ΒΡΩΜΑ… ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΑKELEIO.GR (BINTEO & EIKONEΣ)

    Κοινοποίηση:
    ZERVAKIS

    MONO ΣΤΟ makeleio.gr

    Πριν από λίγο στο δελτίο που εκφωνούσε, προλόγισε το θέμα του σημερινού συλλαλητηρίου λέγοντας ότι οι Έλληνες διαμαρτύρονται καθώς η Μακεδονία (εννοεί τα Σκόπια) θα μετονομαστούν σε Βόρεια Μακεδονία.
    Αυτό κατάλαβαν οι Γερμαναράδες;
    Αξιός ο μισθός σου κοπελιά!
    Για την ποιότητα σου έχουμε γράψει πολλές φορές στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
    Να σε χαιρονται οι συγγενείς σου και η Μέρκελ που σε χαρτζιλικώνει.

    Δείτε τι έγραφε ο έντυπος ΚΟΥΚΟΣ της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    zervakis 1 zervakis 2

    Αλήθεια την σημερινή συγκέντρωση των Ελλήνων στο Μόναχο και άλλες μεγάλες πόλεις γιατί δεν την έδειξε το θρυλικό κεντρικό δελτίο του “das erste”;
    Δεν πειράζει. Οι Έλληνες της Γερμανίας ξέρουν ότι το makeleio.gr είναι πάντα δίπλα τους.
    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝΕΙΣ! «Βούλιαξε» το Μονάχο με ΕΛΛΗΝΕΣ και την γαλανόλευκη στο χέρι… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Ποια είναι η Λίντα Ζερβάκη

    Με καταγωγή από την Κρήτη, η Λίντα Ζερβάκη είναι η πρώτη αλλοδαπή κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων των 8, στην κρατική τηλεόραση της Γερμανίας. Η 35χρονη ελληνικής καταγωγής έκανε το ντεμπούτο της στις αρχές Απριλίου του 2012 στο δελτίο «Tagesthemen», το οποίο θεωρείται σκαλοπάτι για το πιο παλιό και πλέον αναγνωρισμένο δελτίο ειδήσεων της Γερμανίας.


    Οι γονείς της βρέθηκαν μετανάστες στη Γερμανία στη δεκαετία του εξήντα. Είχαν ένα περίπτερο που δούλευε μαζί με τα αδέρφια της. Μάλιστα, όπως δηλώνει η ίδια στο ellines.com, ακόμη και μετά το σχολείο όταν άρχισε να δουλεύει σε μια διαφημιστική εταιρεία ως συντάκτρια κειμένων, κάθε Κυριακή δούλευε στο περίπτερο εναλλάξ με τον αδερφό της μέχρι που έγινε 28 χρονων.

    Ξεκίνησε στο ραδιόφωνο προκειμένου να μπει στο νόημα των ειδήσεων, ενώ λίγο καιρό αργότερα ήρθε και η τηλεόραση. Ωστόσο η ίδια παραδέχεται, πως αν κάποιος της έλεγε πριν από δέκα χρόνια, ότι κάποια μέρα θα εργαστεί στη σημαντικότερη ειδησεογραφικη εκπομπή της Γερμανίας, δεν θα το πίστευε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Που ειναι το περίπτερο της οικογένειας να καμαρώσουμε την οικογένεια που την ανάθρεψε δεν μας είπες, άλλος ενας τέτοιος προδότης ειναι ο christides που γράφει στο Spiegel, για αλλα και αλλα γράφουν αλλα για τα καρκινογόνα χημικά που ρίξανε σε μικρά παιδιά τιποτα. Ανθρωποι που για ένα μεροκάματο κάνουν τέτοια εγκλήματα αλλα και δεν τα δημοσιοποιούν ειναι τόσο ένοχοι όσο και οι αξιωματικοί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

    2. Πιο φτηνά φίλε μου. Πάλι καλά δεν πήραν Κινέζα..!

    3. Ο/Η ΑΝΑΡΧΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ=ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ-ΒΡΕΦΟΦΑΓΙΑ λέει:

      ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΛΟΥ,ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ,ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΛΠ…ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΘΙΜΟ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ+ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΓΟΡΑΚΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΚΕΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ…ENA NEO ONOMA TOYΣ ΕΙΝΑΙ M.A.P.(MINOR ATTRACTED PERSON)..ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΕΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ…ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ+ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΡΕΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ

    4. Που κατάντησε η Γερμανία, να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο της Γερμανικής τηλεόρασης μια σκουρόχρωμη και μαυριδερή Ελληνοαραβοτουρκάλα!!! Έξω όλοι οι ξένοι απο την μεγάλη Γερμανία μας, να ξεβρωμίσει ο τόπος!!!

    5. εδω που τα λεμε σε σχεση με τατη και σταη στα νειατα τους, η συγκεκριμενη ειναι τρελο μπαζο

    6. στεφανε καλη η εφημεριδα αλλα καλλιστη η οθονη. πρεπει να κανεις εκπομπες η σε καποιο μικρο ξηγημενο καναλι να αναλαβεις τις ειδησεις. με το μαχητικο σου λογο θα ξεσηκωσεις τον κοσμο. μυλωνακηδες καρατζαφερηδες και λοιποι δεν τραβανε

    7. Επαληθευση 100% σε αυτα που εγραψα.(επιτηδες ριξανε μολοτοφ χημικα – και επιτηδες περιμενανε οι κουκουλες να κανουνε το ιδιο σαν σχεδιο β)
      Ειρηνικες διαδηλωσεις εχουμε ξαναπει δεν εχουν ουσια και βοηθουν την εξουσια.
      Μια καταληψη με αιμα της βουλης ξαφνικα ωρα μηδεν ειναι ταρακουνημα.Διοτι θα δωσουν εντολη στα ματ με οπλα να μπουνε μεσα στην βουλη.Οποτε εκει τα ΜΜΕ θα παρεμβουν, θα κερδισουν και δεν το συνιστω.
      Μονο οικονομικο πολεμο φουβουνται . Ενα μποικοταζ.Μια γενικευμενη απεργια διαρκειας .Μια μαζικη επιθεση στις τραπεζες. Αλλα θελει και καποιον ηγετη για να ειναι δυνατη η επιθεση και ο ηγετης κρυμμενος να μην μπορουν να τον εντοπισουν οι ασφαλειτες.Τα ΜΜΕ ειναι αδυναμα οταν δεν υπαρχει αιμα και υπαρκτο προσωπο.

      Οσο για την καλυτερη προπαγανδα που κυκλοφορει τα τελευταια χρονια…Οτι δηλαδη οποιος αγαπαει την Ελλαδα ειναι εθνικιστης ..εχω και σε αυτο λυση.

      Στεφανε ενα πρωι μετα την συμφωνια που θα περασει με αυτον υπουλο τροπο θα δεις Σλαβους στο λιμανι της Θεσσαλονικης να διεκδικουνε γη-υδωρ ! Αοζ κ εδαφικες αποζημειωσεις !

      1. το ότι πήγε μόνο 60χιλ κόσμος; έτσι λέει η Αστυνομία

    8. Ωραίο το εργαλείο. Θα την ξέσκιζα από πίσω άνετα.

    9. Καλό γκομενάκι! θα της τον φέρμαρα ένα χέρι….

    10. ΒΡΩΜΕΣ………………..ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΥΛΙΑ………….

    11. θα εδωσε κατι στον καναλαρχη για να βρισκεται εκει.

    Comments are closed.