Ο ΣΚΑΪ κάνει την ανατροπή! Επανέρχεται το γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο…

Κοινοποίηση:
skai-ktirio-750x430

Το φαληρικό κανάλι συνεχίζει να επενδύει σε νέες ιδέες για project εκπομπών που έρχονται από το εξωτερικό πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση και ένα από αυτά που εξετάζεται είναι το «My Man Can».
Το παιχνίδι που θα φέρει εκτός απροόπτου η τουρκική εταιρεία παραγωγής του Acun. Στο παιχνίδι οι γυναίκες ποντάρουν σε συγκεκριμένες ικανότητες των συζήγων τους σε ένα ιδιαίτερο στοιχηματικό reality τηλεπαιχνίδι.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι διάφορα, μεταξύ των οποίων και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real αυτά που εξετάζονται σοβαρά από τον Τούρκο παραγωγό είναι δύο σε μορφή διδύμου. Του πιο ωραίου διδύμου συμπαρουσιαστών.
Αυτά δεν είναι άλλα από τη Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεγουλόπουλο. Η εκτίμηση του Τούρκου στο πρόσωπο της Μαρίας είναι δεδομένη και με την ολοκλήρωση του «Power of Love» τον Ιούνιο η παρουσιάστρια θα είναι ελεύθερη να διαπραγματευτεί νέες συνεργασίες.

Οριστική απόφαση δεν υπάρχει ακόμα, το τηλεπαιχνίδι θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο στην prime time ζώνη, πρώτα καθημερινά και μετά σε εβδομαδιαία βάση.

bakodhmou_sergoulop

dailymedia.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: