Η “κλέφτρα” της εξουσίας. Το βαθύ θαμμένο παρελθόν. Όσα ΔΕΝ είπε η κυρία Μπαζιάνα στη στημένη συνέντευξη. Από τους “τσαντιρομαχαλάδες” της Καρδιτσομαγούλας στα κόκκινα χαλιά. Η πρώην κνίτισσα που έριξε νερό πάνω της στα 43, κλαίει κάθε 5η Ιουλίου μαζί με τον ψεύτη σύμβιό της, τότε που προδώσανε τον Λαό και το Έθνος

Κοινοποίηση:
1.indd

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟΪΝΤ ΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 0.80 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 19-1-2015…

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους- δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε κάθε μέρα 80 λεπτά 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Καραγκούνα από Σοφάδες Καρδίτσας… Δίπλα σε καταυλισμό γυφτων μεγάλωσε… Λογικό.

  2. Λύσσα που σου την έχουν οι άπλυτες οι ΚΝΙΤΙΣΕΣ με την εξουσία.
    Όλες τους αγκάμητες απ τ αριστερά ΚΝΙΤΟ συντρόφια, που ξεχνάνε να τις πηδήξουν, απ το πολύ συντροφικό γκαμίσι, κυνηγάνε να καβαλήσουν μια καρέκλα εξουσίας, ότι να ναι, για να δουν χαρά στα σκέλια τους, οι σκυλοδόντισες.

  3. Η Τουρκαλβανίδα μετρέσσα του μπουχέσα του πρωθυπουργκάρα δίνει και συνεντεύξεις, το πανεπιστημιακό απόβλητο, έτσι να μας ρίξει στάχτη στα μάτια.
    Βρε μασάει η καρακούνικη γίδα ταραμά, τουρκαλβαναριό του ΧΟΤΖΑ, που να σε πάρει και να σε σηκώσει , τη μπούργκα ξέχασες να βάλεις τουρκογίφτικο τσιγγαναριό.

  4. Βρε τι σου είναι οι λαϊκές παροιμίες, όπως εκείνη “ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ”, που βρίσκει την τ έ λ ε ι α εφαρμογή της στο πρόσωπο της ΠΕΡΙΣΤΕΡως.
    Δείτε με πόση χαρά φόρεσε η πουτ@ν@ τη μαντήλα, η χαρά ξεχειλίζει απ τα γύφτικα, αλβανικά σκυλόδοντά της, το ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΑΡΙΟ με την τσακαλίσια οδοντοστοιχία. Γι αυτό βρυχάται η ύαιανα με τον επιβήτορά της τον χεζοπμουλούκο όταν βλέπουν τον ΣΤΑΥΡΟ και τα σύμβολα της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
    Σατανοκίνητες ΑΛΒΑΝΟ ΓΥΦΤΟ ΡΑΤΣΕΣ άντε στα γυφτο τσακίδια κι ακόμα παραπέρα, ΤΟΎΡΚΙΚΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ.

Comments are closed.