ΕΚΤΑΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΕΠΕΣΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ! ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Πυροβολισμοί έπεσαν κοντά στο κτίριο της διεύθυνσης της Τροχαίας Αττικής, στην οδό Δηληγιάννη, κοντά στο Σταθμό Λαρίσης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό ξεκίνησε όταν στη μεταγωγή δύο Γεωργιανών από την οδό Ευελπίδων, ο ένας κατάφερε να βγάλει τις χειροπέδες και επιχείρησε να αποδράσει.

sillipsi1 silliipsi2 sillipsi3 sillipsi4

 Οι αστυνομικές δυνάμεις τέθηκαν σε συναγερμό και τον καταδίωξαν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο αργότερα συνελήφθη στην οδό Ψαρών.
Η μεταγωγή των κρατουμένων έγινε με συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας, που ξεκίνησε από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων με προορισμό το τμήμα Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη. Ο ένας κρατούμενος, κοντά στο κτίριο της Τροχαίας, προσπάθησε να αποδράσει.

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού δήλωσε σε πόρταλ: «Ξαφνικά είδαμε δύο άτομα να τρέχουν. Ο ένας ήταν αρκετά νέος, έτρεχε προς την Τροχαία, και κάποιος άλλος κύριος από πίσω του άρχισε να ρίχνει ένα με δύο πυροβολισμούς στο φανάρι και μέχρι να περάσουν στην Τροχαία απέναντι έπεσαν τρεις πυροβολισμοί. Ξαφνικά χάθηκαν, ο ένας κυνηγούσε τον άλλο».

1 2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: