Την έκαναν κιμά γιατί ήταν ΔΕΞΙΑ. 73 χρόνια μετά, η συνταρακτική δημοσιογραφική αναψηλάφηση του αποκεφαλισμού της σπουδαίας πατριώτισσας ηθοποιού, Ελένης Παπαδάκη. Οι σπιούνοι θεατρίνοι του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και η τελευταία “παράσταση” στον ματωμένο βούρκο του ομαδικού τάφου της ΟΥΛΕΝ

Κοινοποίηση:
1.indd

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟΪΝΤ ΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 0.80 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 19-1-2015…

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους- δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε κάθε μέρα 80 λεπτά από το υστέρημα σας για την δημοσιογραφική ενίσχυση της πατριωτικής και άδολης προσπάθειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Δύο μεγάλες τότε γυναίκες στο χώρο του θεάτρου όπως η Κοτοπούλη και η Αλκαίου ήταν αντίθετες σε όλο αυτό αλλά όπως φαίνεται κανείς δε τις άκουσε! Βέβαια μιλάμε για την εκτέλεση της Παπαδάκη αλλά τότε εκτελέστηκαν παραπολλοί και σίγουρα γι αυτές τις εκτελέσεις δε έφταιγαν όλοι οι παραπάνω ηθοποιοί. Τότε ό ένας κάρφωνε τον άλλον , πόσοι εκτελέστηκαν άδικά δε θέλετε να ξέρετε, κάποιοι ήταν οι εγκέφαλοι και κάποιοι απλώς οι εντολοδόχοι και πιόνια! Το να βγάζετε σαπίλα όλο το ελληνικό θέατρο δεν έχει λογική! Να παρακαλάτε μην συμβούν ξανα τέτοια γτ ο καθένας σε κάποιο στρατόπεδο θα είναι εναντίον του άλλου! Ηδη τρογώμαστε τωρα

  2. Δυστυχώς ο χιτλερ δεν πρόλαβε να τελειώσει το θεάρεστο έργο του….και τώρα καταστρέφουν την πατρίδα μου εβραιοσκυλα και βρωμοκουμμουνια!!! Ευτυχώς που υπάρχει ένα πατριωτικό κόμμα που υπερασπίζεται με πάθος τα ιδεώδη μας….
    ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!!!

    1. Τρόλαρε όσο θες. Ο κόσμος έπαψε να τρώει σανό. Το μόνο πραγματικά δημοκρατικό κόμα στη βουλή, είναι η ΧΑ. Κοινοβουλευτικό έλεγχο και κοινωνικό ακτιβισμό υπέρ των Ελλήνων και της Ελλάδος, ΜΟΝΟ η ΧΑ κάνει. Τα δε περί “Χίτλερ και τα θεάρεστα έργα του”, αυτά τα κάνει το λεγόμενο “συνταγματικό τόξο” και αυτοί που υποστηρίζεις. Πάψτε να κοροϊδεύετε τον κόσμο.

      1. Χαχαχα το ποιο δημοκρατικό κόμμα με ναζί αρχηγό και ναζιδες βουλευτές!!!
        Βλέπε παππα κλάση λαγό κτλ άσε μας στην φτώχεια μας ρε κακομοίρη….χαχαχα με έκανες και γέλασα βραδυατικα
        Υγ. Τα βιβλία ρε Καράμπελα του Μιχαλολιάκου περί ναζισμου και Εωσφόρου τα ξέχασες ρε βλακουλη;;;
        Δεν υπάρχει ποιο συστημικό κόμμα από την ΧΡΥΣΗ πορδη και εκτελεί την αποστολή της!!!

    2. Καλά μωρη βρωμοσκυλα σαβουρογαμημενη τι μπερδεύεις τον χιτλερ με την ΧΑ;;;
      ουστττ

    3. Σκυλα συμφωνώ μαζί σου σε ολα!!!
      Παντού στο σπίτι μου έχω φωτό του Αδόλφου και κειμήλια του 3ου ράιχ!!!!
      ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
      Υγ
      Δεν υπάρχει σωτηρία!!!

      1. Viki θυμάσαι πως μαρκάρανε οι καουμπόηδες τις αγελάδες στην Δύση;;; με ένα καυτό σίδερο με το Μονόγραμμα του τσαφφ στον κωλο!!!Ετσι και συ μάρκαρε στην μεγάλη κωλαρα σου τον Αγγελωτο σταυρό να τον έχεις για πάντα!!! ΟΥΣΤΤΤ μωρη ναζίστρια χοντροκόλα!!!!

        1. Τρανσεξουαλ ειναι η viki δεν το ξερες;
          Πρωτο ονομα στις «κουκλες»

    4. Για ποιούς Ναζιστές, για ποια ΧΑ λέτε; Αυτούς που πριν λίγο καιρό ήταν μέλια και αγάπες στην Πακιστανική Πρεσβεία; Μόνο Πακιστανικά όργια δεν έκαναν, τουλάχιστον δεν μας τα έδειξαν!

  3. Ελενη Παπαδάκη μεγαλυτερη Ελληνίδα ηθοποιός.Βρηκε το θάνατο από κάτι ανθρωπάρια που το έπαιζαν ηθοποιοί και οι περισσότεροι πέθαναν όπως τους αξίζει πάμφτωχοι στην λησμονια, και ολομόναχοι Κανένας δεν τους θυμαται σήμερα.. Βεάκης Αιμίλιος παμφωτος και στο γηροκομείο, Μορίδης το ίδιο, πέρασαν στα ψηλά των εφημερίδων ο θάνατος του γεροτσαγανεας, του Σταρενιου, του Φωτοπούλου του Κατρακη.Κανένας τους δεν έκανε μεγάλη καριέρα εκτός από τον Φωτόπουλο που στο τέλος της ζωής του ξέπεσε τόσο που έπαιζε σε βιντεοκασέτες της πλάκας κάνοντας τον καραγκιόζη κατάντια οι αριστερουληδες.Δυο είναι οι πραγματικές μεγάλες Ελληνίδες ηθοποιοί η Ελένη Παπαδάκη και η υπέροχη Κατίνα Παξινού και από τραγουδίστριες η Σοφία Βέμπο,όλες οι άλλες είναι του σωρου.

    1. Δλδ η Ελλάδα τα τελευταία 100 χρόνια στο θέατρο και στον κινηματογράφο από γυναίκες είχε μόνο την Βέμπο, Παξινού και Παπαδάκη; Δλδ όλο το ελληνικό θέατρο ενός αιώνα είναι αυτές οι τρείς; Τοσο δλδ φτωχό το Ελληνικό θέατρο; Δε μας τα λες καλά! Και μη γελιόμαστε, κανείς δε ξέρει τι πραγματικά έγινε τότε, όλα είναι λόγια από στόμα σε στόμα!

    2. χαχαχα τι γραφεις ρε κακομοιρη Ανωνυμε…

Comments are closed.