Ποιοι σκότωσαν τον Σμηναγό. 4 νεκροί και δύο αιχμάλωτοι στον άγνωστο πόλεμο με την άτιμη φάρα των Τούρκων. Ριπές στον αέρα εμείς, στο ψαχνό αυτοί. Τα ντοκουμέντα στα 7 δευτερόλεπτα του τρόμου: “Νούμερο 2, είσαι καλά;”

Κοινοποίηση:
1.indd

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟΪΝΤ ΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 0.80 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 19-1-2015…

 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ
–ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους- δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε 0.80 λεπτά- καθημερινά- ενίσχυση της πατριωτικής εκδοτικής προσπάθειας που φέρνει στο φως και μία νέα αποκάλυψη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Οσο κραταει το αριστερο μπουλουκι οι πολιτικοι κατσαπλιαδες αυτους τους 8 τουρκους αλλους τοσους ,και εχω την διαισθηση και μακαρι να διαψευσθω αλλους τοσους λοιπον θα φανε και τα μεμετια αυτοι δεν κανουν τιποτα τυχαιο ολα ειναι βαση σχεδιου. μεχρι τωρα μας εφαγαν τρια παλικαρια δυο στις φυλακες χωρις καμια κατηγορια με αβεβαιο το μελλον τους και ενα παλικαρι μας προχθες,συνολον τρεις.μενουν αλλοι 5 Ελληναραδες το πως θα τους φανε και με ποιον τροπο ας βαλουν το κωλαρακι τους κατω και ας σκεφθουν οι φλουφληδες και να αφησουν τα μεγαλα τα λογια και τα μιξοκλαμματα του κωλου γιατι ηδη τα μεμετια δεν ξεχνουν τους 8 που κραταμε και τους φηλαμε σαν κορη……..οφθαλμου

  2. Αυτοί μας είχανε ζαλίσει τ’ @ρχίδια τόσα χρόνια: “‘Εξω οι βάσεις του θανάτου και Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι”,”ΗΠΑ η πρώτη αιματορουφήχτρα, ΕΟΚ έρχεται όταν κοιμάστε”,”ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο” και τώρα δίνουν όλη την Ελλάδα για να κάνουν βάσεις οι Αμερικάνοι. Είναι τόσο ξεφτιλισμένοι? Ναι είναι τόσο ξεφτιλισμένοι. Το “Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι” ο ΣΥΡΙΖΑ το έκανε “Φονιάδες των Αμερικάνων λαοί”.

  3. Εγώ είμαι σίγουρος ότι το αεροπλάνο το έριξαν με ηλεκτρονικά μέσα…Στέφανε ψάξτε καλά το θέμα όπως πάντα δλδ…

  4. Στέφανε, εσύ καλά τα λες, αλλά δυστυχώς, ποιος σε ακούει! Άμα δεν ανέλθει στην εξουσία η Χρυσή Αυγή, ή έστω, μια πατριωτική κυβέρνηση, μη περιμένεις να αλλάξει κάτι (προς το καλύτερο εννοείται)! Με τακτικές υποχωρήσεων και ‘ψυχραιμίας’, όλα φάπες θα εισπράττουμε από τους Μογγόλους! Η Ελλαδίτσα μας χάνεται και οι νεοέλληνες κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου! Όταν γίνουν εκλογές (αν και φοβάμαι μην τυχόν και τις καταργήσουν κιόλας αυτοί οι συμμορίτες), οι ραγιάδες (στη νοοτροπία, σκέψη και συμπεριφορά) Έλληνες θα ψηφίσουν τον Κούλη! Και ως γνωστόν, άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς! Εδώ χάφτουν αμάσητο ότι τους σερβίρουν τα πουλημένα και συστημικά ΜΜΕ! Όπως για παράδειγμα ότι είναι νεοναζί και φασίστες! Λουστείτε τους ‘δημοκράτες’ όρνια!
    Υ.Γ. Αλήθεια, μιάς και τα κόμματα του ‘συνταγματικού τόξου’, παρακαλάνε για βοήθεια την Ευρώπη, σε θέματα όπως αυτά της εξωτερικής πολιτικής, ποιος ο λόγος να εκλέγουμε ‘ελληνικές’ κυβερνήσεις, από την στιγμή που είναι ανίκανοι να δώσουν οι ίδιοι λύσεις? Μήπως καλύτερα να καταργήσουμε όλα αυτά τα ανδρείκελα που μας κυβερνούν, και να εκλέγουμε κατ’ ευθείαν μια ευρωπαϊκή κυβέρνηση από το Βερολίνο ή τις Βρυξέλες και να μας κυβερνούν οι ξένοι από εκεί, να τελειώνουμε? (ούτως ή άλλως αυτό γίνεται παρασκηνιακά!)

  5. Τον Ηλιακη ξεχασατε , που αποδείχτηκε οτι τον δολοφόν
    ησαν.

Comments are closed.