ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: O αρχιμασόνος(Λυκουρέζος) διάταζε κι ο Κωστάκης ΣΟΥΖΑ. “Ό, τι πεις εσύ Μεγάλε Διδάσκαλε”. Έτσι κυβερνάει την Ελλάδα το γκουβέρνο της Στοάς. Ο Αρχιερέας του Τάγματος των Ναϊτών Ιπποτών, Φίλιππος Δαμόφλης, τα καυτά αρχεία του Στρατηγού Γρυλλάκη και ο εγκλεισμός του Γ.Παπαδόπουλου

    Κοινοποίηση:
    1.indd

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ. 

    ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟΪΝΤ ΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 0.80 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 19-1-2015…

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
    -ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ
    –ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    -ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ.

    ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    @@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε 0.80 λεπτά- καθημερινά- ως ενίσχυση της δημοσιογραφικής πατριωτικής προσπάθειας για την ανάδειξη της μοναδικής λαϊκής αλήθειας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Δεν το ξερα ….Ακου να δεις ρε φιλε εν ετη 2019… να πας για καφε στην παραλια και να σου πει ο αλλος ειμαι Ιπποτης…τι του λες? Αντε ρε φιλε τραβα στα ζουρλαδικα…και εγω ειμαι ο Μεγας Αλεξανδρος εχεις προβλημα?
      Εγω ειπα μια μερα να ντυθω Ζορο αλλα με προλαβε ο Πανικας…για. αυτο λεω του χρονου να ντυθω Batman…

    2. Τι θα γινει με ολους αυτους… το εχουμε πει χιλιες φορες…γινεται χαμος με ολες αυτες τις στοες..αλλοι ειναι μασονοι…αλλοι ειναι ροταρυ..αλλοι χιλιαστες…αλλοι Εβραιοι…αλλοι Ευαγγελιστες…αλλοι Ιαχωβαδες…αλλοι τις πουτσας τα ενιαμερα…ολοι ειναι μεσα σε λομπι και βαζουν βιτρινα Θρησκειες και συλλογους….Εμεις που δεν ειμαστε πουθενα…Με τους απλους Ελληνες που απο παντου μας δαγκωνουν μονοι μας τι θα γινει ποιος μας προστατευσει απο ολους αυτους? Πως θα βρουμε δουλειες πως θα ζησουμε?…αυτοι ολοι λειτουργουν σαν κλικες…Ειναι δημοκρατια ο αλλος βουλευτης η Δημαρχος να ειναι ανωτερος απο τον Υπουργο γιατι στην Στοα ειναι ανωτερος…ποσοι πολιτικοι ανηκουν ανηκουν σε στοες Θρησκειες και οργανωσεις κλπ ?ποσοι Δημοσιοι λειτουργοι?τι σχεσεις εχουνε Μεταξύ τους? Μονοι τους ανεβαινουν τα σκαλια της ζωης η τους σπρωχνουν διαφοροι μηχανισμοι?
      Αντε και καλη Λευθερια.

    3. για της μυρσινης την ποδια
      μια κουραδα μια κλανια!!!!!!!!

      ξεφτιλιστε τους μισελληνες εθνοπροδοτες σχιζοφρενεις φασιστερους δολοφονους ,τους κωμικους νεκρους του πολυτεχνειου τους της μακρονησου τους την κομμενη κεφαλα της αρουλας βελουχιωταινας τους και ολα τα ιερα και οσια της αρωστημενης θρησκειας τους του κομουνισμου τους!!!!!!!!!!!

    4. τι ασχολησε ρε Χίο με την χοντροκολα τον Καραμανλή..και την σαββουρα τον Λυκουρέζο.?.γαμησε τους αυτούς..από δω κ πέρα..

    5. Ο ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ

    Comments are closed.