Ο Λαός τους φτύνει στα μούτρα κι αυτοί νομίζουν ότι ψιχαλίζει. Δημοσιογραφία ώρα ΜΗΔΕΝ. Τσανακογλείφτες της εξουσίας κ’ δούλοι των αφεντικών, προδίδουν, ξεπουλάνε, λησμονούν, προκαλούν, υποκρίνονται, πουλούν την ψυχή τους στο διάβολο για μερικές χιλιάδες ευρώ. Η διαφθορά έχει ονοματεπώνυμο

Κοινοποίηση:
1.indd

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 

 ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟΪΝΤ ΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους- δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε κάθε μέρα 80 λεπτά από το υστέρημα σας για την δημοσιογραφική ενίσχυση της πατριωτικής και άδολης προσπάθειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μπέζος: Είναι φρικτή η κατάσταση … Στα περισσότερα θέατρα έχει αρουραίους

  2. Σύμπραξη με το…Ισλάμ για την παγκόσμια ειρήνη; – Το μήνυμα πανθρησκείας από το Βατικανό
    Πέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017 16:53
    Όντας ο καλύτερος προωθητής της πανθρησκείας, ο Πάπας Φραγκίσκος δεν χάνει στιγμή προκειμένου να περάσει το μήνυμα της μίας παγκόσμιας θρησκείας, του ενός κοινού “πιστεύω” για όλους τους ανθρώπους πάνω στον πλανήτη.

    Έχει αποδείξει πλείστες φορές πως δεν διστάζει να ακολουθεί με την μέγιστη προθυμία τις εντολές της παγκόσμιας αρχής, ακόμη κι αν αυτό συνεπάγεται δηλωμένη σύμπραξη με το Ισλάμ. Και μάλιστα με το Ισλάμ της τρομοκρατίας και του εξτρεμισμού.

    Λίγοι έδωσαν σημασία στην χθεσινή συνάντηση που είχε ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας με τον γενικό γραμματέα της μουσουλμανικής World League (MWL), Muhammad bin Abdul Karim Al-Issa. Η συγκεκριμένη μουσουλμανική ΜΚΟ με μεγάλη δράση στις ΗΠΑ, κουβαλάει “βαριά ιστορία”, όντας μπλεγμένη σε περίεργους χρηματισμούς προερχόμενοι απευθείας από την Σαουδική Αραβία.

    Όλοι τους αφορούν την τρομοκρατία και τον εξτρεμισμό του Ισλάμ στην Δύση, με αποκορύφωμα την εμπλοκή της μεταξύ άλλων και στο χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου.

    Σε μία συνάντηση που έγινε σε φιλικό κλίμα, οι δύο άνδρες περιορίστηκαν αποκλειστικά και μόνο στα “παγκόσμια ζητήματα”, όπως είναι η φτώχεια, η τρομοκρατία και ο εξτρεμισμός των θρησκειών.

    Βλέπουμε πως οι εκπρόσωποι των δύο μεγαλύτερων θρησκειών του κόσμου καμία αναφορά δεν έκαναν αποκλειστικά στο “ριζοσπαστικό Ισλάμ”, αλλά μίλησαν για τους επικίνδυνους οπαδούς όλων των θρησκειών.

    Το σκέλος αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς αποτελεί ένα από τα μεγάλα “πατήματα” της παγκόσμιας αρχής προκειμένου να εισάγει την πανθρησκεία στην συνείδηση των λαών. “Ο εχθρός δεν είναι κοινός, βρίσκεται μέσα σε όλα τα δόγματα και τις θρησκείες, ωστόσο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με κοινές λύσεις”.

    Αυτός είναι και ο μεγάλος “Δούρειος ίππος”, η μεγάλη παγίδα των οπαδών της πανθρησκείας, η οποία επαναλήφθηκε στην χθεσινή συνάντηση στο Βατικανό.

    “Το Βατικανό δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από τη συνάντηση, κατά την οποία οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις με αναφορές σε μια σειρά από «θέματα κοινού ενδιαφέροντος», συμπεριλαμβανομένων της ειρήνης και της παγκόσμιας αρμονίας, και συζήτησαν τη συνεργασία σε θέματα της ειρηνικής συνύπαρξης και της εξάπλωσης της αγάπης”, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, εξαίροντας το άνοιγμα του Βατικανού προς το Ισλάμ.

Comments are closed.