Όταν γεννήθηκε η κόρη της, την έδωσε αμέσως για ΥΙΟΘΕΣΙΑ!!!- 16 χρόνια μετά, την ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ με τον πιο άγριο τρόπο…

Κοινοποίηση:
ΚΟΡΗ

Μια γυναίκα από το Μιζούρι κατηγορήθηκε την περασμένη Τρίτη για τη δολοφονία της αυτιστικής της κόρης, της οποίας τα απομεινάρια βρέθηκαν στο κτήμα της, εβδομάδες μετά την εξαφάνιση της έφηβης.

Η Savannah Leckie, 16 ετών, μετακόμισε με τη μητέρα της, Rebecca Ruud, 39 ετών, το περασμένο έτος. Η μητέρα κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της, την κακοποίησή της και την παραποίηση στοιχείων για να κρύψει το έγκλημά της όπως δήλωσε ο Εισαγγελέας John Garrabrant.

Η 16χρονη θεωρούνταν εξαφανισμένη μέχρι τη στιγμή που οι αρχές εντόπισαν καμένα οστά και δόντια σε ένα αγρόκτημα.

Οι εγκληματολογικές εξετάσεις τελικά επιβεβαίωσαν πως τα λείψανα ανήκαν στη Savannah Leckie.

Οι αξιωματικοί βρήκαν επίσης ένα μύλο κρέατος, μαχαίρια και 26 μπουκάλια αλυσίβας, τα οποία μπορούν να επιταχύνουν την αποσύνθεση της ανθρώπινης σάρκας. Η 16χρονη επέστρεψε στη βιολογική της μητέρα το Νοέμβριο του 2016 λίγο αφότου οι θετοί γονείς της χώρισαν. Ο πρώην φίλος της Ruud, Buddy Smart, είχε καταθέσει στους ανακριτές ότι είχε δει την κακοποίηση που δεχόταν το έφηβο κορίτσι και είχε επίσης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με ένα νομικό έγγραφο, η Ruud ανέφερε πυρκαγιά στην ιδιοκτησία της στις 18 Ιουλίου σε ένα μικρό χωριό κοντά στα νότια σύνορα του Μιζούρι με το Αρκάνσας και ανέφερε πως είχε προσπαθήσει να σώσει την κόρη της, αλλά δεν την έβρισκε.

Δύο μέρες μετά δήλωσε την εξαφάνισή της και είπε πως μάλλον έφυγε από το σπίτι επειδή είχε άθελά της προκαλέσει την πυρκαγιά. Η Ruud συνελήφθη σε σταθμό λεωφορείων, όπου προσπαθούσε να διαφύγει στο Κάνσας.

O David Leckie, o θετός πατέρας της έφηβης, μοιράστηκε την είδηση του θανάτου της κόρης του στη σελίδα του στο Facebook.

«Η κόρη μου Savannah πέθανε στο Μιζούρι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους προσευχήθηκαν για εκείνη και την οικογένειά μας. Η πίστη μου στο Θεό θα μας κάνει να το ξεπεράσουμε αυτό και δε θα ξεχάσω ποτέ το γλυκό μου κορίτσι.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: