ΝΤΡΟΠΗ:ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΓΟΡΙΑ & ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΚΠΟΡΝΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ!

Κοινοποίηση:
patra-porneia-1

patra-porneia-1

Σε παράδεισο του αγοραίου έρωτα και μάλιστα με το αντικείμενο του πόθου να είναι ανήλικα κορίτσια και αγόρια ΡΟΜΑ έχει εξελιχθεί από το κέντρο μέχρι και τα προάστια η Πάτρα.

Τα όσα διαδραματίζονται επί μήνες στην καρδιά της Αχαϊκής πρωτεύουσας με πρωταγωνίστριες έγχρωμες αλλοδαπές ωχριούν μπροστά στα όσα συντελούνται εδώ και λίγο καιρό στην πλατεία Γεωργίου, στις Ιτιές και στα Βραχναίϊκα.

Κορίτσια και αγόρια μέλη οικογενειών ΡΟΜΑ, ηλικίας από 13 έως και 15 ετών εκπορνεύονται έναντι ποσών που κυμαίνονται από 5 έως και 15 ευρώ.

patra-porneia-2

Ακόμα και στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων» μόλις νυχτώσει, το σημείο μετατρέπεται σε «πιάτσα» για ανήλικες ΡΟΜΑ, οι οποίες προσφέρονται για παρέα έναντι ευτελούς ποσού.

Σε πολλές περιπτώσεις οι κολώνες του Δημοτικού θεάτρου έχουν μετατραπεί σε άτυπα αγγελτήρια προσφοράς ερωτικών υπηρεσιών, καθώς αναγράφονται τηλέφωνα και διευθύνσεις αλλά και ποσό για τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Αποκαλυπτικές των όσων συμβαίνουν λίγα χιλιόμετρα από την καρδιά της Πάτρας, με επίκεντρο τις παλαιές αποθήκες του ΑΣΟ στις Ιτιές οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα ο «Κόσμος» με ηλικιωμένο άντρα να πληρώνει έναν δεκαπεντάχρονο ΡΟΜΑ αμέσως μετά την συνεύρεση μαζί του.

Η ταρίφα για τα ανήλικα αγόρια και κορίτσια για όσους θέλουν να πάνε μαζί τους στην περιοχή είναι 15 € (φωτο).

patra-porneia-3

Η κατάσταση σύμφωνα με το patrastimes.gr είναι εκτός ελέγχου και στην περιοχή των Βραχναιίκων, όπου ανήλικες ΡΟΜΑ τις νυχτερινές ώρες για 5 ευρώ προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες, μετατρέποντας τον χώρο πίσω από τον ιερό ναό σε «ξενοδοχείο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

loading...

Leave a Response