Ό,Τι Πιο Άρρωστο Έχουμε Ακούσει… Μόλις δεις τι έκανε αυτός ο τύπος στους φίλους του, θα αναγουλιάσεις

Κοινοποίηση:
12-8-750x412

Ένας άντρας που ακρωτηρίασε το πόδι του μετά από ένα ατύχημα με μηχανή το 2016, το κράτησε ώστε να μπορέσει να φτιάξει τάκος για τους 10 πιο ανοιχτόμυαλους φίλους του.

«Έχω γεύση σαν βουβάλι, αλλά λίγο πιο σκληρό κρέας,» είπε στο Reddit.

Ο χρήστης του Reddit, IncrediblyShinyShart, έκανε αυτή την ανάρτηση το 2016 όταν είχε τρακάρει με την μηχανή του και είχε χτυπήσει τόσο πολύ το πόδι του που έπρεπε να το ακρωτηριάσει.

Τρεις εβδομάδες μετά, στις 10 Ιουλίου 2016, κάλεσε τους φίλους του στο σπίτι για να απολαύσουν τάκος φτιαγμένα από το πόδι του.

Η ιδέα για το μαγειρικό πείραμα ήρθε όταν ενώ οι γιατροί του ακρωτηρίαζαν το πόδι, εκείνος τους ρώτησε: «Μπορώ να το κρατήσω;»

Τα νοσοκομεία σε μερικές περιπτώσεις το αφήνουν αυτό να συμβεί, κυρίως για θρησκευτικούς σκοπούς, και αφού συμπλήρωσε κάποια χαρτιά, μπορούσε να πάρει το πόδι του.

Όταν το πόδι του έφτασε στο σπίτι, άρχισε να παίζει μαζί με τους φίλους του.

«Πάντα αναρωτιόμασταν με τους φίλους μας, αν είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε ανθρώπινο κρέας, θα το κάναμε; Αυτή ήταν η καλύτερα ευκαιρία να το διαπιστώσουμε.»

Ο IncrediblyShinyShart είπε πως δεν περίμενε το πόδι του να έχει τόσο καλή γεύση.

Ότι απέμεινε από το πόδι, ο IncrediblyShinyShart το έκανε στάχτη και το έχει σε ένα βάζο στο δωμάτιό του. Θέλει, όπως λέει, να το πάρει στον τάφο του γιατί είναι κομμάτι του, όπως και αυτή η εμπειρία που μοιράστηκε με τους φίλους του.

Στις ΗΠΑ δεν υπάρχουν νόμοι που να απαγορεύουν ρητά τον κανιβαλισμό. Τεχνικά είναι νόμιμο σε 49 πολιτείες, εκτός από το Άινταχο.

newsthessaloniki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μάλλον ψηφοφόρος του σύριζα είναι, επειδή η αριστερά έχει μαζέψει όλους τους ανώμαλους.

Comments are closed.