Το «κοράκι ακονίζει» τα νύχια του! Σόρος από Νταβός: Ο Τραμπ είναι απατεώνας… Με ένα δισ. δολάρια θα ιδρύσω το παγκόσμιο πανεπιστήμιο

Κοινοποίηση:
1

Χαρακτήρισε ναρκισσιστή τον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ εξέφρασε ζωηρή ανησυχία για τις συνομιλίες ανάμεσα σε Ουάσινγκτον και Πεκίνο


Νέο σχέδιο ανακοίνωσε ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής, Τζόρτζ Σόρος, ο οποίος – όπως δήλωσε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός – προτίθεται να διαθέσει ένα δισ. δολάρια για να ιδρύσει παγκόσμιο πανεπιστήμιο.

Σκοπός του πανεπιστημίου, σύμφωνα με τον Σόρος, η καταπολέμηση των απολυταρχικών ιδεών τις οποίες ακολουθούν ορισμένες κυβερνήσεις. Στο πρόγραμμα του νέου εκπαιδευτικού ιδρύματος θα ενταχθεί και η προστασία του πλανήτη από την κλιματική αλλαγή.

Το πανεπιστημιακό αυτό ίδρυμα θα είναι διαφορετικό από τα άλλα καθώς θα εμφανίζεται με τη μορφή ανοιχτής πλατφόρμας στο κοινό.

Στην ομιλία του από το Nταβός, ο Σόρος στάθηκε στη σημασία της ακαδημαϊκής ελευθερίας, στην εποχή κυριαρχίας του Facebook, αλλά και στον χαρακτήρα αυτοκρατορίας που διέπει τις κυβερνήσεις ΗΠΑ, Βραζιλίας και Κίνας.

Χαρακτήρισε, μάλιστα, ναρκισσιστή τον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ εξέφρασε ζωηρή ανησυχία για τις συνομιλίες ανάμεσα σε Ουάσινγκτον και Πεκίνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

 1. Ο μεγαλύτερος εγκληματίας τού κόσμου.Τά χέρια τού είναι βαμμένα μέ αίμα.Γιά τίς εισβολές τών
  λαθροπίθηκων στήν Ελλάδα είναι ο εβραίος Σόρος υπεύθυνος.Είναι ο μπροστάρης τής Νέας Τά-
  ξης Πραγμάτων.Ο κεντρικός σκοπός τού Σόρος είναι η ισλαμοποίηση τής Ευρώπης καί η ίδρυση
  μίας παγκόσμιας κυβέρνησης υπό τήν ηγεσία τών εβραίων.Ο ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορας
  Ορμπαν τόν έδιωξε από τήν Ουγγαρία καί γλύτωσε τή χώρα του από τήν ισλαμοποίηση.Στήν Ελ-
  λάδα τήν δουλειά τού Σόρος κάνουν οι ΜΚΟ πού πληρωνονται από αυτόν.
  Γιάννης Λάκων

Leave a Response