Ατάκα “φαρμάκι” από την Ελισάβετ για τον Χάρι: «Κάνει σαν…”

Κοινοποίηση:
meg1

«Μνημειώδη απογοήτευση» νιώθει η βασίλισσα Ελισάβετ από την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους προνόμια και να γυρίσουν την πλάτη στην οικογένεια, μετακομίζοντας στον Καναδά.

Άνθρωπος από το περιβάλλον της Ελισάβετ που δεν θέλει να κατονομαστεί μίλησε στο Vanity Fair και περιέγραψε πώς νιώθει εκείνη.

Η πηγή δήλωσε στο περιοδικό ότι ο Χάρι συμπεριφέρεται σαν έφηβος και πως η Ελισάβετ «έπειτα από όλα όσα έκανε για εκείνον, τώρα νιώθει μνημειώδη απογοήτευση».

Και συνεχίζει: «Η οικογένεια είναι πολύ αναστατωμένη από το πώς έχουν φερθεί οι Sussex. Η Βασίλισσα έχει να αντιμετωπίσει την αδύναμη υγεία του συζύγου της, το σκάνδαλο με τον γιο της Άντριου και τώρα τον Χάρι που συμπεριφέρεται σαν έφηβος». Προσθέτει μάλιστα ότι ο Χάρι έκανε αυτό που έκανε και έχει αφήσει τη γιαγιά του να μαζέψει τα κομμάτια… «Αυτό που κάποτε ήταν μία πολύ ζεστή και χαριτωμένη σχέση γιαγιάς-εγγονού έχει πλέον διαλυθεί» σημείωσε η ίδια πηγή.

Δηλώσεις έκανε σήμερα ο βασιλικός φωτογράφος Arthur Edwards σημειώνοντας ότι η Ελισάβετ θα κάνει σήμερα στην οικογενειακή συνάντηση μία προσφορά στον Χάρι, που εκείνος δεν θα μπορεί να αρνηθεί. Η προσφορά θα έχει να κάνει όμως με την παραμονή του Χάρι στη Βρετανία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: