Ραγδαίες εξελίξεις μέχρι το ξημέρωμα. Τους πάνε δεμένους σαν τους Χρυσαυγίτες. Εμπλέκουν 2 πρώην πρωθυπουργούς και 8 υπουργούς στις “βρώμικες λίστες της μίζας” από τα δις της Νοβάρτις. Σε πανικό τα “κόκκινα σκυλιά” μετά το συλλαλητήριο: Ψηφίστε το ξεπούλημα της Μακεδονίας, γιατί θα πάτε όλοι φυλακή

Κοινοποίηση:
1.indd

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ  ΔΥΣΒΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΑΝΗΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ME KΟΣΤΟΣ, ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΑΓΩΝΑ.

ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟΪΝΤ ΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 0.80 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 19-1-2015…

 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους- δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε 0.80 λεπτά, καθημερινά, ενίσχυσης της πατριωτικής εκδοτικής προσπάθειας που συνεχώς  φέρνει στο φως και μία νέα αποκάλυψη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Είμαστε τόσο ανυποψίαστοι ……αθώοι…..η ..Μαλ..Ες
    Είμαστε τόσο φιλεσπλαχνοι φιλόξενοι ……η πιο πεινασμένοι από τους καθε λογής πρόσφυγες από τους οποίους περιμένουμε να θραφουμε ….και να πληρώσουμε τα χρέη που μας επεβαλαν
    Αυτά τα λεφτά μας γίνονται επιδόματα για ξένους που δεν φορολογήθηκαν ούτε πολέμησαν ούτε καταστραφηκαν για το καλό της πατρίδας
    Ποιο είναι εν τέλη αυτό το καλό να έχουμε λιγότερα προνόμια από τους πρόσφυγες?
    Να περιμένουμε να ζήσουμε από αυτούς ?
    Να βλέπουμε τους προσφυγές σαν τουρίστες και αυτοί να μας υποτιμούν μέσα στη χώρα που τους φιλοξενεί?
    Ποια είναι η δική μας πατρίδα ?
    Μήπως είμαστε πρόσφυγες στην χωρας μας?

  2. αφηστε τις εξεταστικες και τα ειδικα πλυντηρια….ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΚΤΑΚΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΜΟΥΡΓΑ

  3. βασικα ενα 7.62 ολοι τους στον κροταφο για να ξεβρωμισει ο τοπος

  4. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΗ Η Π@ΥΣΤΑΡΑ ο σαμαράς.. Ας φωνάξει το Δένδια, την Γκουτζαμάνη, τον άλλο τον βρωμιάρη τον Μυτιλινιό να τον ΣΩΣΟΥΝ!! Έδειξε τον δρόμο στο πως χτίζεται μια ΧΟΥΝΤΑ στην διεφθαρμένη μεταπολίτευση.. Άνοιξε έναν λάκο και ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΣΑ!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ!!

  5. Α γι’αυτο τα πουλακια μου Σαμαρας και Αδωνις κατεβηκαν στο συλλαλητηριο! Για να τους σωσει-ξεπλυνει ο λαος. Α ρε τους προδοτες! Ο αλλος ο Αδωνις κατεβηκε με το παιδι του αγκαλια γιατι μονος του θα τις ετρωγε. Ανθρωπινη ασπιδα εβαλε το παιδι του ο Συριος

  6. Η Μακεδονία ελληνική και η Ελλάδα γερμανική α ρε ψευτοπατριωτες

  7. Σκάνδαλο NOVARTIS: Μουφα . . . είναι μια προσπάθεια μεταστροφής και Αποπροσανατολισμού της Κοινής Γνώμης από τα Κορυφαία θέματα, όπως το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ και οι Πληστηριασμοί . . . Το εν λόγω θέμα θα επισκιάσει τα άλλα που καίνε και οι άλλοι θα ξεπουλάνε τη Μακεδονία Ανενόχλητοι!

  8. Τα κομμουνιστικά καθεστώτα δεν παραδίδουν ποτέ την εξουσία απο τη στιγμή που εκλεγούν. Προβλέπω να τους φυλακίζουν όλους για να ξαναβγουν. Δεν είναι τυχαίες και οι επιθέσεις στη δικαιοσύνη. Στρώνεται το έδαφος. Και η ΝΔ με Κούλη αρχηγό δεν βγαίνει με τίποτα κυβέρνηση. Άσε που μπορεί να επαναφέρουν συζήτηση και για SIEMENS. Το ΠΑΣΟΚ, αν το κρατανε απο τα καμπανέλ** θα γκαβίσει προς ΣΥΡΙΖΑ σύντομα. Παίζει να δούμε το Λεβέντη αξιωματική αντιπολίτευση. ΧΑΜΟΣ!

  9. Δεν θελουμε να πανε φυλακη
    Θελουμε να τους κατασχεθουν και τα παπουτσια ακομα, απο ολους τους λογαριασμους τους σε ολον τον κοσμο…..ετσι ωστε να μην μπορουν τα παιδια τους να αναρριχηθουν στην εξουσια .
    Στην πραγματικοτητα θα επρεπε να εκτελεστουν στο ονομα των Ελληνων που αυτοκτονησαν.

  10. ΛΑΟΣ που παραχωρει την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, σιγουρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ

  11. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ -ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΠΑΜΕ…ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ….ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΑΤ…ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ…
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ NOVARTIS -NAI TA ΑΡΠΑΞΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΔΑΛΑ ΤΣΙΠΡΑ …ΒΑΛΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ SIEMENS κ,α,ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΜΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ..ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ.

  12. E ναι δεν το περιμεναν τοσο κοσμο…και περιμενουν τις κλωτσιες που θα φανε απο τον Λαο συντομα….
    Αλλα οσο για το σκανδαλο NOVARTIS και σε αλλα πολλα ειναι μπλεγμενοι στο μαυρο χρημα ,φυσικα οι προηγουμενοι εκλεψαν και πηραν μιζες..να τους παει στα δικαστηρια και μετα στην φυλακη,αφου πρωτου τους εχει κατασχεσει και τις περιουσιες μηπως και ξεβρομισουμε καποια στιγμη.

  13. ΕΦΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ,ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΟΥΣΚΑ.

  14. ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ !!!!! ΠΑΝΤΟΣ Ο ΣΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !!!!

  15. Νομιζω πως δυςτυχως τα εγκληματα τους εχουν παραγραφεί, η κανω λαθος;;;; Νομικά εννοω βεβαια, σύμφωνα με τους δικους τους νομους, οχι απο εμας. Εμεις δεν παραγράφουμε τιποτα και θυμόμαστε τα παντα.

  16. Κατω η χούντα των ΣΎΡΙΖΑ ΝΕΛ. Ζητώ η ελευθερία.

  17. Πάμε σε εκλογές και επιχειρούν ανακατάταξη ποσοστών ξένα κέντρα και ντόπια γιουσουφάκια… για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η πολιτική των μνημονίων και να φύγει η καυτή πατάτα του σκοπιανού απ τα ανίκανα χέρια του αριστερόστροφου φασισμού…
    Τίποτα δε γίνεται τυχαία σε τούτα τα ματωμένα χώματα…
    Μια μέρα μετα το πρωτοφανές συλαλλητήριο που πόνεσε μέσα κι έξω ….σκάει το σκάνδαλο novartis… που υπήρχε παρκαρισμένο σε συρτάρια για μήνες ως plan B…
    Aλλά μια φορά πάει η στάμνα στη βρύση… δυο… μετά σπάει και τσακίζεται…
    Μπορεί ο ελληνικός λαός να γίνει ο αστάθμητος παράγοντας σε τούτα τα σχέδια… διότι όταν οι φαύλοι κάνουν σχέδια… ο Θεός γελάει!

  18. Τώρα αρχίζουν τα όργανα. Ότι έκαναν πριν 4,5 χρόνια θα το πληρώσουν. Χοντρομπένυ πρόσεξε μη σκάσει η κοιλιά σου και γεμίσει ο τοπος σκατά!

Comments are closed.