Αλέξης Τσίπρας: “Εκλογές το συντομότερο δυνατόν” – Ραγδαίες πλέον οι πολιτικές εξελίξεις (ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΣΙΠΡΑ)

Κοινοποίηση:
tsipras

Για λαϊκή εντολή προς την κατεύθυνση  συγκρότησης μιας “πλατιάς, δημοκρατικής, προοδευτικής και πατριωτικής συμμαχίας” έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των εκλογών.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ευθέως για μη νομιμοποίηση πλέον της κυβέρνησης, μετά από την απώλεια των 12 συνολικά μονάδων τόσο από τη Νέα Δημοκρατία όσο και από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. (Ελιάς)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Απίστευτο ότι κάνουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα οι της κυβέρνησης . Καθαρή ήττα και πρώτη φορά νίκη αριστερού ( και δη ριζοσπαστικού ) σχηματισμού στην Ελλάδα , και οι της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θεωρούν πώς δεν υπάρχει λόγος για αλλαγές . Είναι τόσο γατζωμένοι στην εξουσία , που παρέα με τα στηρίγματα τους στον δημοσιογραφικό χώρο , χαμηλώνουν τους τόνους της σημερινής ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ τους .

  2. κι εγω σου λεω οτι ο συριζα θα κανει τα παντα για να μην γινουν εκλογες..ξερει οτι δε θα γινουν και δεν θα το πιεσει..δεν θελει εξουσια..χωνεψτε το..αν ο σαμαρας ευχεται να μην γινουν εκλογες μια,τοτε ο συριζα ευχεται 10..

Comments are closed.