Το ροζ ημερολόγιο μιας αεροσυνοδού. “3 αλήτες, μία τσούλα και ένας γύφτος, κυβερνούσαν την Ελλάδα”. Οι “Ρεπόρτερς” πάσαραν τη Μιμή στον λιγούρη γέρο, το “χλωμό πρόσωπο με τη λεύκη” τραβούσε τις γυμνές φωτογραφίες και ο “πράκτορας” έχωσε 500 μύρια για να δημοσιευτούν. “Με μια αχινόσουπα, σου’φτιαχνε το βράδυ η Δήμητρα”!

Κοινοποίηση:
1.indd

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟΪΝΤ ΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 0.80 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 19-1-2015…

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους- δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε κάθε μέρα 80 λεπτά 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. constantine…..επειδή γράφεις χοντρομαλακίες, μάθε οτι αν δεν υπήρχε τότε ο Καρατζαφέρης με το TeleCity, η ΝΔ δεν θα γινόταν ΠΟΤΕ Κθβέρνηση και οι εγκληματίες του ΠΑΣΟΚ θα ειχαν ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ την Ελλάδα μια για πάντα……Το TeleCity ηταν το ΑΝΤΙΔΟΤΟ της ΣΙΧΑΜΕΡΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ…..Ο Καρατζαφέρης γκρέμισε το ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ !!! Παλιά στελέχη της ΝΔ το εχουν δηλώσει δημόσια…….Δεν σε απασχολεί που την Ελλάδα κυβερνούσαν ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ, ΠΟΡΝΕΣ, ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ κλπ…..σε απασχολεί οτι βρέθηκε κάποιος και τους φωτογράφισε…………….

  2. Πες αλευρη .. ο Τζορτζ Χαλλακ σε περιμενει

  3. Σήμερα το πρωί είδα το εξώφυλλο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και πείρα την απόφαση να γράψω λίγα λόγια και περιληπτικά … Γιατί ! Βαρέθηκα να μας δουλεύουν όλους, να μας θεωρούνε βλάκες και ότι δεν γνωρίζουμε τι μας γίνεται . Θα σας θυμίσω ένα τίτλο βιβλίου που κυκλοφόρησε το 1989 με τίτλο ‘’Η ΛΙΑΝΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ‘’ θα μου πείτε ποιανού είναι αυτό!!! Θα σας πω είναι το ένα και μοναδικό βιβλίο του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ ιδιοκτήτης του τότε TeleCity λίγο ποιο μετά το 2001ΤηλεΆστυ και σήμερα ΑΡΤ…. Ποιος να είναι άραγε !!!! μμμμ !!!! και η απάντηση είναι…. ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
    Θα μου πείτε τι είναι αυτά που λες ! Να σας θυμίσω ότι ο κυρ Γιώργος πριν ιδρύσει το ΛΑ.Ο.Σ ήταν το καλύτερο παιδί της Ν.Δ. που πολεμούσε το τότε κακό ΠΑΣΟΚ μαζί με την ομάδα του μέσα από την συχνότητα του telecity του την είχε χαρίσει ο τότε πρόεδρος της Ν.Δ. Κωντ\νος Μητσοτάκης, αλλά και με της ιστορικές κασέτες VHS που μοιραζόντουσαν κάθε εβδομάδα σε όλα τα βίντεο κλαπ τόσο της Καλλιθέας, αλλά και των υπολοίπων περιοχών της Αττικής.
    Που το βρήκε όλο αυτό το φωτογραφικό υλικό!!! Του το έδωσε ο γνωστός εκδότης και καναλάρχης του ALTER και σήμερα ΚΟΝΤΡΑ που έσπαγε πλάκα με τα Ελληνικά δικαστήρια όταν των είχαν δέσει χειροπόδαρα γιατί ήξερε ότι θα την σκαπουλάρει επειδή τους κρατούσε όλους να μην σας πω από πού καλύτερα. Επειδή λιπών εκείνη την εποχή το πράγμα είχε τραβήξει πάρα πολλή και πάντα σύμφωνα με την πηγή μου το τότε ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου τα έχωσε πάρα πολλή χονδρά στων συγγραφέα για να σταματήσει και να εξαφανίσει το βιβλίο… τι ήταν αυτό! ένα τριώροφο κτίριο στην οδό Πραξιτέλους 58 .

  4. Ο νους πάει στο Μιχαλολιάκο αλλά δεν είχε κάποιο αναβαθμισμένο ρόλο ο παρακρατικός τότε

Comments are closed.