ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ-ΚΟΡΑΚΙ: “ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ. “ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ”. ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΧΙΟΣ: “ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ. ΑΡΑ, ΦΥΛΑΚΗ”. ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ. ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΑ “ΠΟΝΤΙΚΙΑ” ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

Κοινοποίηση:
dikastikos-epimelitis

Μια παλιά  δικαστική απόφαση(για δημοσίευμα σε άλλη εφημερίδα και συγκεκριμένα στην εφημερίδα Espresso),  αθέμιτη πολιτική σκοπιμότητα και νέες διώξεις σε ένα ακόμα γνωστό σήριαλ από τους κατευθυνόμενους κύκλους του Μαξίμου, έστησαν σκηνικό τρομοκράτησης και Άγριας Δύσης, έξω από την οικία του δημοσιογράφου της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Στέφανου Χίου στις 7 το ξημέρωμα της Τετάρτης. Γεγονότα που είχαν συμβεί με τον ίδιο άγριο τρόπο και τον περασμένο Οκτώβριο.

 

ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΘΡΑΣΥΜΜΕΝΟΥ “ΚΟΡΑΚΑ”

Συγκεκριμένα: Δικαστικός επιμελητής, προέβη σε ασχημονίες, τραμπουκισμούς, ύβρεις και άσκησε βία σε συγγενικά πρόσωπα του δημοσιογράφου ενώ δεν δίστασε-χωρίς την παρουσία δικαστικού λειτουργού-να σπρώξει την εξώπορτα του σπιτιού χωρίς να έχει το δικαιωμα, να φθάσει μέχρι την εσωτερική πόρτα και να αποπειραθεί βλασφημώντας να εισβάλλει στην οικία ενώ μέσα βρίσκονταν ανήλικα παιδιά.

epimelitis

 

Επίσης ο δικαστικός επιμελητής, παρουσία αστυνομικών, λες και κυνηγούσαν τον λήσταρχο Γιαγκούλα, παρεμπόδισε τη μητέρα των παιδιών να πάνε στο σχολείο τα τέκνα της, ενέργεια επιλήψιμη και κατακριτέα. Όσα διέπραξε ο επιμελητής της Θέμιδος, αφορούν μια παλιά υπόθεση πριν από 10 χρόνια που ζητείται από τον πελάτη του να εκτελεστεί το 2017 ενώ είχε δικαστεί το 2007 και αφορά ΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.

@@@Ο πελάτης του(θα μάθετε σε λίγη ώρα ποιος είναι και θα τρίβετε τα μάτια σας), προφανώς υποκινείται. Δε μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά, η μανία να συλληφθεί ο δημοσιογράφος.

epimelitis1

Σε ερώτηση του ΜΑΚΕΛΕΙΟ στον Στεφ. Χίο , η απάντηση του, ήταν: “Ξέρουν ότι εγώ λεφτά δεν έχω. Άρα ο πελάτης των κορακιών, πληρώνει για να με πάνε μέσα. Πάμε λοιπόν μέσα. Ελάτε, αναμένω. Αλλά επιφυλάσσω εκπλήξεις. Κοιτάχτε μήπως τρέχετε εσεις.”.

Περισσότερα σε λίγο κι ενώ το ρεπορταζ τρέχει…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΣΥΦΙΛΙΑΡΗ ΑΠΛΥΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΛ ΣΤΑΡ

  2. ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΤΟ ΨΑΡΕΨΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΡΕ ΓΜΤ;

  3. Μαζί σου στέφανε… Κάτω η κυβέρνηση των αριστερών.. Στέφανε αν δεν έχεις χρήματα πούλα την βιλίτσα που βλέπουμε ότι μένεις.. Θα σου δώσουμε κι εμείς..

    1. Που την είδες ρε Μουσχαρε την βίλα; Άντε να χαθείς από κει…….

  4. Τα καθήκοντα των Δικαστικών Επιμελητών
    α)…….β)……γ)……
    δ) να εισέρχονται στην κατοικία του καθού η εκτέλεση καθώς και σε κάθε άλλο χώρο ευρισκόμενο στην κατοχή του, να ανοίγουν θύρες και να προβαίνουν σε έρευνες, να ανοίγουν κλεισμένα έπιπλα, σκεύη και δοχεία εφόσον ο σκοπός της αναγκαστικής ή διοικητικής εκτέλεσης απαιτεί τούτο (άρθρο 929 παρ. 1 Κ.ΠολΔ. και 11 παρ. 1 Κ.Ε.Δ.Ε.), ανεξαρτήτως ώρας και κατά τη διάρκεια της νύκτας σε επείγουσες περιπτώσεις ή προς αποτροπή επικειμένων κινδύνων (άρθρο 929 παρ. 3 Κ.ΠολΔ, όπως ισχύει μετά την αντικατάστασή του από την παρ. 1 του άρθρου 13 ν 3043/2002, σε συνδυασμό με άρθρο 686 επ. Κ.Πολ.Δ., σχετ. και Δ.ΠρΚερκ 11/1992, ΔιοικΔ 1992, 1164) ή σε περίπτωση κινδύνου φυγής του οφειλέτη του δημοσίου ή πιθανότητας ζημίας του δημοσίου (άρθρο 11 σε συνδ με 8 Κ.Ε.Δ.Ε.), ακόμα δε και κατά τις Κυριακές και τις νόμιμες αργίες (κατ’ εξαίρεση), εάν ο ειρηνοδίκης του τόπου εκτέλεσης ήθελε χορηγήσει την προς τούτο άδεια (άρθρο 929 παρ. 3, 429 παρ. 3 Κ.ΠολΔ. και 11 παρ. 3 Κ.Ε.Δ.Ε., σχετ. και ΕιρΡοδ 146/1993 Αρμ 1993,1065).
    Τίθεται όμως εδώ το ερώτημα, εάν κατά τις από τον Δικαστικό Επιμελητή διενεργούμενες ανωτέρω πράξεις (αναγκαστικής ή διοικητικής) εκτέλεσης, απαιτείται πάντοτε η παρουσία δικαστικού λειτουργού, ως το άρθρο 9 παρ. 1 εδ. γ΄ του Συντάγματος ρητά επιτάσσει, ή όχι για το λόγο ότι, η από αυτόν είσοδος στην κατοικία και η έρευνά της, δεν συνιστά παραβίαση του «ασύλου» που προστατεύεται από την παραπάνω διάταξη, καθόσον η προστασία αναφέρεται σε επέμβαση διοικητικών οργάνων, ενώ οι Δικαστικοί Επιμελητές, είναι, ως ελέχθη, βοηθητικά των δικαστικών λειτουργών όργανα, υποκείμενα μάλιστα στην εποπτεία αλλά και έλεγχο του οικείου Εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο οποίος δικαιούται να τους απευθύνει «παραγγελίες γενικές οδηγίες και συστάσεις σχετικές με την άσκηση των καθηκόντων τους» . ……..Μαζευτηκαν ολοι οι ειδικοι εδω μεσα…ολοι γραφετε αρλουμπες

  5. ΚΑΝΑ ΑΡΧΙΦΑΤΑΟΥΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΕΣΥ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ???

  6. Το να συλλαμβανεις εναν ανθρωπο σε μια δημοκρατικη χωρα επειδη βγαζει στην φορα τα απλυτα των σκατοψυχων του αστικοπολιτικου συστηματος το οποιο εχει αναλωσιμα πιονια που το φρουρει ειναι ποινικο αδικημα κατα της ελευθεριας της αποψης αυτο συνεπαγεται οτι η ελλαδα η καποτε ελλαδα δεν ειναι δημοκρατικη χωρα αλλα αστικη δημπκρατικη χωρα υπερ του συστηματος το οποιο διαμορφωνει δημοκρατιες και συνειδησεις. Ξυπνηστε ραγιαδες σας παιρνουν την ζωη και τα σπιτια σας και στο τελος θα σας παρουν και την ζωη σας. Η χωρα ειναι υπο κατοχη ελληνοφωνων και τουρκοσπορων κυβερνοντων οπως και καθε λογης κρατικης καταστολης εναντια στην αξιοπρεπεια του ελληνα πολιτη. Τα ειπα και λυπαμαι για τις επιλογες των ραγιαδων και νοητικα κατσαπλιααδων πολιτων που κστεστρεψαν την γη τους την ελλαδα. Οσο για τον στεφανο θα φυλακισετε τπ σωμα του, την γνωση και την ψυχη του δεν θα του την παρετε ποτε καριολια. Τοσο απλα.

    1. Aν δεν ήταν δημοκρατική δεν θα τολμούσες να γράψεις αυτά που γράφει θα ήσουν ήδη μέσα,ανιστόρητε .Ο κάθε άνθρωπος αναλαμβάνει την ευθύνη του λόγου του και όταν αυτός είναι αισχρός και χυδαίος και δημόσιος . Ποια είναι τα άπλυτα? η παράκρουση.

      1. Γενικές αναφορές κάνει, πώς θα ήταν μέσα ? μην τρελαθούμε. Και στην τελική δεν είναι τυχαίο ότι ο ΧΙΟΣ ανοιξε θέμα πρίν φυλακιστεί με την πηγάδα του μελιγαλά.

  7. ΡΕ ΧΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑΡΧΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!

  8. βαστα βασταζο στεφανε ! κουραγιο ειμαστε μαζι σου !

  9. Προσέξτε το μαλλί και το ALL STAR παπουτσάκι… αναρχοάπλυτος εισαγγελέας …
    στην διάθεσή σας τα στοιχεία του πάντως, επικοινωνήστε …

  10. Ποιος δικαστικος επιμελητης , συριζαιικο παρακρατικο τσογλανι ειναι. Ειμαστε υπο κατοχη , σημερα ο ανθελληνας Τσιπρας ειπε πως προτιμησε να σωσει την ευρωπη της ανισοτητας και των πολυεθνικων παρα τπν λαο μας. Για αυτο τα τσογλανια βαζουν φορουν , φερνουν μνημονια , κοβουν μισθους και συνταξεις. Θελουν να μας διωξουν απο την χωρα. Αυτη η κυβερνηση δεν ειναι Ελληνικη , δοσιλογοι προδοτες και απογονοι των ναζι ειναι.

  11. Katadikastea i oli skini alla otan vrizeis ena systima diarkws…. sto telos tha pesei na se faei logiko kai epomeno. Exeis kanei POLLOUS exthrous stefane xio auto einai to mono vevaio. E kapoios tha stin “anave” sto telos. H drasi prokalei antidrasi. Perimenoume avrio tin efimerida gia leptomereies. Kali dynami.

  12. Βέβαια.Μήπως θα πάνε να πιάσουνε την ομάδα Ο.Ε.Α που απειλεί τους Έλληνες πολίτες με εκτελέσεις και θανατικές ποινές;Μήπως θα πάνε να πιάσουν αυτά τα ρεμάλια που τρομοκρατούνε και συκοφαντούνε τον απλό κοσμάκι με κατασκευασμένες κατηγορίες;Μήπως θα πιάσουνε αυτούς που με θράσος χτυπάνε την Ορθοδοξία μας μέσω ύβρεων και γελοιοτήτων σε βαθμό να κάνουν porno μοντάζ την Παναγία μας;Μήπως θα πάνε να πιάσουν τους οικονομικούς απατεώνες της Ανθελληνικής ομάδος αυτής;Τι περιμένετε από ένα κράτος που τον κάθε νόμιμο πολίτη των κυνηγάει χωρίς λόγο και που εσκεμένα αφήνουν εκτός φυλακή όλους τους βαρυποινήτες.Η κατάντια μας αυτή δεν έχει όρια.Κατάρα του θεού που γεννηθήκαμε σε αυτό το κράτος.Από την Αρχαία Ελλάδα και μετά , είμαστε το περίγελο όλου του κόσμου.Και από την άλλη φυσικά οι Ένοπλες Δυνάμεις τι κάνανε μέχρι σήμερα;Τίποτα απολύτως.Θεατές στην προδοσία και την εξόντωση του Έθνους.Ο κατήφορος αυτός δεν πρόκειται να σταματήσει και λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό διότι ήθελα να ζω σε ένα κράτος με τιμή , ηθική , δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια.Κρίμα.Πραγματικά κρίμα.Ίσως η μετανάστευση να είναι πλέον σήμερα η καλύτερη λύση για τον Έλληνα.Υπάρχει φυσικά και το άλλο σκεφτικό.Γιατί να μην κάτσει ο Έλληνας να δώσει μάχη για την Πατρίδα του.Όπως φαίνεται πάντως προς το παρών δεν αξίζει να πράξει κάτι τέτοιο.Τώρα ο Τσίπρας , μετά ο Κούλης , μετά άλλος , και δεν θα σταματήσει ποτέ ο κατήφορος.

  13. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ.ΗΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΠΕΙΝΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ @@ΔΙΑ?

  14. ρεεε μια κουμπουρια ηθελε το λαμογιο…οπως κανουν στην αμερικη οταν μπουν στο σπιτι χωρις εισαγγελεα και δεν πας και φυλακη).
    επειδη ειχε ενα κωλοχαρτο μαζι του?..και που ηξερε κανεις αν δεν ειναι πλαστο και ηταν κανας εγκληματιας (που ειναι εγκληματιας με τον τροπο που φερθηκε)..
    ..εεε ρεεε Κιμ Γιογκ Ουν που χρειαζονται καποιοι να τους καψει με φλογοβολο στη μεση του γηπεδου…

  15. α ρε Στεφανε σε φαγαν τα πουστ@κι@…ολοφτυστος ο τζεησον-αντιγονη ειναι ο δικαστικος επιμελητης…εμπλεξες ρε φιλε…κρατα αποστασεις και το νου σου μην κολησεις τιποτα με τις λουγκρες…αν θελεις που μονο εσυ το ξερεις, δωσε συνθημα απο το μακελειο να μαζευτουμε απ εξω να φωναξουμε..και οτι αλο προκυψει..

  16. ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ; ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΙΟ.

  17. ΜΠΗΚΕ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΙΜΗΝΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΚΑΤ !!!!!!!!!! ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΛΙ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ !!!!!!!!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

  18. Αμερόληπτα τωρα…ο επιμελητής έκανε απλως την δουλεια του,,,!!!

  19. Εξω ο λατσης και ο βαρδινογιαννης κρεμαλα σε ολους αυτους.

  20. arhisan tis koumounistikes methodous tha kathikia tou kerata- vasta stefane mi fovase oloi i patriotes mazi sou

  21. Να ήτανε κανας συστημικός δημοσιογράφος , να βλεπες τι νταβατουρι θα γινόταν … Ακρα του τάφου σιωπή για το Στέφανο . Ρε μάγκες πατριώτες , εγω ειμαι εδω κοντα στην Τουρκιά στη Χιο, μακρια, αλλά εσείς που είστε Αθήνα , για δεν πάτε να στηρίξετε το Στέφανο . Αμ απο το πληκτρολόγιο, όλα είναι εύκολα … Γι αυτό μας #ηδάνε . Άιντε μαζευτείτε κάτω απο εκαί που τον κρατάνε για συμπαράσταση .
    ΤΣΙΠΡΑΣ = ΕΡΝΤΟΓΑΝ σε ότι έχει να κάνει με ελευθεροτυπία και ΜΜΕ , δεν μπορούσε η μαιμού η άθεα , να μοιαζε στο τουρκο στον τσαμπουκά και στην εξωτερική πολιτική ; Μόνο στη μανία του κατά του τύπου κ των μέσων του μοιασε το καθήκι το άεργο, το άθεο

  22. Η αδερφη του Καρανικα εινιαι, ο Θεος να βαλιε το χεριε του.

  23. Μαλιας, απλυτος και χιπης = τον εστειλε ο συριζα

  24. Σα διδυμος αδερφός του Καρανικα είναι ο μαλακας. Ψιλοαδερφιζει λίγο πρέπει να είναι κολατσιστρα.

  25. Κατω τα ξερα σας ρε κατσαπλιαδες απο τους Πατριωτες και τους εθνικιστες.Στεφανε μη μασας ειναι η δευτερη φορα που στο κανουν.Οι αληθειες και το ξεβρακωμα παντα πονανε τους κατσαπλιαδες αθεους αναρχομπολσεβικους.

Comments are closed.