Αποχώρησε έξαλλη η Μπακοδήμου! Απίστευτο «άδειασμα» της νέας «κλίκας» του Power of Love (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
bakodimou4-768x428

“Αυτά τα παντελονάτα που μου λέτε και τις μαγκιές να τις έχουμε μπροστά”!

Ένας μεγάλος καβγάς με ένα πρωτοφανές «άδειασμα» στο Power of Love το απόγευμα της Δευτέρας, έφερε τη Μαρία Μπακοδήμου σε απόγνωση και την ανάγκασε να εγκαταλείψει για λίγη ώρα τους παίκτες, φανερά εκνευρισμένη. Ο Bill Σαντριάς βρέθηκε να αντιμετωπίζει τη νέα «κλίκα» που έχει σχηματιστεί στο παιχνίδι, βασικό στέλεχος της οποίας μοιάζει να είναι ο Παύλος Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης υποστήριξε πως υπάρχουν ξεκάθαρα υπόγειες συνεννοήσεις μεταξύ μερικών ανδρών με μοναδικό στόχο να φτάσουν στον τελικό, φωτογραφίζοντας κατά κύριο λόγο τον Παύλο. Στη συνέχεια, δήλωσε μετανιωμένος που ψήφισε τη Λένια να αποχωρήσει, καθώς δεν ήταν αυτή που πυροδοτούσε συγκρούσεις.

«Ήρθα σε ένα παιχνίδι να το ευχαριστηθώ και φοβάμαι να πω τη γνώμη μου. Είσαι πολύ πονηρός και τα κάνεις όλα για τις κάμερες, όλα. Κάθε μέρα βλέπω κι άλλα πράγματα. Αυτή είναι η γνώμη μου. Εγώ δεν έχω ανάγκη να κερδίσω και να πάω τελικό, εσύ έχεις ανάγκη», ανέφερε ο Bill Σαντριάς.

Όταν πήρε τον λόγο ο Παύλος Παπαδόπουλος, κάποιες ασαφείς απαντήσεις που έδωσε προβλημάτισαν την Μαρία Μπακοδήμου. Η κορύφωση της κόντρας, ωστόσο, ήρθε όταν ο Παύλος ανέφερε πως ο Αλέξανδρος του είχε πει εκτός παιχνιδιού ότι ο Bill είχε δηλώσει πως θα τον διαλύσει και θα τον βγάλει εκτός παιχνιδιού. Ο Αλέξανδρος, σε εξαιρετικά άβολη θέση, απάντησε πως είχαν μια συζήτηση αλλά αυτή έγινε εκτός παιχνιδιού. Άναυδος από αυτό που είπε ο Παύλος, δεν μπορούσε να το πιστέψει.

«Εγώ θα γυρίσω όταν θα έχει ξεκαθαριστεί. Αυτά τα παντελονάτα που μου λέτε και τις μαγκιές να τις έχουμε μπροστά! Ξεκαθαρίστε τη θέση σας και θα έρθω να την ακούσω», είπε έξαλλη η Μαρία Μπακοδήμου κι έφυγε από το σπίτι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: