03|11|2018- ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Όταν ο ποινικολόγος Παύλος Σαράκης, “τα’ σπαζε” και φώναζε για το ύποπτο παιχνίδι που έπαιζε ο “μάρτυρας” με τις βαλίτσες αλλά δεν τον άκουγε κανένας. Τώρα, τρεχάτε ποδαράκια μου

Κοινοποίηση:
sarakis-nobartis

 

—–Πριν ακριβώς 2 μήνες.

Καλά πληροφορημένες πηγές,που γνωρίζουν σε βάθος το παρασκήνιο,ισχυρίζονται ότι αναμένονται εξελίξεις που θα φέρουν αναπάντεχες ανατροπές στη δικαστική έρευνα για τη Novartis στην Ελλάδα. 

Ο συνήγορος των 3 προστατευομένων μαρτύρων στις ΗΠΑ για τη Νovartis κ.Παύλος Σαράκης εμφανίστηκε προχθές στην ΕΡΤ, εξαπολύοντας μύδρους και αφήνοντας αιχμές,έστειλε μηνύματα με πολλούς αποδέκτες σχετικά με το χειρισμό και το μέλλον της υπόθεσης.

Οι αμερικανοί δικηγόροι που συνεργάζονται με το γραφείο του έλληνα ποινικολόγου έστειλαν διάβημα στα υψηλά κλιμάκια της Ουάσιγκτον για…τα έργα και τις παραλείψεις του διπλωμάτη της Πρεσβείας,με το προσωνύμιο Έντγκαρ Χούβερ, σχετικά με την υπόθεση Novartis στην Αθήνα.

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΟΙ χαραμοφάηδες της ΕΡΤ συζητάνε για μαύρο χρήμα !!!! δηλαδή , ο κλεφτοκοτάς κατηγορεί τον παπατζή , πολλοί άνθρωποι ειναι γλυφτρονια , απλος αυτοι της ΕΡΤ ειναι σταμπαρισμενοι , σκουληκάκια που έρποντας και γλείφοντας ανέβηκαν στο τραπέζι

  2. Ρε παιδιά κανένα όνομα θα βγει στην φόρα ; ή έτσι τα λέμε για να περνάει η ώρα ποίος πολιτικός είναι αναμεμιγμένος επιτέλους ; κάποιος πούστης θα είναι τόσα βλαχολαμόγια έχει η ν.δ ……..
    Πέστε δυο λόγια σταράτα ποιος τα τσέπωσε ;;;; το όνομα του στις βιτρίνες και πρώτη θέση στον κορυδαλλό !
    Τέλος !

Comments are closed.