Αγριος ξυλοδαρμός στην πλατεία Πίνδου στην Πάτρα για μια καρέκλα!!!

Κοινοποίηση:
1

Ήταν επτάμιση το πρωί χθες όταν διερχόμενοι από την πλατεία Πίνδου, στη συμβολή των οδών Αγ. Ανδρέου και Γούναρη έγιναν θεατές άγριου επεισοδίου ξυλοδαρμού μεταξύ τεσσάρων νεαρών οι οποίοι γρονθοκοπούνταν ακόμα και καταμεσής του δρόμου, ανάμεσα στα οχήματα.


Η αναταραχή έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν ο ένας από τους εμπλεκόμενους νεαρούς έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα, μην έχοντας αισθήσεις για αρκετή ώρα, φέροντας τραύμα στο κεφάλι. Δεν ανταποκρινόταν ούτε στις εκκλήσεις κάποιων που έσπευσαν δίπλα του σε μια προσπάθεια να παράσχουν πρώτες βοήθειες.
Στο σημείο έφθασαν μοτοσικλετιστές ΔΙ.ΑΣ. της Άμεσης Δράσης της Πάτρας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με την πρώτη κλινική εικόνα να παραπέμπει σε σοβαρό τραυματισμό. Κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκαν και οι άλλοι τρεις νεαροί, κανείς τους όμως σοβαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.news οι δυο παρέες βρίσκονταν νωρίτερα στο ίδιο μαγαζί. Εκεί φέρεται να έγινε παρεξήγηση για μια καρέκλα…!!! Οι δυο άνδρες λογομάχησαν για το ποιός θα καθίσει στην συγκεκριμένη καρέκλα και το επεισόδιο έληξε με την μια παρέα των τριών ατόμων να αποχωρεί από το κατάστημα. Βρέθηκαν στην πλατεία Πίνδου όπου κάθισαν σε ένα παγκάκι και εκεί πιθανόν εντελώς τυχαία συναντήθηκαν με την παρέα που λογομάχησαν νωρίτερα. Οι δυο άνδρες αποφάσισαν να πειράξουν την κοπέλα προκαλώντας την αντίδραση της παρέας της και να ακολουθήσει η συμπλοκή.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη διάρκεια της προανάκρισης για το περιστατικό έγιναν δύο προσαγωγές, των δύο φοιτητών που προκάλεσαν την παρεξήγηση. Ωστόσο δεν υπεβλήθη μήνυση από την άλλη πλευρά, με αποτέλεσμα να αφεθούν ελεύθεροι.

πηγή: tempo24

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: