Ιδού ο μαυρισμένος αλήτης. Μπάνια με την αστεφάνωτη “τριχωτή” Κνίτισσα και η Ελλάδα στάχτη

Κοινοποίηση:
TSIPRAS-MAVRISMENOSALITIS

«Περιορισμένη» βρήκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την καταστροφή στην Ανατολική Αττική από την τεράστια πυρκαγιά που κατέκαψε Κάλαμο, Βαρνάβα και Καπανδρίτι επί τέσσερις ημέρες, καταστρέφοντας χιλιάδες στρέμματα καταπράσινου δάσους και προκαλώντας ζημιές σε δεκάδες κατοικίες.

Συνομίλησε με πυροσβέστες( που τους έφτασε στα όρια της φτώχειας) και άκουσε από τον αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου( το κόκκινο κοματόσκυλο), που ήταν στα μέτωπα της φωτιάς, πως το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου η κατάσταση ήταν απελπιστική, όμως με ολονύκτια υπερπροσπάθεια οι πυροσβέστες κατόρθωσαν να ανακόψουν την πορεία της φωτιάς και να την περιορίσουν. «

Το επίτευγμα είναι πολύ μεγάλο», είπε ο πρωθυπουργός, που πρόσθεσε πως το σημαντικό είναι πως έγιναν όλα χωρίς να υπάρξει τραυματισμός. Ειδικά όσον αφορά στην εκκένωση των παιδικών κατασκηνώσεων, είπε: «Αυτό ήταν το πιο συγκινητικό, μου είπε ο αρχηγός ότι πήρατε τα παιδάκια στα χέρια, η μία κατασκήνωση κινδύνεψε πραγματικά».

Ο Τσίπρας μέσω του ασυρμάτου ενός πυροσβεστικού οχήματος απευθύνθηκε σε όλους τους πυροσβέστες και εξέφρασε «αμέριστη συμπαράσταση και την απέραντη ευγνωμοσύνη, για λογαριασμό ολόκληρου του λαού για την σκληρή προσπάθεια που καταβάλατε», όπως είπε. Εδώ και τέσσερις ημέρες είστε ασταμάτητα εδώ αλλά καταφέρατε να περιορίσετε την καταστροφή, σας ευχαριστούμε θερμά, είπε ακόμα ο κύριος Τσίπρας.

Τέλος, ο πρωθυπουργός ζήτησε «να είμαστε σε εγρήγορση γιατί τα μελτέμια κρατούν όλο το μήνα και να έχουμε το νου μας για τις αναζωπυρώσεις». Δοξάστε τον εθνικό μαλάκα που θα λεγε κάποτε ο σημερινός φίλος του, ο Χάρυ Κλυνν.

Άντε να χαθείτε από εκεί, παλιόπαιδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Αγύρτες κλέφτες πολιτικοι…. Σταματήστε ρε να είστε κομματικοί γλυφτρονια…
    Γαμω τα κόμματα σας ολα…

  2. ΤΙ ΓΚΑΡΙΖΕΤΕ ΡΕ; ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗΝ ΜΑΛΛΙΑΡΗ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ; ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.

  3. Περιορισμένη λέει το κωλόπαιδο!!Α ρε ξύλο που χρειάζεσαι παλιοπροδότη,προσκυνημένε !!Πούλησες την ιδεολογία σου ρε ψευτοκομμούνι !!

  4. Αντε μου στον αφέντη σου τον διάολο, σίχαμα!!

  5. Τυχερός ήταν που δεν του έχωσαν εκεί κανένα μακρύ αποκαΐδι στον κώλο,τίποτα σαλταρισμένοι πυροσβέστες…

  6. ……Γαμώ όλη την μεταπολίτευση και τα πουτανάκια της!!!!

  7. Δοξάστε τον εθνικό μαλάκα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα

  8. Ο Κουλης είναι τόσο άχρηστος και ανίκανος που ούτε απο τις φωτιές δεν μπόρεσε να ωφεληθεί. Διώχνει τον επικοινωνιολογο του Θωμά Βαρβιτσιώτη γιατί δεν του βγήκε να κάνει το σόου του στο Συντονιστικο κέντρο, αφού τον περίμεναν ο μπάρμπα Τοσκας κι ο Τζανακοπουλος.

    1. Το σοου του το κανει καθε μερα το παιδι του τερυ χρυσου μιας και ειναι γεννημενος με φατσα κλοουν

  9. Δεν έπεφτε το αναθετισμενο ελικόπτερο που να πάρει ευχή αλλά κρίμα στους πιλότους

  10. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ ,ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΉΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΎΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗ.
    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.
    Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ , ΕΚΛΕΙΣΕ…
    ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΆ ΟΙ ΕΠΌΜΕΝΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ….

  11. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ.Ο ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ,ΕΔΙΟΥΡΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΕΣΒΗΣΕ ΣΤΗΝ ΒΑ ΑΤΤΙΚΗ.ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ.

  12. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ.Ο ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ,ΕΔΙΟΥΡΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΕΣΒΗΣΕ.ΜΠΡΑΒΟ!!!!

  13. Και τριχωτη και παστρικια σπιτωμενη που γεννοβολα νοθα

Comments are closed.