Ζήτημα ζωής κ’ θανάτου για τον χρυσό θρόνο της Ολυμπιάδος. Γι’ αυτή την έρευνα ο “πιαστράκιας” της Siemens πήγε να μας κλείσει φυλακή. Αίμα, δις και ξένες μυστικές υπηρεσίες για το θησαυρό των Μακεδόνων βασιλέων

Κοινοποίηση:
exofilo24-6

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους- δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε κάθε μέρα 80 λεπτά από το υστέρημα σας για την δημοσιογραφική ενίσχυση της πατριωτικής και άδολης προσπάθειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ρε σεις πατε καλα οσοι σχολιαζετε?? και βεβαια μας ενδιαφερει που πηγαν αυτοι οι αρχαιολογικοι θυσαυροι..τι παει να πει δηλαδη?? ανοιγουν ταφους,κλεβουν,κανουν οτι γουσταρουν και στο τελος σου λενε οτι η Μακεδονια δεν ειναι και ελληνικη κι ολας..μονο και μονο που οι -σωτηρες- προθυπουργοι που περασαν κατα το παρελθον δεν μιλαγαν, σημαινει οτι δεν θελαν και το καλο μας..ποιος ΕΛΛΗΝΑΣ ρε σε σεις δεν θελει να βραθει ο ταφος του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ?? για Ελληνες μιλαμε και οχι για ελληνοφωνους..να τα βλεπουμε τα χαλια μας και πως φτασαμε ως εδω..

  2. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕ ΧΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ.
    ΠΟΥ ΚΑΘΙΖΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ.
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΧΟΡΤΑΤΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.

  3. Εδω ο κοσμος καίγεται κ η Στεφη παει κομμωτήριο !!!!

Comments are closed.