Προκαλούν οι ισλαμοφασίστες! «Τα Ελληνικά νησιά είναι Ισλαμικές αποικίες και πρέπει να επιστρέψουν στο Ισλάμ»

    Κοινοποίηση:
    naim-elgantour

    Ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος (ΜΕΕ) κ.Ναΐμ Ελγαντούρ πριν στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης του Δελτίου Τύπου της ΜΕΕ για τις απειλές που δέχθηκε η Μουσουλμανική κοινότητα της Ελλάδος δήλωσε «πως κατά 99% πρόκειται για προβοκάτσια».

    Αυτό βέβαια δεν τον εμπόδισε από το να εκθέσει την Ελλάδα στις Πρεσβείες των Μουσουλμανικών χωρών στην Ελλάδα, τους Διεθνείς οργανισμούς και τη Διεθνή Αμνηστία “ενημερώνοντας” τους για το συμβάν. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως με τη δήλωση του αυτή εκθέτει και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο έσπευσε να βγάλει την εξής ανακοίνωση: “Η καταγγελία της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος για το απειλητικό σημείωμα που δέχθηκε από ανώνυμες πηγές, οφείλει να σημάνει συναγερμό στις Αρχές και να εγγυηθούν την ασφάλεια των μουσουλμάνων συμπολιτών μας.

    Η Ελλάδα είναι ένα δημοκρατικό κράτος δικαίου που σέβεται την ανεξιθρησκία και θα παραμείνει έτσι παρά τις επίμονες προσπάθειες εγκληματικών οργανώσεων να διαλύσουν την κοινωνική συνοχή και να καταστείλουν τη Δημοκρατία μας”. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ την εξέδωσε ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του κόμματος μέλος του οποίου είναι η κα Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, η οποία τον Ιούνιο του 2009 πήρε συνέντευξη από τον Πρόεδρο της ΜΕΕ κ. Ελγαντούρ με στόχο να παρουσιάσει τα “δίκαια” των Μουσουλμάνων της Ελλάδος στον απόηχο των βίαιων διαδηλώσεων του Μαΐου του 2009 με αφορμή το “σχίσιμο του Κορανίου”.

    Να υπενθυμίσουμε  ότι το Δεκέμβριο του 2012 συναντήθηκε στη Βουλή αντιπροσωπεία του Παρατηρητηρίου του ΠΑΣΟΚ κατά του νεοναζισμού, της ρατσιστικής και κοινωνικής βίας με την ΜΕΕ και συμφωνήθηκε να υπάρξει στενή συνεργασία του Παρατηρητηρίου με την ΜΕΕ. Τώρα γιατί δεν υπήρξε συνεννόηση του κ.Ελγαντούρ με τον Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα οι δηλώσεις του κ. Ελγαντούρ περί προβοκάτσιας να αναιρέσουν το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του ΠΑΣΟΚ δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε.

    Αυτό που οφείλουμε να συγκρατήσουμε όμως είναι η δεδηλωμένη πρόθεση του ΠΑΣΟΚ για στενή συνεργασία με την ΜΕΕ, μιας οργάνωσης που συνδέεται με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και το Πολιτικό Ισλάμ. Η Ελλάδα, όπως αναφέρει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του, είναι ένα δημοκρατικό κράτος δικαίου που σέβεται (και πρέπει να σέβεται να προσθέσουμε εμείς) την ανεξιθρησκία. Όμως είναι άλλο το Ισλάμ ως θρησκεία και οι πιστοί Μουσουλμάνοι και άλλο η ατζέντα του Πολιτικού Ισλάμ και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας για Ισλαμοποίηση της Δύσης και της Ελλάδος.

    Μια δήλωση του ιδρυτή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας Hassan al-Banna είναι πιστεύουμε αποκαλυπτική: “Θέλουμε η σημαία του Ισλάμ να κυματίσει και πάλι στις χώρες εκείνες που είχαν την τύχη να κυβερνηθούν από το Ισλάμ για κάποιο διάστημα… η Ανδαλουσία, η Σικελία,τα Βαλκάνια, η Νότιος Ιταλία και τα Ελληνικά νησιά αποτελούν Ισλαμικές αποικίες που πρέπει να επιστρέψουν στο Ισλάμ”.

    Αν σε αυτές τις δηλώσεις προσθέσουμε και το Νέο-Οθωμανικό δόγμα του Τούρκου ΥΠΕΞ κ. Νταβούτογλου τότε νομίζουμε πως μπορούμε να σχηματίσουμε μια πιο σαφή εικόνα για τις πραγματικές προθέσεις των Ισλαμιστών. Δυστυχώς οι “χρήσιμοι ηλίθιοι” του ΠΑΣΟΚ, της Αριστεράς και μιας μερίδας της Νέας Δημοκρατίας στην καλύτερη των περιπτώσεων δεν μπορούν να κατανοήσουν τη φύση της Ισλαμιστικής απειλής και στη χειρότερη αποτελούν συνειδητούς συνοδοιπόρους των Ισλαμιστών.

    hellas-now.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Mε λίγη φάλαγγα θα στρώσεις κ. Ναϊμ…Γυφταρά, βρωμιάρη υπάνθρωπε, προσκύνα την Ελλάδα τιποτένιε, μιλάς κι όλας αράπη

      1. Φιλε… “Ντινα” σταματα να ρεζιλευεις τη χωρα σου. Αυτες τις βρισιες να τις απευθυνεις στο πατερα σου, τετοι καθηκι που σε εβγαλε.

    2. Η ισλαμική εισβολή των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα είναι μέρος της εξωτερικής πολιτικής της Τουρκίας, η οποία ονειρεύεται και ξερογλείφεται την οθωμανική-κανιβαλική αυτοκρατορία της. Και επειδή δεν εμπιστεύομαι άτομα που θεωρούν προφήτη, άρα και παράδειγμα προς μίμηση, έναν παιδεραστή, κλέφτη, μισογύνη και σχιζοφρενή όπως ήταν ο Μωάμεθ, θα ψηφίσω Χρυσή αυγή. Το χρώμα τους δεν με πειράζει, ο κόσμος είναι φτιαγμένος από όλα τα χρώματα, η προσωπική τους ελευθερία στα ανθρώπινα δικαιώματα και στην θρησκεία τους (όταν δεν βλάπτει τους άλλους), δεν με πειράζει αλλά σαν θήραμα δεν θα με δεί κανείς πρακτοράκος της Τουρκίας. Απόδειξη ήταν και δηλώσεις Τούρκου πολιτικού ότι χωρίς όπλα θα μας κατακτήσουν. Δεν είναι μόνο οικονομικός αυτός ο πόλεμος περισσότερο θρησκευτικός φαίνεται, γιατί χαρτιά-λεφτά δεν έχουν ανάγκη οι Ροθτσαιλντ και το συνάφι τους.

    3. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ KOΠΡOMOYΣOYΛMANOI TOY KEΡATA………

      ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ !!!!

      ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΤ΄ ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΝ ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ…….

      ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!!!……

      ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΟΑΝΤΩΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΓΛΕΟΙ.-

    4. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΛΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ – ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ,ΛΟΥΝΤΖΑ ΤΟΥ ΕΧΟ ΦΥΛΑΞΗ ΣΟΥΒΛΑ ΧΟΙΡΙΝΙ ΚΑΙ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ ΠΟΥ ΑΡΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ . ΡΕ ΑΝΤΕ ΑΣΗΧΤΙΡ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ , ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΥΞΗΝΟ ΠΟΝΤΟ ΟΥΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ”ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ” ΑΤΕ ΑΣΙΧΤΙΡ ΚΑΘΙΚΙΑ .

      ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΗ

    5. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΕΛΟΣ!! ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΔΗΝΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ!!!

    6. η ανακοινωση του πασοκ μοιαζει σε κατι μεταξυ δελτιου τυπου της ιερας συμμαχιας του μετερνιχ και του γραφειου τυπου φαναριου γυρω στα 1821 λιγο πριν την ελληνικη εθνεγερσια …

      καπως ετσι θα εγραφαν και αυτοι για τους ελληνες κλεφταρματωλους τοτε…

    7. Κλασική προβοκάτσια του ενικοφασιστικού hellas-now.com και των ομοίων του που το αναπαράγουν.
      Βρήκανε μία δήλωση ενός φανατικού εθνικιστή μουσουλμάνου που πέθανε εδώ και 60 χρόνια και το παρουσιάζουν ως λόγια του τοπικού προέδρου των μουσουλμάνων με καθαρή πρόθεση να ενταθούν οι εθνικιστικές τάσεις.

      Αυτός που το είπε, δεν έζησε ποτέ στην Ελλάδα και έχει πεθάνει το 1949! http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%B1%CF%83%CE%AC%CE%BD_%CE%B1%CE%BB-%CE%9C%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B1

      1. εσυ που το ξερεις οτι δεν το ειπε και αυτος?

    8. ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ YOU TUBE ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΦΑΙΗΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ FACE TO FACE ΠΟΥ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΕΓΝΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΜΑΛΛΙ ΠΑΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ.ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΤΟΝ ΓΛΟΜΠΟ.

    9. Αυτός ο χοντροφαράκλας βάρβαρος με την φασιστική ιδεολογία (δηλαδή Ισλάμ) τι δουλειά κάνει και γιατί ευρίσκεται ακόμη στην χώρα μας!!
      Στην πατρίδα του την Αίγυπτο σφάζουν για πλάκα κάθε χρόνο ντόπιους χριστιανούς!! (ειδικά τα Χριστούγεννα και ιδιαιτέρως εντός των εκκλησιών)
      ΑΜΕΣΗ απέλαση όλων των φανατικών ισλαμιστών, ακόμη και στην Αίγυπτο η μουσουλμανική αδελφότητα κηρύχθηκε πρόσφατα παράνομη λόγω φανατισμού!!
      ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΣ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και τις αξίες της Δύσης

    10. Δεν φταις εσυ κ. ΣΙΧΤΙΡ ΣΚΑΤΑΝΤΟΥΡ !!! Φταιει το αχρηστο το κρατος που δυστυχως το ελέγχουν ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ – ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!! Γιατι αν είχαμε σοβαρό κρατος και σοβαρους κυβερνωντες, θα σου είχαν βάλει την βρωμογλώσσα σου στον βρωμοκώλο σου και θα σε είχαν στείλει πακέτο!!! Αλλά όπως λέει κι ο λαός μας: λείπει ο γάτος, χορεύουν τα ΒΡΩΜΟΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ!!! Καποια στιγμή όμως ο γάτος θα επιστρέψει ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ!!! ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ… κι οταν λεμε αποκατάσταση άνοιξε παρένθεση και βάλε μέσα ολόκληρο ΛΕΞΙΚΟ…………..

    11. αφου η χ.α. είναι στη φυλακή όλα πάνε καλά…

    12. ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΙ ‘ΑΝΤΙΦΑ’ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΗΔΕΣ. ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΥΛΟΙ. ΦΘΟΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    13. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ ΙΣΦΛΑΜΟΦΑΙΣΤΕΣ ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΖΙΧΑΝΤ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ…

    14. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην σκευωρία – Βουλή, Βασιλίσσης Σοφίας, σήμερα στις 7 μ.μ.

      Καλούμε όλους τους Έλληνες να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά που έχει καταλύσει κάθε έννοια νομιμότητας και σήμερα έδωσε εντολή για παράνομη έφοδο στις οικίες των βουλευτών Γερμενή, Μπούκουρα και Ηλιόπουλου.
      Οι υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων περνούν ακόμα έναν εθνοκτόνο μνημονιακό προϋπολογισμό και επιχειρούν να τρομοκρατήσουν την μόνη φωνή Αλήθειας και Αντίστασης, την φωνή της Χρυσής Αυγής.
      Ο Αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών δεν σταματά ούτε με πολιτικές διώξεις ούτε με σφαίρες. Η Χρυσή Αυγή είναι πιο δυνατή από ποτέ, η Ελλάδα θα νικήσει!
      Βουλή, Βασιλίσσης Σοφίας, σήμερα στις 7 μ.μ.

      http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sugkentrwsh-diamarturias-enantia-sthn-skeuwria-boulh-basilisshs-sofias-shme#ixzz2mbOzuG9u

    15. Και κάποτε ρε χοντοβουβαλο ανιστόριτων όλοι η Ασία πριν το Ισλάμ και για πολλά περισσότερα χρόνια ήταν αποικία της Ελλάδας και του Μ.αλεξανδρου.
      Άντε να πάτε στο διάολο και εσείς και αυτοί που σας κουβαλησαν.

    16. ΡΕ ΔΙΩΧΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΠΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 20,000 ΕΥΡΩ.

    17. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΛΑ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!

    18. Τρία πουλάκια κάθονταν. Τέτοιο μίσος που κολλάτε δηλώσεις ασχέτων για να πείτε τι; Ότι υπάρχουν θανατικοί μουσουλμάνοι στις Μουσουλμανικές χώρες και ονειρεύονται την Οθωμανική Αυτοκρατορία; Δηλαδή στην Ελλάδα δεν υπάρχουν Έλληνες που ονειρεύονται την Μεγάλη Ελλάδα; Τι διαφορά έχουν; Τελικά θα αναβιώσουμε τις σταυροφορίες και τους ιερούς πολέμους; Είναι δυνατόν να τα πιστεύουν το 2013;;;;;;

      1. Καλά ρε μαλάκα ,πόσο ανιστόρητος είσαι; Τι συγκρίνεις;

        1. Είσαι τρελός τρόμπας ε; Ξέρεις τι χρονιά έχει; 2013 μήπως; Εγώ ανιστόρητος; Τρέξε να απελευθερώσεις τις ξεχασμένες πατρίδες. Άντε μπας και γλυτώσουμε από όλους σας. Όλοι οι κομπλεξικοί σχολιάζετε

          1. μα καλα εισαι τοσο αμορφωτος…κανας αριστερος βολεμενος με βυσμα τεμπελχανας στο δημοσιο θα εισαι…που δεν ξερει τι του γινεται διπλα του…

            1. ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ
              ΟΥΣΤ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΑΣ ΠΙΘΗΚΙΑ
              ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ

          2. Εσύ τελικά πόσο άπλυτος και ανθέλληνας μπορεί ναείσαι;;; Μήπως πρέπει εσύ τελικα να μας αδειάσεις τη γωνιά;;;

          3. τελικα δεν εισε μονο ανιστορητος εισε και μ@######ας

      2. μεγαλε η λεξη ΘΑΝΑΤΙΚΟΙ δεν υπαρχει..ετσι λεγαμε οταν ειμασταν 7 χρονων για τους οποδους της ομαδας μας…οταν πηγαμε 10 χρονων το μαθαμε το σωστο..ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ….εσυ μαλλον δεν μεγαλωσες ακομα…

    19. Το ΠΑΣΟΚ εκτός από το κόμμα της μίζας και της αρπαχτής είναι και το κόμμα της προδοσίας. Κάτω από την προεδρία του Τούρκογλου προχωράει συνέχεια σε προδοσίες . Ούτε μία ψήφο στους κλεφτο-προδότες.

    20. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ,ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΕΧΟΤΑΝ ΑΥΤΑ; ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΟΣΜΕΕΕΕΕΕΕ

    21. Φανταστείτε να τους κάνουμε και τζαμί τι έχει να γίνει.

    Comments are closed.