Όσοι πήραν κοινωνικό μέρισμα θα μπουν με 35% έκπτωση στο κοινωνικό τιμολόγιο

Κοινοποίηση:
A709CF6B7E2F5DFD78109254A70D87FA

Από 1η Φεβρουαρίου όσοι πήραν κοινωνικό μέρισμα θα είναι και στο κοινωνικό τιμολόγιο με 35% έκπτωση δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης. Αυτή η απόφαση αφορά πάνω από ένα εκατομμύρια νοικοκυριά.

Όπως εξήγησε μιλώντας στον ΑΝΤ1, σύμφωνα με υπουργική απόφαση που κατατίθενται σήμερα θα υπάρχουν πλέον δύο κατηγορίες. Στην πρώτη κατηγορία θα εντάσσονται όσοι πληρούν τα κριτήρια του κοινωνικού μερίσματος και θα έχουν έκπτωση 35%. Η δεύτερη κατηγορία θα αφορά όσοι εντάσσονται στο ΚΕΑ και θα έχουν έκπτωση 70% στο ρεύμα.

Ο κ. Σταθάκης αποκάλυψε ότι σήμερα θα αποφασιστεί το νέο κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος και θα εφαρμοστεί από 1η Φεβρουαρίου.

Επίσης υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας πρόσθεσε ότι γίνεται φθηνότερο και το νυχτερινό ρεύμα. Επιπλέον η πολιτεία αναλαμβάνει το κόστος επανασύνδεσης ρεύματος των νοικοκυριών που ζουν σε ακραία φτώχεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μην τσιμπάτε παιδιά!΄Ολα αυτά είναι προεκλογικά. Γιατί τόσα χρόνια δεν τους ένοιαζε τα νοικοκυριά που δεν έχουνε ρεύμα για να τα επανασυνδέσουνε? Τώρα τους έπιασε ο πόνος? Ετοιμάζουνε εκλογές. Και άμα ξαναβγούνε θα κάνουνε τα ίδια και χειρότερα. Εκεί,εκεί στην Γ’ Εθνική. Στο 3% και πολύ είναι. Καθίκια!

Comments are closed.