Τους πάνε για “μαχαίρι” με το “σχέδιο Λένιν”στη δίκη της Χ.Α: “15 χρόνια στον Κάσι και 10 χρόνια στον αρχηγό”. Εξωθεσμική πίεση προς τη Δικαιοσύνη από τους “κόκκινους υπονόμους”: “Να τους ξεκάνετε, κρεμάστε τους, ρίξτε τους ισόβια”. Αποκαλύψεις μιας αναρχοκομμουνιστικής συνωμοσίας

Κοινοποίηση:
1.indd

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ. ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟΪΝΤ ΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 0.80 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 19-1-2015…

 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ
–ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους- δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε 0.80 λεπτά- καθημερινά- ενίσχυση της πατριωτικής εκδοτικής προσπάθειας που φέρνει στο φως και μία νέα αποκάλυψη

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. MIA AΠΟΡΙΑ. ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΔΟ -ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛ.ΛΑΟΣ?????????????????

  2. ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΩΝ ΚΡΑΥΓΩΝ ΓΙΑ «ΟΛΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΟ… «ΣΧΕΔΙΟ ΛΕΝΙΝ»

    Ενώ κατά γενικήν ομολογία, ακόμα και συστημικών δημοσιογράφων- η δίκη της Χρυσής Αυγής έχει εξελιχθεί σε κακόγουστη φάρσα κι έχει βαλτώσει, οι δε συνήγοροι της πολιτικής αγωγής μαζί με τους «αλληλέγγυους» της φυλλάδας των Ιών κάνουν αγωνιώδεις εκκλήσεις για λίγη δημοσιότητα, «εθνικόφρων», μονίμως οργισμένος και… φωνακλάς εκδότης εφημερίδας, δήθεν φιλικά διακείμενης προς την Χρυσή Αυγή, εξέδωσε… απόφαση, αλλά μόνο για… δύο εκ των «κατηγορουμένων», με τις εξής ποινές «ολικής εξόντωσης» (όπως χαρακτηριστικά αναφέρει…): 10 χρόνια φυλακή στον Ν. Μιχαλολιάκο, 15 χρόνια φυλακή στον Ηλία Κασιδιάρη! Συμπληρωματικά, στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων και διάλυση του Κινήματος. Κι όλα αυτά θα συμβούν –σύμφωνα με τον «εθνικόφρονα»- πριν από τις βουλευτικές εκλογές, κατ’ εφαρμογήν του… «σχεδίου Λένιν» του ΣΥΡΙΖΑ, για να «εξευμενιστούν οι αριστεροί ψηφοφόροι».

    Τι θέλει να πει (πάντα με… φιλική διάθεση) ο «ποιητής» στα στελέχη και στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής; Είναι προφανές: ο Ηγέτης και τα βασικά στελέχη της Χρυσής Αυγής θα στερηθούν τα πολιτικά τους δικαιώματα και θα καταλήξουν στις φυλακές, το δε Κίνημα θα διαλυθεί και δεν θα συμμετάσχει καν στις επόμενες εκλογές! Οπότε, φύγετε όσο είναι καιρός και πηγαίνετε σε κάποιο άλλο «πατριωτικό» κόμμα και μετά στον… «ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς», που θα ενώσει κομματίδια και οργανώσεις-σφραγίδες, για το… καλό του τόπου!

    Φιλότιμη η προσπάθειά του, άξιος ο μισθός του, αλλά πολύ φανερές και κραυγαλέα προβοκατόρικες οι προθέσεις του! Άλλωστε, κάτι παρόμοια μας τα’χουν ξαναπεί κι άλλοι, προ των ευρωεκλογών του 2014 και των βουλευτικών του 2015 (πως θα απαγορευθεί από τον Άρειο Πάγο η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις εκλογές, κ.τ.λ.) και δεν πιάνουν πλέον. Αλλού αυτά, συστημικά παπαγαλάκια!

  3. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο μόλις 8 μηνών Ηλίας Αργυροκαστρίτης αναζητά συμβατό δότη μυελού των οστών- Δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε να σωθεί το αγγελούδι

    Απρ
    Η οικογένεια του Ηλία έχει αναζητήσει συμβατό δότη μυελού των οστών στη Παγκόσμια Τράπεζα εθελοντών δοτών αλλά δυστυχώς δεν έχει βρεθεί συμβατό δείγμα.

    Ο μοναδικός τρόπος να βοηθήσετε είναι να υπάρξουν ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ εθελοντές δότες μυελού των οστών με την ελπίδα οτι κάποιος νέος δότης θα είναι συμβατός. Και αυτό είναι πιο εύκολο και ανώδυνο από όσο φαντάζεστε. Τηλεφωνήστε στο Σύλλογο όραμα Ελπίδας (2107775615 & 2107775616) ή επισκεφτείτε την σελίδα oramaelpidas.gr και κάντε την αίτηση νέων εθελοντών online (Πηγαίνετε στο κοντινότερο Νοσοκομείο αν βρίσκεστε στο εξωτερικό).

    Αναλόγως τον νομό στον οποίο ζείτε, είτε σας παραπέμπουν σε κοντινό Γενικό Νοσοκομείο, είτε σας στέλνουν ΔΩΡΕΑΝ ένα φάκελο με ειδικές μπατονετες, τις οποίες αφού τις σαλιώσετε σύμφωνα με τις οδηγίες, καλείτε την acs και τις στέλνετε πίσω ΔΩΡΕΑΝ και πάλι. Εάν έχετε την τύχη και την ευλογία κάποτε να είστε συμβατός δότης, προχωράτε σε μια διαδικασία παρόμοια με την αιμοληψία, και ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ.

    ΜΌΛΙΣ ΣΩΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    Το Όραμα Ελπίδα αναλαμβάνει εξολοκλήρου τα έξοδα, ακόμα και για τη μέρα που ενδεχομένως να χάσετε από τη δουλειά σας.. Επίσης, η Τράπεζα εθελοντών δοτών είναι παγκόσμια και δεν έχει καμία σημασία η τοποθεσία του ασθενή ή του υποψηφίου εθελοντή δότη. Μπορείτε να γίνεται εθελοντές στην Αθήνα και ο ασθενής να βρίσκεται σε άλλη χώρα ή ο ασθενής να βρίσκεται στην Ελλάδα και ο εθελοντής σε άλλη χώρα.

    Προωθήστε το, κοινοποιήστε το παντού. Στις μέρες μας είναι πλέον εύκολο και ανώδυνο.

  4. Τελικα ο Αντωνάκης σας πήδηξε για τα καλα…..Σαμαρά θα λέτε και θα κλαίτε!!!

  5. ρε Ανων τις εκανες τις εξετασεις??

  6. Άντε σιγά σιγά να ξεβρωμίσουμε από τους χιτλερικούς Χρυσαυγίτες!!!

    1. Aνων η παρτουζα με τους πακιστανους πως πηγε, περασες καλα;Φανταζομαι ποσα παλουκια εφαγε ο κωλος σου παλι.

  7. Ετσι οπως εχουν ερθει τα πραγματα , ολοι λιγο πολυ εχουν καταλαβει οτι το πραγματικο προβλημα δεν ειναι το οικονομικο , Ελληνες ειμαστε , και θα βρουμε τροπο να το λυσουμε
    Ο εποικισμος της χωρας μας ειναι ο μεγαλυτερος κινδυνος , και μονον η ΧΑ παραμενει σταθερη στις θεσεις της , αυτες που πριν μερικα χρονια χαρακτηριζονταν ως φασιστικες .Δεν θα προλλαβουν να βαλουν τον Ηλια Κασιδιαρη φυλακη , θα πεσει η κυβερνηση , πολιτειακη ανωμαλια θα εχουμε , και στις εκλογες θα σαρωσει με 60% …. Ειμαστε στο οριακο σημειο πριν το “Αλαχου ακμπαρ ! Θανατος στους απιστους” εκ μερους των εισβολεων και το ξερουμε .
    Υπαρχουν γκεηδες που θα ψηφισουν ΧΑ γιατι ειναι πονηροι και ξερουν οτι δεν κινδυνευουν απο τους “φασιστες” αλλα απο τους μουσουλμανους .

  8. ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ , ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΡΦΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ; ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ; ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟ ΕΚΤΟΣ
    ΑΠΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ . Η΄ ΤΟΥΡΚΌΣΠΟΡΟΙ Ή ΓΥΦΤΟΙ Ή ΡΟΜΑ Ή ΑΛΜΠΑΝΙΑ Ή ΟΒΡΙΟΙ , ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ Σ@@@@Α ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ . ΑΊ ΣΙΧΤΙΡ ΚΩΛΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ

  9. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ.
    ΠΙΣΣΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ.

    1. και εσυ και ο μπιλης ειστε βληματα χαραμοφαιδες δεν ειναι αυτοι η μονο αυτοι οι αλλοι τι ειναι ? κατεστρεψαν και πουλησαν την χωρα και οι σημερινοι κουβαλησαν ενα σωρο αποβλητα απο ολο τον κοσμο και να τους ταιζουμε εμεις αν εσεις το θελετε αυτο παρτε τους στα σπιτια σας αναμεταξυ σας να εχουν και μια στεγη οι ανθρωποι αφου τους λατρευετε τοσο .και κρεμεσμα θελει το μιασμα που κυβερνα σημερα ο αρχιψευταρος των αρχιψευταραδων

  10. Δεν χρειάζεται τους φασιστες βασανιστές των αθωων μεταναστών και τραμπουκουσ να τους βάλουμε φυλακή και να τους ταΐζουμε τζάμπα!!!
    Κρέμασμα από την γλώσσα στο Σύνταγμα προς παραδειγματισμό ετσι ώστε να συνετιστούν και τα υπόλοιπα φασιστικά ερπετοειδή!!!

    1. Δεν χρειάζεται τους ερυθροφασιστες ανρχοκομουνιστες βασανιστές των αθωων ελληνων και τραμπουκουσ να τους βάλουμε φυλακή και να τους ταΐζουμε τζάμπα!!!
      Κρέμασμα από την γλώσσα στο Σύνταγμα προς παραδειγματισμό ετσι ώστε να συνετιστούν και τα υπόλοιπα αριστερα εαμοβουλγαρικα ερπετοειδή!!!

    2. ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΠΙΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΑΝΤΗΛΕΣ,ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ.ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΟΙ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΑΦΕΡΙΜ…………………….

    3. Εσει που εισαι φασιστας των αθωων ελληνων τι πρεπει να σε κανουμε, να σου βαλουμε παλουκι απο των κωλο και να σου βγει απο το στομα;

  11. Αυτό ήταν αναμενόμενο. Θέλουν να τους καταδικάσουν, με αυτές τις ποινές. Η έφεση που θα ασκήσουν θα έχει αναστέλλουσα δύναμη υπό όρους εγγύησης και απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα βέβαια, για να μην έλθουν σε επαφή με άλλα αδελφά κόμματα και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για 5 χρόνια.Αυτό που πρέπει να γίνει είναι καινούργιος δυναμικός πολιτικός φορέας, με άλλο όνομα, αλλά πρόσωπα, άλλο αρχηγό βέβαια, στο οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν και παλιά στελέχη, όπως ο Καρατζαφέρης, αλλά και νέοι άνθρωποι, όπως ο Καλαντερίδης, ο κ. Μυλωνάκης, εσείς κ. Χίο, η Ειρήνη Μαρούπα, μία νέα και δυναμική παρουσία και αν θέλει και ο κ. Βελόπουλος. Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να υπάρχει θέληση. Ο σιωνισμός δεν θέλει εδώ στην Ελλάδα ισχυρό πατριωτικό κόμμα, αλλά μικρά ελεγχόμενα κόμματα και από εκεί και πέρα να πριμοδοτείται ότι έκφυλο, αντορθόδοξο και αντεθνικό υπάρχει εδώ μέσα. Εδώ έφθασαν να προωθούν το Σώρα. Το μεγαλύτερο αντίβαρο στο σιωνισμό δεν είναι αυτή τη στιγμή η άρνηση του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, ενδεχομένως, που για μένα υπήρξε όχι βέβαια στην έκταση που το αναφέρουν και αφορούσε και εμάς τους Έλληνες και άλλους λαούς, όσο η δημιουργία Ενιαίου Πατριωτικού Κόμματος

  12. Για του λόγου το αληθές τσεκάρετε πότε αποφυλακίστηκε ο “Κάση”…

  13. ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ… ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΝΤΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ….ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΑΡΟΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ….

Comments are closed.