Έλληνας πλάκωσε στα χαστούκια και στις κλωτσιές Πακιστανό στο Παλαιό Ψυχικό (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    2

    Έλληνας χθες(Σάββατο μεσημέρι) πλάκωσε στα χαστούκια κ στις κλωτσιές Πακιστανό επαίτη στο ύψος του Παλαιού Ψυχικού

    Ακούστηκε να φωνάζει

    Γιατι φέρθηκες έτσι στη γυναικα μου ρε ;

    Αποκλειστικές φώτο:

    1 2 3

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. σημασια εχει οτι θα του μεινει αξεχαστη η ελλαδα. ασε που θα αποτρεψει και πολυ κοσμο να ερθει εδω. να ναι καλα ο βλακας ο μπραβος.

    2. ΟΥΓΚΑ ΜΠΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΦΑ-ΝΤΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ Η ΤΑΞΙΚΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟΠΑΚΙΣΤΑΝ…ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΕ ΖΩΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΑΙΜΟΜΙΚΤΗ,ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ,ΚΤΗΝΟΒΑΤΗ,ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΣΑΣ ΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ….ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΕ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ!

    3. ΞΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΑΒΗ;;;;;;;;;ΞΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟ*** ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΔΕΝ Σ΄ΑΡΕΣΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ

    4. Αγκαζέ στον Περαία, δέκα απλυτοι Κεερφαδια και καμιά εικοσαριά αναρχικοί, αντιφα λένε… Τριγύρω τους δέκα διμοιρίες ΜΑΤ να τους φυλάνε στη πλατεία Κοραή… Οι ίδιοι…πόσο πάει το κεφάλι στις ΜΚΟ;

    5. ΑΝΑΡΧΙΚΕ Για ρωτα τα συντροφια σου για κατι βολτουλες στα καναλια του Μορνου και πως κλαψουριζανε σαν κοτουλες.

    6. Μεγάλη “παλικαριά” να επιτίθεσαι σε ζητιάνο. Αλλά όταν, φασιστάκια, σας κυνηγάμε αναρχικοί, είστε κοτούλες

      1. ποιοι εσεις ρε κοριτσαρα μου εσεις πατε 30 πανω σε 1 και λες τους αλλους κοτα βρωμιαρη ερχεται η ωρα σου

      2. Και εσείς είστε πολύ μάγκες….με 5 κλουβες από πίσω το παίζετε πολύ αντρουα και μόλις σας πετύχουμε πουθενά εκτός τρώτε το ξύλο της αρκούδας και κλαίτε από πάνω “γιατί με βαράς?ουαααααααααα…..

      3. Ζητιάνο? αχαχαχαχαχα πες το μας και αυτό τώρα!!!!!Γελάνε όλοι μαζί σου μην το λες παραέξω
        κομ«μουνι»!!!!!Α θα μιλάς για τους αναρχικούς μισθωτούς ?Ναι ναι είδαμε και τους αναρχικούς τι παλικάρια είναι προσοχή να παίρνεις καλσόν που δεν σκίζεται.
        Έχουν βγει οι «μεροκαματιάρηδες» στα φανάρια βλέπουν γυναίκα που μπορεί να είναι η μάνα σου,η αδερφή σου,το παιδί σου,η θεία σου όλο σου το σόι χτυπάνε τα αμάξια φτύνουν και εσύ μιλάς ακόμη για φασισμό?!!Εκτός τόπου και χρόνου είσαι και άστοχο το σχόλιο σου..

        1. Σας τσούζουν οι αλήθειες, φασιστάκια; Την επόμενη φορά, θα σας “επισκεφτούμε” και μέσα στο χοιροστάσιό σας στη μεσογείων.

    7. Καλά τον έκανε! Όπου δουν γυναίκα την παρενοχλούν, πολλές φορές φτύνουν ή χτυπάνε τ’ αμάξια! Ξύλο μέχρι να φύγουν από εδώ!

    8. Τα πιθηκια πισω στις ζουγκλες.και να παρουν μαζι τους και τα αριστερα σκουπιδια της χωρας μας

    9. έπρεπε να του βάλει τα χέρια στο βεντιλατερ….

    10. Όταν τους κοπανάς με το Τ που έχουν εκεί να δεις πως κάνουν..

    11. οξυ σε συριγγα οπως κανουν τα σκυλια στο πακισταν … πιπα κωλο εναλλαξ ολους τους “επενδυτες” των τεταρτοκοσμικων χωρων … μαγαρισαν τον ιερο μας τοπο … οξω ολοι τωρα και οι τσιπροσαμαραδες κρεμασμα μεσα στη μεση του παρθενωνα σε κοινη θεα … και σε ζωντανη μεταδοση απο ολα τα καναλια ..

      1. Aν δεν την έλεγες την μαλακία δεν θα άντεχες ε?Έχουν ξεκινήσει τα ¨μεροκάματα” στα φανάρια και όταν σταματάει αμάξι με οδηγό γυναίκα ξεκινάνε τις μαλακίες για να πάρουν λεφτά το όχι δεν θέλουν να το καταλάβουν μέχρι και τους υαλοκαθαριστήρες κοπανάνε.Και λίγα του έκανε του βρωμοπακιστάνου!!!!

    12. Καλά του έκανε του λαθροπήθικου !

    Comments are closed.