Ρεπορταζ- “εγκεφαλικό”. Πατήρ Τσίπρας. Χαφιές του “κουμπάρου” Ασλανίδη. “Φυτευτός” από τον Παπαδόπουλου σε ένοπλη οργάνωση Κρητών. Ήθελαν να συλλάβουν τους Απριλιανούς μπροστά στον Βασιλιά κ’ να σκοτώσουν τον αρχιπραξικοπηματία κ’ τον Παττακό. Τους έδωσε όλους στεγνά ο μπαμπάκας του δοσίλογου πρωθυπουργού. DNA Ιούδα…

Κοινοποίηση:
1.indd

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ DVD ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ

 ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟΪΝΤ ΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους- δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε κάθε μέρα 80 λεπτά από το υστέρημα σας για την δημοσιογραφική ενίσχυση της πατριωτικής και άδολης προσπάθειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Η είδηση που πέρασε -ως συνήθως- στα “ψιλά”, αφορά την μητρόπολη του κόσμου, τη Νέα Υόρκη.

    Πιο συγκεκριμένα ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο, έκανε γνωστούς τους νέους “πράσινους κανόνες” της πόλης, σύμφωνα με τους οποίους κάθε οικία συνολικά θα πρέπει να πετύχει μία σειρά στόχων για την μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

    Το “πράσινο αυτό καταστατικό” ενέχει πολλές παγίδες, ακόμη και για όσους είναι ιδιοκτήτες κτιρίων που κατασκευάστηκαν μέχρι πριν μερικά χρόνια. Οι τιμωρίες για τους…”απείθαρχους”, θα περιλαμβάνουν επιπλήξεις, χρηματικά πρόστιμα, και στην χείριστη περίπτωση ακόμη και…κατάσχεση!

    Σας ακούγεται απίστευτο; Αυτή ωστόσο είναι η οδηγία του Δημάρχου της Νέας Υόρκης, ο οποίος αντιτίθεται στην πολιτική Τραμπ για την αποχή των ΗΠΑ από την Συμφωνία του Παρισιού:

    “Δυστυχώς ο χρόνος τρέχει και δεν είναι με το πλευρό μας. Η Νέα Υόρκη θα συνεχίσει να κάνει σημαντικές αλλαγές για να βοηθήσει στην προστασία της πόλης μας και να αποτρέψει τις χειρότερες επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής. Πρέπει να εξαλείψουμε την εξάρτηση των κτιρίων από τα ορυκτά καύσιμα εδώ και τώρα. Για να το επιτύχουμε αυτό, επιβάλλουμε αναβαθμίσεις για την αύξηση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων μας, βοηθώντας μας να συνεχίσουμε να τηρούμε τους στόχους της συμφωνίας του Παρισιού. Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στην Ουάσινγκτον, δεν θα αποφύγουμε την ευθύνη μας”.
    Τουλάχιστον 14.500 κτίρια σε όλη τη Νέα Υόρκη είναι αυτά στα οποία πρωτίστως θα ασκηθούν πιέσεις για ενεργειακές αναβαθμίσεις στο αμέσως επόμενο διάστημα, με τις κυρώσεις για τους “απείθαρχους ιδιοκτήτες” να είναι ήδη βαριές.

    Ως δέλεαρ, ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης αναφέρθηκε στο παράδειγμα ορισμένων ευρωπαϊκών πόλεων, αλλά και στην μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση περίπου 300 εκατομμυρίων δολαρίων, από κοινού με την δημιουργία 17.000 θέσεων εργασίας

  2. ……………….ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ…..ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1974 ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΤΙΜΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ……..ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ………………

  3. ΣΤΕΦΑΝΕ, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ”ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ” – ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΗΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ. ΠΑΝΤΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .

  4. Το προβλημα ειναι (για οσους δεν μπορει ακομα να το επεξεργαστει το μυαλο τους) οτι υπαρχουν μερικές οικογένειες που ειναι παντός καιρού, με καθε κυβέρνηση κ με καθε ιδεολογια, αρκει να βγαίνει το μεροκαματάκι. Οι ιδιες οικογένειες απο γενιά σε γενιά ρημάζουν τον τοπο. Αλλα εσεις συνεχίστε να κοιμάστε ορθιοι κ να κουνατε χρωματιστά σημαιάκια κραυγάζοντας τα συνθήματα που σας μαθαίνουν αναλογα με την περίσταση. Οπως κανουν δλδ κ οι εκπαιδευτές στις μαϊμούδες του ζωολογικου κήπου

  5. Πατούλης για Πολάκη: Ντροπή να παίζετε πολιτικό παιχνίδι στην πλάτη της 10χρονης Νεφέλης

    Δεν ειναι μονο η πουσταρα που θελει τον θανατο της μικρης Νεφελης, ειναι και ο βρωμοσυριζα

    Ντροπη και αισχος σιχαματα!!

  6. ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΑΠΟΔΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ. Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΦΚΙΑΞΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ, ΠΑΡΌΤΙ ΠΑΝΤΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ[ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ]. ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ!…ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΦΚΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 70! ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΗΤΑΝ ΚΟΛΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ [ΔΗΘΕΝ], ΚΑΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΤΟΥ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Ο ΝΕΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΜΙΑΣΕ, ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.

  7. Αρα ηταν καλος ανθρωπος ο πατέρας του Τσίπρα,αφου τα ειχε καλα με τους δικτάτορες??

  8. ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ?

Comments are closed.