Τα “45αρια” του παρακράτους κ’ οι εκδρομές με το ελικόπτερο του Ανδρέα στους Λειψούς -φορώντας περούκα- για να δει τον “αρχηγό”. Παπαγγελόπουλος, Κοντονής, “συνταξιούχος Ζούγκλας”, Λούα- λούα, Κυριακίδης, “Μπάγκς Μπάννυ”, βαράνε “μεροκάματο” για τις “Ερυθρές Ταξιαρχίες”. Η Δημοκρατία σκοτωμένη, η Δικαιοσύνη στο απόσπασμα

Κοινοποίηση:
1.indd

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟΪΝΤ ΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 0.80 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 19-1-2015…

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους- δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε κάθε μέρα 80 λεπτά από το υστέρημα σας για την δημοσιογραφική ενίσχυση της πατριωτικής και άδολης προσπάθειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Στέφανε ο άνθρωπος παρακάτω θα έπεσε σε κανα στραβόξυλο γιατί όλοι αυτοί οι χασάπηδες μανάβηδες που μοχθούν για το μεροκάματο είναι καλά παιδιά και φιλότιμα!!!
    Εγώ νομίζω μεμονωμένο γεγονός πάντως δίνει κάποιος 0.80 λεπτά και μέσο του κουπονιού παίρνει 5€!!!αρα και εφημερίδα πατριωτική τζάμπα αλλά και 4.2€κέρδος !!! Μπράβο ρε Στέφανε το μόνο θέμα είναι εμείς από επαρχία πχ Κοζάνη πότε θα κατέβουμε στην Βαρβάκειο να ψωνισουμε?μηπως πρέπει να σκεφτείς κάτι και για τους αναγνώστες σου εκτός Αθήνας ?

  2. Χρόνια πολλά Στέφανε όπως ο συνέλληνας παρακάτω έμασα και γω 3 κουπόνια από την εφημερίδα για την Βαρβάκειο κ πήγα χαρούμενος παραμονές για να ψωνίσω λίγο κρέας για το σπίτι,μώλος τον λέω τον χασάπη έχω κουπόνια κοκκίνισε νευρίασε άρχισε να κόβει το κρέας με τον μπαλτά με νεύρα!!! Του λέω τι έγινε ρε φιλε τι έπαθες;;;μου λέει από που είναι τα κουπόνια;; του λέω από τον Στέφανο κ το μακελειό!!μου λέει πες τον φασίστα χρυσαυγιτη να μην κάνει τον χουβαρτα με ξένα λεφτά άμα είναι μάγκας να βοηθάει από την τσέπη του!!εμεις μου λέει πως θα κονομησουμε με σας τους τζαμπατζήδες;;αγρίεψα και γω κ τον λέω ποιον προσβάλεις ρε πούστη μπροστά στη γυναίκα μου;;έτοιμοι να πλακωθούμε αλλά έχει χάρη που είχα μαζί μου την σύζυγο…πήρα λίγο χοιρινό 2 κοτόπουλα μου λέει 14.80 του δίνω τα 3 κουπόνια κ κρατά τα ρέστα!! Και μου λέει αγριωφονα δεν γίνεται αυτό πρέπει να βάλεις κ δικά σου χρήματα τζαμπατζήδες πες τον φασίστα τον Χίο να σας τα εξηγεί καλύτερα κτλ… βγάζω 15€ από την τσέπη τον πληρώνω μετρητά σκίζω τα κουπόνια κ τα πετάω στα μούτρα του κ του λέω ρε καριολη θα τα μεταβιβάσω στον Χίο και θα σε ξεφτιλίσει!!! Έχω τα στοιχεία του εάν τα θέλεις πες μου πως να στα στείλω!!
    Και άλλοι φίλοι μου είχαν σχεδόν παρόμοια προβλήματα ειδικά με αυτόν αλλά κ με σλλους!!!
    Χρόνια πολλά Στέφανε απλώς ήθελα να σε ενημερώσω!!!
    Η γυναίκα μου έχει όλο το σκηνικό τραβηγμένο σε βίντεο.

    1. να σταλούν τα στοιχεία του, οι φωτο και το βίντεο του καριόλη , για να τον ξεφτιλίσουμε τον γαμημένο

      σε ευχαριστω

      ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Δεν ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΣΟΓΛΑΝΟ.
      αυτό το σαιτ φτιάχτηκε με αίμα και κόπο

      να πάρει θέση και ο κύριος κλεάνθθης τσιρώνης, εαν ισχύουν τα καταγγελλόμενα
      Σ.Σ.Χ

      1. Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο η πελιοψηφία των κρεοπωλών, εξυπηρέτησαν τους αναγνώστες σε μια τόσο δύσκολη μέρα για όλους

        Εν πάσει περιπτώσει.
        Θέλω στοιχεία, βίντεο , φωτο και όνομα.
        Η συμφωνία κλείστηκε με τον κύριο Τσιρώνη. Είναι κύριος και έχει εξυπηρετήσει πολύ κόσμο όλον αυτόν τον καιρό.Και να ναι καλά. Τώρα, εαν πέσαμε σε δυο τρία στραβόξυλα, θα λογαριαστούμε με όλα αυτά τα κουτσαβάκια.
        ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα συνεχίσει να βοηθά τον κόσμο, είτε το θέλουν οι μπολσεβίκοι, είτε όχι.

        Σ.Σ.Χ

  3. Στέφανε χρόνια πολλά ρε…μαύρα Χριστούγεννα κάναμε με κοτόπουλο στον φούρνο…ας είναι καλά κ τα κουπόνια της εφημερίδας σου για την Βαρβάκειο αγορά!!
    Τι να κάνουμε με τους αλήτες που μπλέξαμε…δόξα τον Θεό πάλι…

  4. Η χωρα μου εξουσιαζεται απο εβραιοσκυλα πολιτικους, απο αναρχοαπλυτα τομαρια και απο νενεκους δημοσιογραφους.Το μονο πατριωτικο κομμα ειναι η ΧΑ!! Μονο με το οραμα του εθνικοσοσιαλισμου θα μπορεσουμε να απελευθερωθουμε από τους μασονους εβραιους!!!
    Αιμα τιμη χρυση αυγη !!!
    Γεια σου Viki συναγωνιστρια, αλλα τωρα τελευταια μας τα χαλασες!!!

    1. Το κόμμα που το νούμερο (2) ο Κασιδιάρης είχε σύμβουλο τον υμνητή των μασόνων Γουδή;

  5. gia sou stefane hronia polla–na eisai geros — diavazo to makeleio kathe proi me to kafedaki sto heri

  6. Στέφανε, τέτοια πιστεύανε παλιότερα γιά αὐτό δέν τους ἔπιασαν ποτέ…

  7. Θαύμα θαύμα θαύμα….τρεχάτε συναναγνώστες μου τρεχάτε έγινε θαύμα χριστουγεννιάτικο στην ψυχή της Vikis μας!!!!
    Έπαψε να μισεί τις “κατώτερες”ανθρώπινες φυλές και τις εύχεται αγάπη και υγεία!!!!
    Αυτό και αν είναι θαύμα…πλέον ακόμη και ο ποιο άπιστος πρέπει να πιστέψει…!!!!!!

    1. «Μιλησανε και οι μουγκοι» που λεμε και στο ιπποδρομειο…

  8. Χρόνια πολλά μακελειό,χρόνια πολλά στους συνέλληνες μου,χρόνια πολλά σε όλους τους ανθρώπους της γης…ανεξάρτητου χρώματος και φυλής αγάπη και υγεία σε όλους μέσα από την καρδιά μου!!!
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!!!!!

Comments are closed.