H sexy ΟΝΝΕΔίτισσα Ε.Παπαγγελή, μετά τις δηλώσεις για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, κάνει…φωτογράφιση εσωρούχων !! (φώτο)

Κοινοποίηση:
papaggeli708

Μάλλον καλό έκανε στην καριέρα της ως μοντέλο η ανάρτησή της ότι δεν υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο. Η σέξι ΟΝΝΕΔίτισσα Ελλη Παπαγγελή… «βγαίνει από τα ρούχα της» τώρα στην πίστα γνωστού αθηναϊκού strip-club.

Στην φωτογράφιση διαφημίζει μάλλον super-sexy εσώρουχα, τα οποία αναδεικνύουν το καλλίγραμμο σώμα της.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Γεμισε η παραταξη μας πορνες, μαχαιροβλαλτες, παιδεραστες και λοιπα μπουμπουκια….αχχ πως καταντησαμε ετσι… κριμα πολυ κριμα

    1. μη φοβασαι φασιστα, σε περιμενει η ακροδεξια χαχαχα

  2. Θεική γκόμενα.Αλλες 2-3 τέτοιες να βάλει η ΝΔ και θα είναι μονίμως πρώτο κόμμα και με διαφορά.

  3. ποιος ακουει τι λεει αφου ειναι μου**ρος!!!!!!!!!!!!

  4. Οταν δουλευεις στην Συγγρου,δεν μπορεις να εχεις αλλη καταληξη!Και το Πολυτεχνειο,τι φταιει να το πιανει στο ρημαδι της το καθε ξεκωλο,για λιγη δημοσιοτητα;

  5. Από σήμερα και εγώ κολλαγόνο θα πίνω, πρωί – μεσημέρι – βράδυ…

  6. Σειρηνάκη αυτή να ψήσεις να παίξει σε ταινία σου.Οχι αυτές τις ψόφιες που μας πλασάρεις.Με αυτή θα βγάλεις περισσότερα απο όσα έβγαλες με τη Τζούλια.Και αν χρειάζεσαι παρτενέρ,μπορώ να συμμετάσχω αφιλοκερδώς,μόνο και μόνο στο όνομα της τέχνης.

  7. ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΕΧΕΙ ΚΟΡΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΙΧΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ. ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ Κ.Λ.Π. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ.

  8. Δεν παει να λέει οτι θέλει για το πολυτεχνείο,εγώ την 3εσκιζα χωρίς δεύτερη σκέψη.

    1. ΜΗΤΣΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΑΙ.

Comments are closed.