EΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Aυτό είναι το ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ του Τσίπρα για να κερδίσει τη ΜΑΧΗ στο ΕUROGROUP!!

Κοινοποίηση:
502

Η Ευρώπη έχει να χάσει πολύ περισσότερα από τα χρήματα, όσον αφορά στο αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα, τονίζει το Bloomberg ενώ επισημαίνει ότι η στρατηγική θέση της χώρας είναι ίσως το δυνατότερο «χαρτί» του Αλέξη Τσίπρα, κι αυτό έχει φανεί από τις πρόσφατες επαφές της ελληνικής κυβέρνησης με τη Ρωσία .

Μπορεί οι συνομιλίες να επικεντρώνονται στο ελληνικό χρέος αλλά ίσως ο καταλύτης για τη Γερμανία και τις παραχωρήσεις προς την Ελλάδα αποτελέσει η στρατηγική θέση της χώρας και η σημασία της για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Με τον πόλεμο στη Συρία στα ανατολικά, την αποτυχία της νέας κυβέρνησης στη Λιβύη στο νότο, την εύθραυστη εκεχειρία στην Ουκρανία στα βόρεια και τις εντάσεις μεταξύ του Ισραήλ και των γειτόνων του, η αξία της Ελλάδας ως μέλος του ΝΑΤΟ και των λιμανιών στην ανατολική Μεσόγειο αυξάνεται» αναφέρει χαρακτηριστικά το Bloomberg.

«Αποτελεί ερώτημα εάν η Ευρώπη, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, είναι έτοιμοι να αφήσουν μια μαύρη τρύπα κι ένα κενό ασφαλείας σε μια τέτοια περιοχή. Μια τέτοια απώλεια μπορεί να μην είναι αποδεκτή από μια Ευρώπη που επιθυμεί να παίξει σημαντικό ρόλο στα διεθνή αλλά και εγχώρια δρώμενα» τονίζει ο Θάνος Ντόκος, διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ.

«Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της νέας ελληνικής κυβέρνησης και των αξιωματούχων φαίνεται να οδεύουν προς αδιέξοδο. Η γεωπολιτική και η πίεση από τις ΗΠΑ να παραμείνει η Ελλάδα στο ΝΑΤΟ μπορεί ίσως να παίξει κάποιο ρόλο στην υποχώρηση των Ευρωπαίων» εκτιμά ο Neil Mackinnon, στρατηγικός αναλυτής στην VTB Capital Plc.

Η στρατηγική θέση της χώρας είναι ίσως το δυνατότερο «χαρτί» του Αλέξη Τσίπρα, κι αυτό έχει φανεί από τις πρόσφατες επαφές της ελληνικής κυβέρνησης με τη Ρωσία, επισημαίνει το Bloomberg.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ!!!!……ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΕΛΛΑΣ….

  2. Κάποιοι με αποκάλεσαν Νεοδημοκράτη ή και Άδωνι ενώ ζητώ λογιστικό έλεγχο του χρέους και καταγγέλω τη Lazard που έκανε το PSI. Τυπικό IQ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή πρώην ψηφοφόρων του ΓΑΠ, συνήθως βολεμένων με βύσμα στο δημόσιο ή ελπίζοντες πως θα μπουν τώρα με την περεστρόικα. Φυσικά δεν έβγαλαν ΚΙΧ στα επιχειρήματα μου.

  3. ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ‘ΧΑΡΤΙ’ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΚΑΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ.
    ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΤΑΙΡΟΙ(ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΑΤΑΔΑ) ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ‘ΕΥΡΩΠΗ’ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΤΟΡΠΙΛΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΟΛΕΒΑΝΤΗΝΩΝ!.
    ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.

  4. http://logia-tou-aera.blogspot.gr/2013/04/blog-post_9581.html#more

    Ο ΤΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙ`ΑΥΤΟ;;;;;;;;;;;;;;
    ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ Π@ΥΛΟΝ;;;;;;;
    ΟΕΟ, ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ……….

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ…..
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ , ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ…………..

  5. Για ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ λόγους η Ελλάδα δεν θα χρεωκοπήσει! Θα μας είχαν καθαρίσει σαν αυγό αν μπορούσαν! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! Η Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα που τελικά είναι όλων των Ελλήνων, δεν είναι Σαμαροβενιζελοκουνέληδες υποτακτικοί και αυτό δεν αρέσει σε κανένα στην Ευρώπη!

  6. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ! ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

  7. Καλησπέρα σας.

    Μιας και η τωρινή κυβέρνηση ΜΑΣ και το εννοωώ,διεκδικεί για ΕΜΑΣ θα έπρεπε να δει κάποια πράγματα που έγιναν ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ!!!

    1.Τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων που ΤΖΟΓΑΡΑΝ οι ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΕΣ στο χρηματιστήριο!

    2.Τα λεφτά που ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ στο χρηματιστήριο ΝΥΚΟΚΟΙΡΑΙΟΙ και τα έχασαν..Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ γιάννος παπαντωνίου διώκεται για «παρεμφερή» αδικήματα «προσωπικής» του φύσεως ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ!

    3.Τα περιβόητα ΠΑΜΠΕΡΣ του τσουκάτου!

    4.Τα λεφτά των ΟΜΟΛΟΓΟΧΙΟΥΧΩΝ!

    5.Η περιβόητη «ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ»!!!

    6.υποβρίχια που ΓΕΡΝΟΥΝ!!!

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ….!ΑΣ ΕΙΝΑΙ…!

    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΟΝΤΡΕΣ ΣΟΥΜΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ,ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΨΕΙ,ΕΧΕΤΕ ΠΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ!

    ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ,Μ Α Σ Χ Ρ Ω Σ Τ Α Τ Ε!!!

    ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΛΟ!!!

    ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ!!!

    -4500 ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΜΟΥ…

    -1500 ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΜΟΥ!!!!

    7000 ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΜΟΥ!!!!

    ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΜΟΥ (ΜΑΣ) Π Ι Σ Ω ! ! !

    ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ Α Ξ Ι Ο Π Ρ Ε Π Ε Ι Α ΚΑΙ Ε Λ Π Ι Δ Α!

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
    ΑΑΑ! ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΩΝ 40 ΧΡΟΝΩΝ!!!ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

  8. Δεν υπάρχουν αδιέξοδα υπάρχει μόνο μία εξιτ πλέον – ΧαΧαΧα

  9. Τι λετε ρε γελοιοι, δεν φτανει που εχουμε γινει ρεντικολο με τους γραφικους κρετινους που στειλαμε στην Ευρωπη να κανουν με εμπριμε πουκαμισακια ενα ‘passing around’ μας λετε τωρα να διαλυσουμε και την χωρα ?????
    Θα τα βαλουμε με ολους τους ευρωπαικους λαους και την αμερικε και την αυστραλια ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΜΜΑΧΟ – ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΓΗ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΕΙΠΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΞΕΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ θα δωσουμε ‘μαχη’ ? Ρε ηλιθιοι (δεν βρισκω πιο περιεκτικη λαξη) ξερετε τι επαθαν ολες οι χωρες στον κοσμο σε ολη την ιστορια (και η Ελλαδα μας πολλες φορες) οταν ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΟΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΣΥΜΜΑΧΟ ?
    Τι λετε ρε σουργελα, επειδη 20% (36.4% του 60% των ψηφισαντων) κρατικοδιαιτα λαμογια και ακροαριστερα φασισταρια θελανε ντε και καλα τσιπρα, θα τιναξουμε και θα ακρωτηριασουμε την Ελλαδα επειδη δεν τους βγαινει η λαλακια που εχουν στην κεφαλα τους ?
    ΡΕ ΟΥΣΤ απο εδω….αφου λενε τα σουργελα του ανθελληνικου αχταρμα ακροαριστερων συμμοριων οτι εχουν ‘προγραμμα’ και ‘διαπραγματευονται’ καλυτερα , ιδου ας μας το αποδειξουν με ΕΡΓΑ και οχι με συνεχη παραληρημα ψευτοεξαγγελιων…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗς ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…εκει θα τους παρει ο διαολος και θα τους σηκωσει…

    1. Διαπραγματεύτηκαν καλλίτερα ο Βαγγελας και ο Αντωνάκης.
      Ουστ βολεμένο κοπρόσκυλο. Εμείς που δεν έχουμε να φάμε δεν έχουμε πρόβλημα να πεινάσουμε για την αξιοπρέπεια της χώρας μας. Εσείς τα βολεμένα κοπρόσκυλα φοβάστε μην χάσετε τα κεκτημένα και το βόλεμά σας. 500.000 εσείς, 10.000.000 εμείς.

    2. αλλαξε χωρα αν δε σαρεσει εδω τελειωσες σαμαροσαματρο καθικο!

  10. 1. Τα πάντα έχουν προσυμφωνηθεί πριν τις εκλογές και βλέπουμε θέατρο.
    2. Εως τώρα πέρα απο το κλιμά που δημιουργείτε εσείς οι Συριζαίοι δημοσιογράφοι τα δεδομένα έχουν ως εξής: Βαρουφάκης, Lazard, Παναρίτη. Τον ΓΑΠ έχουμε και πάλι.
    3. Νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών, εισαγωγή τους στο δημόσιο και στα σώματα ασφαλείας υποχρεωτικά και με ποσόστωση.
    4. Τσιμουδιά για το κατοχικό δάνειο και το λογιστικό έλεγχο του χρέους.
    Πλέον ζούμε τη μεγαλύτερη καταστροφή στην ιστορία του ελληνισμού και όλοι σχεδόν οι δημοσιογράφοι κάνετε προπαγάνδα αποβλακώνοντας τον κόσμο.

  11. Σιγά το δυνατό χαρτί.
    Αν ο Τσίπρας περιμένει να πείσει με τέτοια επιχειρήματα, απλώς την κάτσαμε….

    1. Ο/Η ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΓΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ '09 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ λέει:

      Το θέμα δεν είναι να πείσει κανέναν για τίποτα.
      Το θέμα είναι να βγει η χώρα από την παγίδα του δανεισμού. Κι όπως βλέπεις οι πλιατσικολόγοι θέλουν να συνεχίσουν να …»δανείζουν».

  12. δεν είναι δυνατό χαρτί η γεωγραφική θέση της Ελλάδος μας?
    Τι είναι?
    Αγγούρια?

    ΥΓ. φιλαράκι μπαφούτη, σαν γερμανός μου ακούγεσαι. Τόση αγάπη πια.

  13. Με το μνημόνιο η Ελλάς έχει δεθεί από κάθε άποψη!Η εθνική κυριαρχία έχει παραδοθεί στους «εταίρους».Από την οικονομία μέχρι τις εθνικές γαίες,τον πρώτο και μοναδικό λόγο τον έχουν οι «εταίροι» μας…Όσο λοιπόν,η «φιλολαϊκή» κυβέρνηση δεν στρέφεται ΝΟΜΙΚΑ εναντίον του μνημονίου,το οποιοδήποτε «χαρτί»,δεν είναι τίποτε άλλο από καμένο!
    Το ίδιο κόλπο με τους προηγούμενους!Χρεοκοπία και «σκληρή διαπραγμάτευση»,για να καταπιεί ο λαός την σκλαβιά του!Αν και τώρα την σκλαβιά την πασπαλίζουν με «ελπίδα» και «αξιοπρέπεια»!
    Υ.Γ. Κατά τα άλλα,οι «πρετεντέρηδες» του «αντιμνημονίου» πήραν την σκυτάλη από τους «πρετεντέρηδες» του μνημονίου…

  14. Σιγά το χαρτί. Ας γελάσω κινέζικα. χιχιχιχιχιχιχιχι.

    Βρε θα μας βάλουν κάτω οι Γερμανοί και θα μας πιουν όσο αίμα μας απέμεινε
    Σιγά το αίμα βέβαια,γιατί με φασόλια, φακές ,γίγαντες , ρεθύθια θάναι
    τόσο νερωμένο που δε θα πίνετε.

  15. Παπαριές. Οι ευρωπάιοι μας θέλουν μόνο για σκουπιδοτενεκέ της Ευρώπης και ανάχωμα κατά της λαθρομετανάστευσης προς την Ευρώπη. Μας θέλουν για να τους κρατάμε εμείς. Αυτό είναι το μόνο ισχυρό χαρτί που θα μπορούσε να κρατήσει ο Τσίπρας και να τους πει πως εάν δεν κάνετε αυτά που σας λέμε ανοίγουμε τα σύνορα και πλημμυρίζουμε την Ευρώπη με λαθραίους όπως κάνει η Τουρκία. Χεσμεντέν θα τους πήγαινε αλλά ποιος θα το κάνει αυτο; Ο Τσίπρας;

    1. Η Ελλάς είναι λευκή, άνευ τελετουργικής περιτομής και η Ευρώπη Ελληνική.

      Να πάνε όλοι, όποτε και παρείσφρησαν (είτε το 350 πΧ. είτε το 1600 ή το 2000), από κει πού’ρθαν …. ή θα τους πάρει όλους ο διάολος και πρώτους τους διεθνιστές ταλμουδο-μπολσεβίκους πεφωτισμένους που τους μάζεψαν …

    2. Λες να θελει να κανει αυτο που λες,αλλα με υπουλο τροπο,δινοντας τους ελληνικη υπηκοοτητα/ιθαγενεια,θα μπορουν να πηγαινουν στην ΕΕ ως Ελληνες πολιτες και δεν θα μπορουν να τους διωξουν και να μας τουε στειλουν πισω!Ρε μεγαλο γατονι ο Αλεξης!

    3. Nα ανοιξει τα συνορα??? και τι θα πουν μετα ο καμμενος, οι χαβγιτες και οι λοιποι (ακρο)δεξιοι?

      1. Να ανοίξει τα σύνορα προς την ευρώπη εννοώ κατακαημένε.

  16. αυτα είναι γνωστα εδώ και πολλά χρόνια, απλά κανεις πολιτικός δεν τα εκμεταλλεύοταν διότι ολοι είχαν το νου τους, πως θα κλεψουν τη χωρα και να γεμίσουν τις τσέπες τους

Comments are closed.