“Ανάρμοστες σχέσεις”. Καραμανλής-Χόρν, Κικίλιας-Κακλαμάνης, Χ”νικολάου-Δήμας-Ρέμος,”Κουρασμένος”- Αρούλης, Κωστόπουλος-Λαλιώτης, Σαμαράς-Αβέρωφ και άλλα παλληκάρια. Το σαλιώνετε το φρύδι, ρε μάγκες; Ο Λαός τους κρέμασε στα μανταλάκια

    Κοινοποίηση:
    1.indd

    ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΜΕ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ, ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ:

    —“ΤΟ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ”.

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

    -ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

    -ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    -ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ.

    ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    @@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους- δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε κάθε μέρα 80 λεπτά από το υστέρημα σας για την δημοσιογραφική ενίσχυση της πατριωτικής και άδολης προσπάθειας.

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. EINAI δυνατον νά ζητατε νά μη γραφουν greeklish;;;; λυπηρο νά βλεπεις απίστευτη ανορθογραφια αλλα κι αυτά τα ιερογλυφικα ειναι απαραδεκτα!!

    2. re mpetovlaka anonime mipos ksexnas apo pote arxisan na erxonte i lathro? mipos ksexnas pios anokse ta sinora stous alvanous an thimase tote kakos milas an den thimase tote epigontos se giatro giati oasxis malon apo altsxaimer

    3. Καλά ρε πανηλιθιο τρόλ απαντάς στον εαυτό σου; Τράβα να αρπάξεις κάποια πακιστανική πουτσα.

      1. Αντε στον γκομενο σου τον αχμετ και στησου στα τεσσερα οπως ξερεις απλυτε.

    4. Πρώην μουσουλμάνος δημοσιογράφος αναρωτιέται: “Γιατί οι πρόσφυγες δεν πηγαίνουν σε μουσουλμανικές χώρες;”

      Σάββατο, 26 Αύγουστος 2017 14:40
      O Άραβας δημοσιογράφος Ρασίντ,πρώην μουσουλμάνος σχολιάζει την υποκρισία των Ισλαμικών κρατών στο προσφυγικό ζήτημα και διερωτάται για το αυτονόητο:
      https://youtu.be/Hmsy7rKp2Co

      1. ΡΕ ΑΣΕ ΤΟΝ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΤΟ 18;;

    5. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΙΝΔΑΛΜΑ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΠΟΥ ΓΛΙΣΤΡΑΓΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΑ ΣΤΑΡΛΕΤ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ. ΑΞΙΟΣ ΑΠΛΥΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΙΣΩ ΚΙΝΗΣΗΣ

    6. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΨΗΛΑ ΘΑ ΛΕΡΩΘΕΙ ΠΟΛΥ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΧΙΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.

    7. Στέφανε
      κανε ένα ρεπορτάζ για την γυναίκα του Μακαρίτη του Μπασιάκου από ΝΔ, είναι ακραια ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ , μιλαει μοναχα με γυναικες , αν κουσει ανδρικη φωνη το τηλεφωνο το κλεινει η ΕΛΕΙΝΙΔΑ με την ΣΥΝΤΑΞΗ από τα κοροιδα τους Ελληνες

    8. Πιο πιθανό για καμιά π…ούζα τον κόβω τον πισωκίνητο. Μην ξεχνάμε ότι αγαπημένος του είναι ο άτριχος μπαλετίστας ο Ηλίας του 16ου (τόσο είναι το όριο σε εκατοστά παρακάτω δεν δέχεται) που κάθε τόσο βγάζει μια φωτογραφία με μία γκόμενα για ξεκάρφωμα και μετά αυτή βρίσκεται γκαστρωμένη από άλλον.

    9. Η ομοφυλοφιλία κι οι διαστροφές, ήταν κοινό μυστικό στο Γ’ Ράϊχ! Μια απλή ανάγνωση της Δίκης της Νυρεμβέργης, φωτίζει αρκετά σημεία των εγκληματολογικών προσωπικοτήτων που αφάνισαν εκατομμύρια αθώων πολιτών. Η ουσία είναι πως οι διαστροφές κάθε μορφής καλύπτονται πάντα με τον μανδύα της στολής, της ιδεολογίας, της σωματικής επίδειξης. Κι ασφαλώς δεν περιορίζονται μόνο σε χώρους πολιτικής ή καλλιτεχνίας. Δυστυχώς κι ο χώρος της Εκκλησίας δεν έμεινε αλώβητος από τέτοιες εκτροπές.

    10. Μπράβο Στέφανε, βγάλε στη φόρα όλους τους ντιντίδες που λυμαίνονται τη χώρα…

    Comments are closed.