Κίνηση τώρα: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στο κέντρο – Κλειστή η Αμαλίας

Κοινοποίηση:
1

Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα για γερά νεύρα – Δείτε ποιους δρόμους να αποφύγετε

Κίνηση για γερά νεύρα σήμερα στην Αθήνα με πολλά «μέτωπα». Η κατάσταση στους δρόμους ταλαιπωρεί για ακόμη μια ημέρα τους οδηγούς, που προσπαθούν με μεγάλα εμπόδια να φτάσουν στο προορισμό τους.

Μεγάλο μποτιλιάρισμα και αυξημένη κίνηση εντοπίζεται αυτή την ώρα, 10:30, στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, θα υποδεχθεί 12 μη Εκτελεστικούς Προέδρους, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην 15η ‘Ατυπη Σύνοδο των Αρχηγών Κρατών της «Ομάδος Αrraiolos».

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία κλειστή είναι η λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας. Στο «κόκκινο» η Συγγρού στην άνοδο.

 

kinisi_amalias

Καραμπόλα με 7 ΙΧ νωρίς το πρωί στην Αττική Οδό

Εν τω μεταξύ, τεράστιο μποτιλιάρισμα είχε δημιουργηθεί στην Αττική Οδό, έπειτα από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε περίπου στις 9 το πρωί, συγκεκριμένα στο ύψος της εξόδου της Κηφισίας στο ρεύμα προς αεροδρόμιο.

Στο τροχαίο εμπλέκονται επτά αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς, παρά μόνο για υλικές ζημιές και σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, η κίνηση έχει βελτιωθεί, ενώ τα επτά οχήματα έχουν απομακρυνθεί από το οδόστρωμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: