Ώρα 23:28!! ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ….

Κοινοποίηση:
TORA-MAKELEIO-1

Να γιατί μας κάνει γλύκες ο Τράμπ. Εδώ ο κόσμος χάνεται και εμείς κάνουμε δημόσιες σχέσεις με τα εξοπλιστικά. Δεν έχουμε 100 εκ. για τις συντάξεις αλλά έχουμε 2,4 δίσ. μόνο για F-16. Πως θα διέμενε ο Τσίπρας και η παρέα του στο Λευκό Οίκο; Τζάμπα.
Και μετά βγαίνουν και κάτι αμερικανάκια με Ελληνικό αίμα δημοσιογράφοι και λένε
Δήλωση Καμμενου σε ανταποκριτές στις ΗΠΑ: από τα 2.4 δις για τα οποία μιλησε ο Πρόεδρος Τραμπ, για αγορά περίπου 85 F16 η οροφή είναι 1.1 δις ! τα υπόλοιπα θα είναι αντισταθμιστικά μιλάμε για βάθος 15 ετών!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αναφορές για πυροβολισμούς σε πανεπιστήμιο στην Ουάσιγκτον
    Τρίτη, 17 Οκτώβριος 2017 20:25
    Πριν από λίγο

    Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στο πανεπιστήμιο Howard της Ουάσινγκτον, καθώς υπήρξαν πληροφορίες για πυροβολισμούς από ελεύθερο σκοπευτή.

    Η περιοχή έχει αποκλειστεί για λόγους ασφαλείας, ενώ η διοίκηση του Πανεπιστημίου έχει απευθύνει έκκληση στους σπουδαστές να παραμείνουν στις εστίες τους και να καλυφθούν.
    Τονίζουμε ότι την ίδια ώρα στον Λευκό Οίκο, λαμβάνει χώρα η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

  2. Τεράστιο φιάσκο στην συνέντευξη τύπου: Πώς αντέδρασε ο Τραμπ όταν άκουσε τι έλεγε παλιά για εκείνον ο Τσίπρας (Βίντεο)
    Τρίτη, 17 Οκτώβριος 2017 21:29
    Η αμήχανη στιγμή του Έλληνα πρωθυπουργού

    Σε φιάσκο εξελίχθηκε η κοινή συνέντευξη τύπου του Ελληνα πρωθυπουργού με τον Αμερικανό πρόεδρο, όταν ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Αλέξη Τσίπρα αν θυμάται τι έλεγε για τον Ντόναλντ Τραμπ πριν τις αμερικανικές εκλογές, ρωτώντας τον στην συνέχεια εάν έχει μετανιώσει για τις δηλώσεις του.

    Ο Ελληνας πρωθυπουργός είχε δηλώσει πριν από τις αμερικανικές εκλογές, αναφερόμενος σε πιθανή νίκη του Ρεπουμπλικανού «Ελπίζω να μην μας βρει αυτό το κακό».

    Ο κ. Τσίπρας απάντησε ότι η μεταξύ τους συνάντηση ήταν παραγωγική και πρόσθεσε «Δεν ένιωσα να απειλούμαι καμία στιγμή», ενώ σημείωσε ότι υπάρχει «γόνιμο έδαφος για να παραμερίσουμε τις όποιες διαφορές ώστε να συνεργαστούμε για τους κοινούς μας στόχους».

    Αμέσως, ο Ντόναλντ Τραμπ πήρε τον λόγο αστειευόμενος λέγοντας «Μακάρι να το ήξερα αυτό πριν από την ομιλία μου», ενώ ο Ελληνας πρωθυπουργός γελούσε αμήχανα.

    Δείτε το βίντεο:
    https://youtu.be/_Q-syf71lp0

  3. ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΣΙΠΡΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΑΛΕΞΗ.

Comments are closed.