Τύψεις πάνω απ’ το μνήμα. Γνώστης σκληρών μυστικών της αστικής τάξης, ο δικηγόρος της παρακμάζουσας ξεπεσμένης πολιτικής μπουρζουαζίας, ζήτησε συγγνώμη από τη νεκρή του σύζυγο! Σόκαρε το πανελλήνιο το λευκό φέρετρο της μεγάλης σταρ

Κοινοποίηση:
1_mayro.indd

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους- δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε κάθε μέρα 80 λεπτά από το υστέρημα σας για την δημοσιογραφική ενίσχυση της πατριωτικής και άδολης προσπάθειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ομαλοποίηση και ηρεμία βλέπει η Bank of America Merrill Lynch για την Ελλάδα, πριν την… καταιγίδα της τρίτης αξιολόγησης.

    Όπως τονίζει σε νέα έκθεσή της αναμένει ότι οι διαπραγματεύσεις που θα ξεκινήσουν ο φθινόπωρο θα είναι πολύ δύσκολες.

    Προς το παρόν, όπως επισημαίνει, ο κίνδυνος γύρω από την Ελλάδα έχει μειωθεί σημαντικά μετά το deal για την β” αξιολόγηση, και αυτό από μόνο του είναι καλή είδηση, καθώς επιτρέπει στην οικονομία να συνεχίσει να χωνεύει τα αρνητικά σοκ των τελευταίων ετών, όπως οι έλεγχοι κεφαλαίου, η λιτότητα και η έλλειψη εμπιστοσύνης.

    Η οικονομία ομαλοποιείται σταδιακά, η εμπιστοσύνη έχει επιστρέψει στα επίπεδα των αρχών του 2015, όπως υποδηλώνει και ο δείκτης οικονομικού κλίματος της Κομισιόν. Η βιομηχανική παραγωγή αυξήθηκε για δύο συνεχόμενα τρίμηνα, ενώ και οι εξαγωγές έχουν καλή πορεία τους τελευταίους μήνες. Η τουριστική περίοδος εκπλήσσει θετικά και οι αναφορές δείχνουν ότι είναι ένα εξαιρετικό καλοκαίρι.

    Όπως τονίζει η BofA, η οικονομία αναμένεται να παρουσιάσει μέτρια θετική ανάπτυξη το δεύτερο τρίμηνο, η οποία θα συνεχιστεί και να επιταχυνθεί ελαφρώς στο τρίτο τρίμηνο οδηγώντας σε αύξηση του ΑΕΠ κατά 1%, κατά μέσο όρο, το 2017.

    BofA: Κίνδυνος να μην ολοκληρωθεί η γ” αξιολόγηση χωρίς ένα μίνι-μνημόνιο

    Αυτή η σχετικά ήρεμη περίοδος επέτρεψε και στην ελληνική κυβέρνηση να βγει στις αγορές μετά από τρία χρόνια.

    Τα νέα είναι επίσης καλά στο δημοσιονομικό μέτωπο, αν και πρέπει να υπάρξει προσοχή. Τα στοιχεία μέχρι τον Ιούλιο έδειξαν ένα πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 3,05 δισ. ευρώ, από 2,72 δισ. ευρώ πέρσι, υπεραποδίδοντας του στόχου κατά 1 δισ. ευρώ. Κοιτάζοντας τις λεπτομέρειες, αυτό οφείλεται στις δαπάνες, οι οποίες υπερέβησαν τον στόχο κατά 1, 05 δισ. ευρώ και μειώθηκαν κατά 2%.

    Τα έσοδα για τους πρώτους επτά μήνες του έτους είναι σχεδόν σταθερά σε σχέση με το 2016 αν και εντός του στόχου. Ωστόσο, τα καθαρά έσοδα μειώθηκαν κατά 2,4% λόγω των υψηλών φορολογικών επιστροφών. Αυτό χρειάζεται προσοχή τους επόμενους μήνες, δεδομένης της ακόμη ανοιχτής συζήτησης για το αν η υπεραπόδοση του περασμένου έτους ήταν διαρθρωτική ή σημαντικά οδηγούμενη από one-off έσοδα.

    Ενδιαφέρον φθινόπωρο – O κίνδυνος γύρω από την γ” αξιολόγηση

    Η BofA αναμένει οι συζητήσεις για την τρίτη αξιολόγηση του προγράμματος να ξεκινήσουν αυτό το φθινόπωρο και να είναι επίσης πολύ δύσκολες. Όπως εκτιμά, θα επικεντρωθούν στην εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, η οποία υπήρξε προβληματική στο ελληνικό πρόγραμμα, και στην πρόοδο σε ό,τι αφορά τη μείωση των NPLs, η οποία είναι μία μεγάλη πρόκληση.

    Εάν αυτές οι συζητήσεις καθυστερήσουν και η αξιολόγηση παραταθεί και το επόμενο έτος, τότε η ατζέντα είναι πιθανό να επεκταθεί στις λεπτομέρειες της ελάφρυνσης του χρέους και στην συζήτηση του νέου καθεστώτος που θα ισχύσει στην Ελλάδα μετά το τέλος του προγράμματος στα μέσα του 2018..

    Στην περίπτωση αυτή, η τρίτη αξιολόγηση θα είναι η τελευταία για το τρέχον πρόγραμμα και μπορεί να μην ολοκληρωθεί ακόμη και αν ακολουθήσει νέο πρόγραμμα.

    Αν και είναι πολύ νωρίς για να εκτιμήσει κανείς την μορφή του νέου προγράμματος, ωστόσο αναμένεται να είναι , ένα «ελαφρύτερο» πρόγραμμα που να παρακολουθεί ένα χρονοδιάγραμμα που να συνδέειε την εφαρμογή της ελάφρυνσης του χρέους με τις μεταρρυθμίσεις και την ανάπτυξη.

    Εάν κλείσει μία τέτοια συμφωνία στα μέσα του 2018, η Ελλάδα μπορεί να είναι σε θέση να συμμετάσχει στο QE της ΕΚΤ στα τελευταία στάδια του στο δεύτερο εξάμηνο του έτους και θα μπορούσε επίσης να αυξήσει την πρόσβασή της στις αγορές.

    (capital)

  2. Μεγαλη σταρ η Ζωή…μεγαλώσαμε με τις ταινίες της…καλα κανεις Στέφανε και τις αφιερώνεις το πρωτοσέλιδο!!!

Comments are closed.