“Εκβίαζε με τη μύγα για να πάρει διαφήμιση”. Η αμετάκλητη καταδίκη για υπεξαίρεση του Κ.Βελόπουλου και η σκοτεινή υπόθεση εκβιασμού με τον κολοσσό των εμφιαλωμένων νερών . Πήξαμε από πατριώτες της κονόμας. Ο Θεός συγχωρεί. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ποτέ

Κοινοποίηση:
exofilo14-12

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 

ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟΪΝΤ ΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 0.80 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 19-1-2015…

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους- δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε κάθε μέρα 80 λεπτά από το υστέρημα σας για την δημοσιογραφική ενίσχυση της πατριωτικής και άδολης προσπάθειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. άμα ψάξετε τις λίστες που δημοσιεύουν οι τράπεζες για το που ξοδεύουν τα διαφημιστικά τους μπάτζετ και εκεί θα βρείτε το όνομα του Βελόπουλου,από παντού μασουλάει

  2. Και ο …Βελοπουλος;
    Τι γινεται ρε φιλε…;
    Και τον ειχα για εντιμο.

  3. πρεπει ολοι οσοι εξαπατηθηκαν και αγορασαν τις ταχα μου επιστολες του χριστου να κανουν μαζικες μηνυσεις κα αγωγες ζητωντας εκατομμυρια απο τον γελοιο απατεωνα, οχι μονο λογια και καταγγελιες αλλα και αγωγες και ξεφτιλισμα στον αγραμματο ρεζιλα!

  4. μονο με στρατιωτικο νομο και μια εθνικη ηγεσια ΜΕΤΑΞΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ θα ξεβρωμισει η χωρα απο τυχοδιωκτες παπαρολογους,παραδοπιστους εκβιαστες,ψευτες,πολιτικους απατεωνες,νταβαδες των μμε ……επιτελους καποιος να τους μαζεψει

  5. Όποιοι πέρασαν απο το ΛΑΟΣ δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη. Πατριδέμπορες που ψήφισαν μνημόνια και έκαναν τη μια κωλοτούμπα μετά την άλλη. Μόνο ο Πολατίδης φαινόταν σοβαρός.
    Ο πατριωτικός χώρος πρέπει να απαλλαγεί απο μαιμού ακροδεξιούς και “Έλληνες” φραγκοφονιάδες και να στηριχτεί σε άτομα σοβαρά και μετρημένα χωρίς καφρίλες, λαμογιές, γραφικότητες και τραμπουκισμούς.
    Και η Χ.Α πρέπει να βάλει μυαλό και να σοβαρευτεί, αν και όπως φαίνεται είναι ένα δεξιό ΚΚΕ του συστήματος. Δικαιολογούνται βέβαια γιατί είναι στριμωγμένοι αλλά ας πρόσεχαν. Μέχρι και τις διαδικτυακές εκπομπές έκοψαν… Γιατί άραγε; Μάλλον δεν θέλουν να αυξήσουν τα ποσοστά τους.
    Δεν ξέρω αν ισχύουν όλα αυτά για το Βελόπουλο αλλά ψήφισε μνημόνια, ήθελε να πάει μετά στη ΝΔ και τώρα μας το παίζει Ρωσόφιλος και ανεξάρτητος. Σιγά μην τον ψηφίσω κιόλας.
    Πρότυπο σοβαρού και μετρημένου δεξιού για εμένα προσωπικά είναι ο Κόλμερ. Με γνώσεις και χωρίς υπερβολές και λέει αλήθειες. Κάτι Στόχοι και Ελεύθερες Ώρες κάνουν μόνο ζημιά με γραφικότητες, αντισημιτισμούς της πλάκας και πετάνε κάτι δήθεν πατριωτικά να πάρουμε την Πόλη όταν δεν μπορούμε να βαδίσουμε στην Πλατεία Αττικής.
    Προσωπικά κάποιους υπερπατριώτες τους βλέπω με μεγάλη καχυποψία και τους θεωρώ ύποπτους, διασπαστές, φυτευτούς και ρουφιάνους απο πολύ παλιά βέβαια.

  6. ελα Στεφανε εδώ ο καραγκιόζης Βελοπουλος πουλαει επιστολες ταχα μου του χριστου σε γερους και γριες ο αδίστακτος αγραμματος γελοιος απατεωνας https://www.youtube.com/watch?v=KmsW9ljLdO0

  7. Πήξαμε από “πατριώτες” – φασισταριά του κερατά. Άντε άδειαζέ μας τη γωνιά κι εσύ

  8. ΝΔ=ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ=ΝΔ, ΝΔ+ΠΑΣΟΚ=ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ= ανθέλληνες που τους νοιάζει μόνο η τσέπη. Ξυπνάτε ζώα στο ίδιο έργο θεατές 45 χρόνια.

  9. Καποτε στη θεσσαλονικη συχναζαμε σχεδον στα ιδια στέκια….ολοι γελούσαν μαζι του και τον θεωρούσαν «πειραγμένο»για αυτα που έλεγε….πολυ γέλιο…έτρωγε και φάπες και ηταν μεγαλος «τζαμπατζής» του στυλ κερνα κανα καφε κτλ….τωρα πως έφτασε αυτος ο «πειραγμένος»να ηταν βουλευτής,να αποκτήσει δικο του κόμμα…και να εχει 7 εταιρείες….ευθύνεσαι εσυ βλάκα Έλληνα ψηφοφόρε που με τις πολιτικές επιλογές σου κατέστρεψες την Ελλαδα μου!!!

  10. 7 εταιριες εχει ο λεγαμενος.Ετσι ειπε ο αποχωρησας απο την ΧΑ και παρολιγον συνεργαζομενος Μιχος.

Comments are closed.