ΔΕΙΤΕ LIVΕ: ΒΑΡΙΑ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΒΟΗΘΗΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ – ΠΟΤΑΜΙ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ [ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
5995b9271dc5249a6c8b4986

Σκληρά βίντεο με νεκρούς και τραυματίες ανεβαίνουν στο twitter, λίγα λεπτά μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη, όταν ένα βανάκι έπεσε πάνω σε πεζούς στη Ράμπλας, τον κεντρικό εμπορικό δρόμο της πόλης.

 

Δεκάδες είναι οι άνθρωποι που κείτονται στο έδαφος αιμόφυρτοι, άλλοι δεν κουνιούνται, ενώ άλλοι ζητούν βοήθεια. Στις φρικιαστικές αυτές εικόνες είναι αμέτρητα τα άτομα που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο, φίλοι ή περαστικοί προσπαθούν ανήμποροι να τους βοηθήσουν.

Η κάμερα του χρήστη του twitter περιφέρεται στο δρόμο και δείχνει τουλάχιστον πέντε ανθρώπους στο έδαφος, χωρίς σημάδια ζωής και, μεταξύ αυτών, φαίνεται να υπάρχει και ένα παιδί.

βαρκελώνη2 βαρκελώνη3 βαρκελώνη4 images1-600x276 βαρκελώνη1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Θα πρέπει πια όλο αυτό να σταματήσει εδώ και τώρα και να συλληφθούν ο Τσίπρας, όλο το Σύριζα και οι ψηφοφόροι τους διότι αυτοί όλοι είναι οι υπαίτιοι για το τι γίνεται στην Ευρώπη το οποίο δεν θα αργήσει να γίνει και στην Ελλάδα μας με τόσους μουσουλμάνους εγκλωβισμένους εδώ στη χώρα μας. Θα πρέπει σε όλους τους μουσουλμάνους να απαγορευτεί να οδηγούν, να μη κυκλοφορούν πάνω από έναν και η σκατομπουργκα να βγει από τα ψωροκεφαλια των γυναικών. Άιντε βρώμα, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…

  2. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΙΝΤΙΑ (ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΑ!) ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ…..
    ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗ “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” , ΕΝΩ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΙΛΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ , Ο ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΣ , Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ!!

    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ , ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΡΟΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΛΛΟΔΟΞΩΝ , ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΩΝ…ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΩΣΗ , ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ!!!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΜΕΣΟ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ…..

    ΜΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΛΛΟΙ , ΑΛΛΟΤΕ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΟΙ , ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΙΤΑΛΟΙ!!!

    ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ;
    ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ ΕΥΜΑΡΕΙΑ (ΔΑΝΕΙΚΩΝ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΟΥΣΚΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!) ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ / ΓΑΛΛΙΑ / ΑΓΓΛΙΑ / ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΤΛ…) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΕΛΟΥΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ…..

    ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ 5% ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ!! ΟΤΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ 10% ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΑΡΙΑ !!! ΜΟΛΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ 25% (ΜΕ ΔΕΙΚΤΕΣ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ 5,4 – 9,2%!!!) ΘΑ ΣΑΣ/ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ…..

    ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ…..ΣΤ΄ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”!!!
    ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ , Θ΄ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΟΝ “ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ” ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΥΡΟΝΑΖΙ….
    ΠΟΣΟ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟΙ , ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟI……

  3. Φυσικα ο προεδρος του μισους και του ρατσισμου Νικος Βουτσης δεν εχει καταδικασει την δολοφονια απο χερι μουσουλμανου αθωων ανθρωπων. Θα προτεινα στους βουλευτες της Χρυσης Αυγης να αποχωρησουν απο την αιθουσα σαν ενδειξη αντιφασισμου και αντιρατσισμου οταν εμφανιστει ο χυδαιος μισσαλοδοξος ρατσιστης Βουτσης. Ο ρατσισμος η μισσαλοδοξια και το μισος απεναντι σε θρησκευτικη ομαδα δεν ειναι ανεκτο στην κοινωνια μας , προσβαλει και δηλητηριαζει την Ελληνικη κοινωνια.. Voutsis racist go home.

  4. Καλά να πάθουν οι αλληλέγγιοι, κοπρίτες αριστερούληδες.
    Τους βασιλιάδες τους Φερδινάνδο και Ισαβέλα που γκρεμοτσάκισαν Άραβες και Εβραίους από την Ιβηρική Χερσόνησο τους λένε φασίστες.
    Φάτε ισλαμισμό τώρα λαϊκοί κοπροεπαναστάτες, έχετε να φάτε πήδουλο από τα ισλαμοπιθήκια, κι ακόμα είστε στην αρχή.
    Κι εδώ να δούμε τι μας περιμένει, ας μην ξυπνήσουμε και να δώσουμε όσο είναι καιρός αβάντα στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και θα δίτε τι έχουν να δουν τα ματάκια μας.
    Ο ΘΕΟΣ να βάλει το χέρι ΤΟΥ.

Comments are closed.