ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ17|08|2015 19:00/Βλάχος/472 views ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑ: Αυτές είναι οι 10 φορές που ο Τσίπρας θα έσκιζε…τα Μνημόνια!!! (βίντεο)Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel Δείτε τα ψέυτικα, τα λόγια, τα μεγάλα από Τσίπρα και λοιπούς, ανήμερα της ταπεινωτικής ψηφοφορίας στη Βουλή:… luben.tv ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ14|08|2025 01:00 /0 ΣΧΟΛΙΑ Όταν η απόκοσμη «κραυγή της Τζούλια» σόκαρε τους επιστήμονες – Το μυστήριο...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ14|08|2025 00:50 /0 ΣΧΟΛΙΑ Μοναδικό θέαμα στην Εύβοια: Ψάρια πηδούν έξω από το νερό! (βίντεο)ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ14|08|2025 00:45 /0 ΣΧΟΛΙΑ Τα 4 όχι που επιβεβαιώνουν ότι βρίσκεσαι σε μια μίζερη σχέση 4 Σχόλια Ευτυχως που μειναμε ζωντανοι και δε πεσαμε απ το μπαλκονι οπως θελουν τα ζωαδια του κκε της χαβγης και καποιοι λιγοι του συριζα. Απο δω και περα μονο μια ειναι η λυση: Ενωση Κεντρωων αλητεια ΨΕΥΤΗ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!!! Ουστ, λαμόγια απατεώνες αρχικολοτούμπες, Τσιπροκαμμένοι! Την τύχη ΓΑΠ και Σαμαροβενιζέλων θα έχετε, αλήτες! Comments are closed.
Ευτυχως που μειναμε ζωντανοι και δε πεσαμε απ το μπαλκονι οπως θελουν τα ζωαδια του κκε της χαβγης και καποιοι λιγοι του συριζα. Απο δω και περα μονο μια ειναι η λυση: Ενωση Κεντρωων
Ουστ, λαμόγια απατεώνες αρχικολοτούμπες, Τσιπροκαμμένοι! Την τύχη ΓΑΠ και Σαμαροβενιζέλων θα έχετε, αλήτες!
Ευτυχως που μειναμε ζωντανοι και δε πεσαμε απ το μπαλκονι οπως θελουν τα ζωαδια του κκε της χαβγης και καποιοι λιγοι του συριζα.
Απο δω και περα μονο μια ειναι η λυση: Ενωση Κεντρωων
αλητεια
ΨΕΥΤΗ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!!!
Ουστ, λαμόγια απατεώνες αρχικολοτούμπες, Τσιπροκαμμένοι!
Την τύχη ΓΑΠ και Σαμαροβενιζέλων θα έχετε, αλήτες!