ΔΕΙΤΕ πόσα χρήματα παίρνει σύνταξη από το δημόσιο η “ανύπανδρη, κόρη δικαστικού” Μαρία Σολωμού και θα καραφλιάσετε!

Κοινοποίηση:
MARIA

H γνωστή ηθοποιός Μαρία Σολωμού είναι μια από τις χιλιάδες περιπτώσεις ανύπανδρων θυγατέρων στη χώρα μας που έχουν το προνόμιο να λαμβάνουν μια μεγάλη σύνταξη από τον πατέρα τους μετά τον θάνατό του.

Ο πατέρας της ήταν ανώτατος δικαστικός. Και η ίδια μπορεί να εμφανίζεται σε δηλώσεις της ότι είναι κατά του γάμου, ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει διόλου να λαμβάνει κάθε μήνα από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους περίπου 1.700 ευρώ, ανεξάρτητα από τα εισοδήματα που δηλώνει στην Εφορία ως εργαζόμενη όπως έγραψε κυριακάτικη εφημερίδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

36 Σχόλια

  1. πολύ πετροβόλημα για κόρη ασφαλισμένου που πλήρωνε τις εισφορές του κανονικά, άρα δεν είναι κλεμένα λεφτά! αυτή σας πείραξε; οι κλέφτες, τα λαμόγια και οι πολιτικοί που σας κοροιδεύουν δεν σας πείραξαν; ε τότε αφού θα πρέπει να μπουν ο γυναίκες που βρίσκονται σε δυσμενή θέση στο στόχαστρο να μπουν και οι χήρες! ούτε αυτές να παίρνουν τη σύνταξη του άντρα τους, αλλά εδώ θα τσινίσετε γιατί είναι μανάδες σας ε; τουλάχιστον οι θυγατέρες ήταν και παιδιά τους αλλά που! εσάς αν σας τα δίνανε δεν θα τα παίρνατε βέβαια ! άντε ο κάθε πικραμένος έχει και άποψη

  2. ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. Έτσι λέει το γράμμα του νόμου. Οι δάσκαλοι πόσες ώρες την εβδομάδα εργάζονται? Πόσους μήνες το χρόνο? Αλλάξτε λοιπόν τον νόμο και “διορθώστε τον”.

  3. Οι άποροι κορασίδοι γιατί να μην παίρνουν κι αυτοί λεφτάκια; Γιατί η Ελλάδα να ‘ναι παράδεισος μόνο για κορασίδες;

  4. συμβουλη προς την χωρα μας, ολες οι αγαμητες θυγατερες τραβατε να γαμηθειτε μπας και σωθουμε, με το συμπαθειο

  5. Πάντως όποιος άνδρας ανύπανδρος ενδιαφέρεται, μπορεί να πάρει και αυτός την ανάλογη σύνταξη. Έχουν αποφανθεί αμετάκλητα τα Ανώτατα Δικαστήρια τα οποία έβγαλαν αυτή την απόφαση μετά από προσφυγή ανύπανδρου ανδρός ο οποίος κέρδισε την προσφυγή σύμφωνα με την Συνταγματική Αρχή της Ισότητας. Όποιος ενδιαφέρεται λοιπόν να πάει σε δικηγόρο να προσφύγει και αυτός και θα κερδίσει την σύνταξη.

  6. OLES OI AGAMES 8YGATERES PSHFISANE TON ALEXH TSIPRA GIATI EIPE OTI EINAI ANTISYNTAGMATIKO NA MEIW8OUN OI SYNTAXEIS TOYS ! AN KOPSEI ESTW KAI ENA MEROS 8A XASEI POLLES PSHFOUS KAI APO EKEINES KAI APO TOUS SYGGENEIS TOYS ! ! !

  7. Όταν χάσαμε ξαφνικά τον αδερφό μου η ανιψιά μου, κάτω από την επίδραση του σοκ, έχασε τη σχολική χρονιά. Αποτέλεσμα,
    κλείνοντας τα 18 να βρίσκεται στη Β Λυκείου και να ετοιμάζεται για Πανελλαδικές. Τότε ακριβώς το ¨πονόψυχο¨ ελληνικό κράτος πήγε και της έκοψε τα 230 Ε που έπαιρνε ως μερίδιο από τη σύνταξη ΙΚΑ του πατέρα της.Της είπαν ότι αν περάσει σε κρατικό ίδρυμα θα την ξαναπάρει. Είναι στο δεύτερο έτος της σχολής της και ακόμα περιμένει. Αυτά!

  8. ποσα παιρνει αυτη; 1700 ευρω; δικαστικος ο πατερας της ε; ΛΙΓΑ ΠΑΙΡΝΕΙ!
    αθωωθηκε ο καρατζαφερης με βουλευμα του εισαγγελεα…

  9. Oταν ο Λεβεντης λεει πως πρεπει να κοπουν οι συνταξεις σε οσους εχουν αλλα εισοδηματα, εχει δικιο.

  10. κατ’αρχάς ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ οι άγαμες θυγατέρες ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ μόνο τη σύνταξη αυτή αλλά ΟΛΕΣ οι άγαμες θυγατέρες ΟΛΩΝ των θανόντων συνταξιούχων.

    Δεύτερον αυτός ο νόμος είναι πολύ παλιός από εποχής Βασιλείας και τον είχαν φτιάξει επειδή τότε οι γυναίκες κατά βάσει δεν δούλευαν παρά μόνο οι άνδρες οι οποίοι μάλιστα προτιμούνταν στις δουλειές.

    Τρίτον, αυτός ο νόμος πλέον δεν μπορεί να ισχύει γιατί πλέον είναι και αντισυνταγματικός και οι γυναίκες έχουν κερδίσει την ισότητα οπότε θα πρέπει να χάσουν την σύνταξη αυτή αφού δεν προβλέπεται και για τους άγαμους υιούς και φυσικά οι γυναίκες σήμερα… δουλεύουν και δεν κάθονται περιμένοντας τον γαμπρό για να τις ζήσει, ως επί το πλείστον δηλαδή.

    Τέταρτον, είναι αδύνατον να παίρνει η Σολωμού 1700 ευρώ σύνταξη από τη στιγμή που οι εν ζωή συνταξιούχοι δικαστές παίρνουν καθαρά περίπου 2.000 ευρώ και οι σύζυγοί τους όταν πεθάνουν αυτοί, παίρνουν περίπου 1300 ευρώ. Προφανώς το 1700 που λέτε είναι το ακαθάριστο ποσό. Η Σολωμού πρέπει να παίρνει καθαρά εκεί γύρω στα 1300 ευρώ. όχι ότι αλλάζει κάτι αλλά για να ακριβολογούμε.

    Πέμπτον. Η Σολωμού για αυτό ακριβώς το λόγο το παίζει και σκληρό θηλυκό κατά του γάμου για να μη χάσει τη συνταξη αυτή που της εξασφαλίζει δια παντός μία αξιοπρεπή ζωή είτε έχει δουλειά ως ηθοποιός είτε όχι αλλά έτσι θα έκαναν και οι περισσότερες. Δεν φταίει αυτή ούτε κάνει κάτι παράνομο για να της την πέφτετε. Ο Νόμος έτσι είναι και να τα βάλετε με αυτούς που ακόμα τον έχουν σε ισχύ.

    Έκτον. Και να καταργηθεί ο Νόμος, η Σολωμού δεν θα χάσει την Σύνταξή της γιατί οι Νόμοι δεν έχουν αναδρομική ισχύ σύμφωνα με το Σύνταγμα οπότε οι παλιοί που ευνοούνται δεν θα πάθουν τίποτα. Συνεπώς κλάψτε όσο θέλετε, η Σολωμού θα γελάει μέχρι να πεθάνει και εσείς οι ίδιοι το ίδιο θα κάνατε στη θέση της.

    1. αν καταργηθει ο νομος ή διορθωθει με αλλον φυσικα και τη χανει, ασχετε φιλε μου

      1. Εσύ είσαι άσχετος. Ο Νόμος δεν έχει αναδρομική ισχύ ποτέ. Συνεπώς και να καταργηθεί ο Νόμος ή να αλλάξει δεν πρόκειται να ισχύσει για τις παλιές άγαμες θυγατέρες που ήδη παίρνουν την σύνταξη. Μάλιστα ο οποιοσδήποτε περιορισμός του ύψους της Συντάξεως ή και η ολική αφαίρεσή της, θα κριθεί αντισυνταγματική στο Δικαστήριο και θα αναγκαστεί το κράτος να επιστρέψει και πάλι την σύνταξη στις δικαιούχες. Ρώτα έναν νομικό και μη το παίζεις ξερόλας χωρίς να γνωρίζεις. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.

        1. μα ενα καρο νομοι ηδη εχουν καταργηθει, ασχετε φιλε μου

    2. Των στρατιωτικών δεν παίρνουν. Για αυτές καταργήθηκε.
      Οι ανώτατοι δικαστικοί πιθανόν να χαίρουν των προνομίων που χαίρουν οι βολευτές. Για αυτό και οι κόρες τους τσιμπάνε τουλάχιστον ένα μέρος της συντάξεως.
      Δεν είναι και τρελλά λεφτά τα 1700 εδώ που τα λέμε.. Αλλά μοιάζουν επειδή σ’ όλους τους άλλους όχι μόνο δεν δίνουν δεκάρα αλλά τους ζητάνε να τους πάρουν κιόλας.

      1. Δεν υπάρχει περίπτωση να παίρνουν οι θυγατέρες των Δικαστών την σύνταξη και να κόπηκε στις των στρατιωτικών. Κάποιο λάθος θα κάνεις. Οι δικαστές έχουν πάψει προ πολλού να λογίζονται ως βουλευτές μετά από το τελευταίο μισθολόγιο των ειδικών μισθολογίων.

  11. KATARXHN TO MEGALYTERO MEROS TWN AGAMWN 8YGATERWN TOY DHMOSIOY LAMBAMOUN MONO 700 EYRW SYNTAXH ELAXISTES LAMBANOUN TA XRHMATA POY LAMBANEI H MARIA SOLWMOY , KAI EINAI TO MONO MESO GIA NA MPOROUN NA EPIBIWSOYNE ! AN TOUS KOPSOUNE 8A PE8ANOUNE MESA STHN ANERGEIA POU YPARXEI !

  12. SAS PARAKALOYME KYRIE TSIPRA , MHN KOPSETE THS SYNTAXEIS TWN AGAMWN 8YGATERWN TOY DHMOSIOU , TO MEGALYTERO POSOSTO PAIRNOUME MONO 700 EYRW KAI FTANOYN MONO KAI MONO GIA NA MPOROUME NA EPIBIWSOUME , KAI TO GNWRIZETE , ELAXISTES PAIRNOYN TA XRHMATA POU PAIRNEI H KYRIA SOLWMOU , AN TO KANETE AYTO ME THN ANERGEIA POY YPARXEI OI PERISSOTERES 8A AYTOKTONHSOYME KAI DEN TO LEW GIA NA MAS LYPH8EITE , AYTH EINAI H ALH8EIA ! ! ! ALLWSTE AYTA TA XRHMATA TA EXOYN PLHRWSEI OI GONEIS MAS STO DHMOSIOU MESW TOY ASFALISTIKOU ! ! ! SAS PARAKALOYME MHN KOPSETE THS SYNTAXEIS EINAI TO MONADIKO MESO POU EXOYME GIA NA ZOYME ! ! !

  13. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ?? ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

  14. Αταλάντη ηθοποιός της φουτσας,γκομενα ενος αλήτη αναρχικού τραγουδιστή που αρέσκεται να βρίζει την ελληνική σημαία,απολαυστε τώρα γίδια,τα σηριαλ και τα τραγούδια τους κ χειροκροτηστε τους

  15. Σαράντα χρόνια σοσιαλιαμο, σκαστε τώρα κ πληρωνετε

  16. ΟΛΑ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

  17. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΚΟΣΜΟ Κ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΚΑΤΓΟΡΦΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕ ΑΠΟ ΕΔΡΑΣ

  18. ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ 24 ΧΡΟΝΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΜΠΤΧ. ΕΚΟΨΑΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΡΦΑΝΟΣ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

  19. Αυτές τις αδικίες θα έπρεπε να σταματήσουν. Που ακούστηκε να παίρνει σύνταξη εφ όρου ζωής γιατί ο πατέρας ήταν δικαστικός. Στον ιδιωτικό τομέα οι θυγατέρες είναι μπασ….ρδες δηλαδή. Αυτή δουλεύει βγάζει τα προς το ζην και δεν παντρεύεται για να μην χάσει την σύνταξη. Όμως αυτοί που κυβερνούν κοιτάνε να κόψουν από τους φουκαράδες που παίρνουν 500 ευρώ και αφήνουν τις έξυπνες θυγατέρες να κάνουν τη ζωάρα τους και να τα τσεπώνουν στο τζάμπα.

    1. να ενημερωθείς φίλε μου, για να μην λες αερολογίες. οι συντάξεις που έχουν κοπεί είναι για τοθς πάνω από 1000€. Κι όχι τα 500 που λες. κατά τα άλλα, σωστά, η Σολωμού και η κάθε Σολωμού δεν θα πρέπει να παίρνει σύνταξη του μπαμπά της εφ΄όρου ζωής. Και κάθε χρόνο θα πρέπει να μειώνεται-αφού δεν την κόβουν -μέχρι να εξαλειφθεί τελείως. Μόνο έτσι θα ορθοποδήσει το σύστημα

      1. Ποιόν νομίζεις οτι κοροϊδεύεις βαλτέ και αναίσθητε;!
        Οι συντάξεις έχουν μειωθεί για όσους παίρνουν ακόμα και 10 €.
        Παριστάνεις τον άσχετο ή το αθώο μωράκι;

        Σιχάθηκα τους βαλτούς, δήθεν “ενάρετους συμπολίτες” πλέον.
        Μυρίζετε…..!!!!!

    2. Σωστά τα λες. Αδικία. Πρέπει όλες οι ανύπαντρες κοπέλες να παίρνουν σύνταξη. Και στον ιδιωτικό τομέα. Κι αν ρωτήσει κανείς που θα βρουν τα χρήματα, να τα ψάξουν στο χρηματιστήριο όπου έβαλαν τα αποθεματικά (ΠΑΣΟΚ), το κούρεμα των ομολόγων, το χαμηλότερο ή μηδενικό επιτόκιο (ΝΔ) που είχαν για δεκαετίες και πρόσφατα αυτά που πλήρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στο ΔΝΤ. Συνολικά 90 δισεκατομμύρια ευρώ απώλειες. Για ψάξτο Χίο.

      1. Και γιατί όχι και για τα αγόρια; Δηλαδή που ζούμε και μόνο οι γυναίκες έχουν ανάγκη; Που στο κάτω κάτω όλο και κάποιο γκόμενο βρίσκουν να τους τα ακουμπάει.

        1. Αν σταματήσει το κλέψιμο θα βρεθούν λεφτά για τις συντάξεις όλων. Αν, που έλεγαν κι οι Σπαρτιάτες. 90 δις κλοπή στα αποθεματικά. Πάνω από 8 χιλιάρικα στον κάθε έναν Έλληνα. Να βάλουμε και τα υπόλοιπα (μίζες ρεμούλες κλπ). Δεν είναι μόνο αυτά που παίρνουν κάποιοι νόμιμα, είναι κυρίως εκείνα που παίρνουν παράνομα. Κι εδώ πέφτει το μεγάλο δούλεμα από όλους.

  20. καλόοοοο κορίτσι…
    και σοσιαλοδημοκράτισα!!!!!!

  21. ΑΘΛΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΣ .. ΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ …

  22. Εννοειται πως ειναι κατα του γαμου αν παντρευτει θα την χασει την συνταξη!

    1. Για αυτήν είναι οι ζωή,ζωαρα ,και εγω εργάζομαι 8 ώρες και περνω τα μισα απο αυτην μπορδελο κραΤΟς ΕΧΟΤΥΜΕ!

Comments are closed.