Όταν ο Στέφανος Χίος ΕΚΡΑΖΕ τον ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΗΞΕΡΕ τι ΕΛΕΓΕ! “ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΛΑ ΠΑΠΑ!ΖΟΥΛΑΠΙ… Ιερώνυμε Λιάπη με κοιτάς πως σε κοιτάω;;; Σταμάτα πια τα τακίμια με τον φίλο σου τον Τσίπρα! ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ την ΕΛΛΑΔΑ ρε!” – ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ! (3 ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
xios-ieronimos

https://www.youtube.com/watch?v=8MXCfsV_VpI&t=11sΔείτε το βίντεο ένα χρόνο πριν 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μια αριστερη μασωναρα ειναι ο Ιερωνυμος, ομοτραπεζος στην ιδια Μασωνικη Λεσχη με τον πολιτικο καραγκιοζη, τον Αλεξη τενεκε Τσιπρα.Ιερωνυμε δεν σε ακουει κανενας Ελληνας Ορθοδοξος.Εχει δικιο ο Ελληνας Στεφανος Χιος.Ιεραρχες σαν εσενα διωχνουν τον λαο απο την εκκλησια.Ιερωνυμε εισαι μια πιπα του συστηματος εξουσιας.

  2. ναι αλλα μακελειο 8 , μας εταξες και δεν ειδαμε!!!

  3. Ορισμένα σχόλια. Το πρώτα δύο video είναι άψογα και τα λένε όλα. Στα λεγόμενα θέλω να προσθέσω ότι ο κ. Χίος δεν καταφέρεται κατά της εκκλησίας μιας και η εκκλησία είναι το σύνολο των πιστών (κληρικών και λαϊκών) με κεφαλή τον Κύριο μας Ιησού Χριστό. Οι σημερινοί Ιεράρχες (θα έπρεπε να) είναι ότι ήταν οι Απόστολοι (και αντίστοιχα οι Ιερείς οι τότε βοηθοί τους). Δυστχώς, ελάχιστοι Ιεράρχες σήμερα συμπεριφέρονται όπως οι Απόστολοι του Κυρίου μας.Επίσης, ο έλεγχος των Ιεραρχών και των κληρικών νομίζω δεν είναι κακό, ιδίως εάν πρόκεται να αποκαλύψει θεομπαίχτες που ποζάρουν ως μέρος του κλήρου και έχουν παρυσφρύσει στην εκκλησία, με σκοπούς άλλους (πχ βόλεμα, χρήμα ή οτιδήποτε άλλο) πέραν της υπηρεσίας του Χριστού και την διαφύλαξη του ποιμνίου τους. Με το τρίτο video δεν ταυτίζομαι, όχι γιατί αυτά που λέει ο κ. Χίος δεν είναι αλήθεια, αλλά γιατί δίδεται η εντύπωση ότι η πλειοψηφία του κλήρου είναι έτσι. Κάτι με το οποίο διαφωνώ κάθετα. Βέβαια πάλι ευθύνες για αυτές τις κακές εντυπώσεις φέρει η Ιεραρχία της εκλλησίας, η οποία δεν έχει εντοπίσει την οποιαδήποτε διαφθορά-βρωμιά στο σώμα του κλήρου, ώστε να την αποβάλλει έγκαιρα και έτσι να μην σκανδαλίζει τους πιστούς.

  4. Να γραψεις και για το Δωρόθεο Β που ειναι στη Συρο ..για τα νυχτοπερπατηματα..

Comments are closed.