ΑΙΣΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ… Προκαλούν και φέτος οι άθεοι με κρεατοφαγία την Μεγάλη Παρασκεύη – Δείτε την αισχρή ανάρτηση

Κοινοποίηση:
1

Δεν έβαλαν μυαλό προφανώς από τις αποτυχημένες προηγούμενες προσπάθειές τους να ειρωνευτούν την πίστη του Έλληνα, και ετοιμάζονται και φέτος να προκαλέσουν με κρεατοφαγία ανήμερα την Μεγάλη Παρασκευή.


Οι άθεοι προσκαλούν και φέτος στον “Φανερό Δείπνο” τους στις 26 Απριλίου, ημέρα που όλη η ορθόδοξη Ελλάδα θρηνεί.

“Μια όμορφη παράδοση της χώρας μας που μάλιστα δεν απαιτεί κρατικές σπατάλες και υποβάθμιση του κύρους της πολιτείας και της νοημοσύνης των πολιτών. Απέχουμε από το πένθος, όχι από τη λογική!” αναφέρουν στο κάλεσμά τους και συνεχίζουν:

“Κρεατοφάγοι, αποκλειστικοί χορτοφάγοι και όλες/οι ενδιάμεσα, είσαστε όλοι καλοδεχούμενοι, μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας. Ελάτε να φάμε και να γνωριστούμε!”

Τέλος χαρακτηρίζουν την Μεγάλη Παρασκευή ως “γνωστή και με το ψευδώνυμο «Μεγάλη»”

Δείτε εδώ την εκδήλωση που είναι αναρτημένη στο fb

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. η καλυτερη τιμωρια τους ειναι η αδιαφορια….
    γιατι πρεπει να τους δωσουμε και σημασια?
    10 γραφικοι ειναι…. αστους παρεα με την Σαντορινη!

  2. Aφου εχουν τοση ορεξη εγω θα προτεινα να φανε σκατ@.

  3. Περα απο την βλασφημια στα Θεια βλασφημουν και κατα των Ιστορικων εκεινων Προσωπων που ”ενθετουν” ως ”κολαζ” στον ”Μυστικο Δειπνο” του ντα Βιντσι και τα οποια ουδεποτε βλασφημισαν ουτε ολα αμφισβητησαν τον Θεο!Ειναι οντως οχι μονο αξιοθρηνητοι αλλα και ανιστορρητοι!

  4. Καλύτερα να αδιαφορείς παρά να μισείς, έτσι οι ηλίθιοι βράζουν στο ζουμί τους. Ας φάνε και την ίδια τους την μάνα, ας γίνουν κανίβαλοι, γιατί πρέπει να μάθουμε τι θα γκουρλώσουν; Πόσο υπερφίαλος και μπούφος μπορεί να είναι κάποιος που πέφτει τόσο χαμηλά μόνο και μόνο για να χλεύασει την θρησκεία που δεν γουστάρει; Να μας ενημερώσουν και πότε θα πάνε τουαλέτα για να τους ρίξουμε μέσα πατώντας το καζανάκι. Κουραστικοί πραγματικά.

  5. Μην ασχολείστε, ούτε καν να τους αναφέρετε… Αξιολύπητοι είναι κ γελοίοι… Ποιον προκαλούν? Με ποιον τα βάζουν? Με το Θεό? Μεγάλοι άνθρωποι, ντροπή τους…

  6. Δεν βλέπω να έχουν τα α…… δια να κοροϊδεύουν κανένα ραμαζανι.

    1. Για κακή μας τύχη, η “ορθοδοξία” είναι (ακόμα) “επίσημη θρησκεία” στην Ελλάδα. Θα τη σαρκάζουμε όσο γουστάρουμε, λοιπόν. Και τα “προβατάκια” που την ακολουθούν. Μπεεε.

      1. βρισκετε και τα κανετε….
        αν ζουσατε σε καμια Τουρκια ή κανενα Ιραν, τοτε θα βλεπαμε αν και κατα ποσο θα κανατε “μαγκιες”….
        εκ του ασφαλους σε μια ελευθερη χωρα, ξερω και γω να κανω “λεονταρισμους” της πλακας!
        δεν σε υποχρεωσε κανεις να εισαι Ορθοδοξος….να ξερεις οτι ειρωνειες μπορουν να σου κανουν και οι Ορθοδοξοι!

Comments are closed.