Όλα για κάποιο σκοπό γίνονται – Ο εμπνευστής του ΕΥΡΩ δήλωσε πως ο στόχος από την αρχή ήταν να πουληθεί η κρατική περιουσία της Ελλάδας!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
auti-einai-alitheia-empneustis-euro-dilose-stoxos-arxi-itan-poulithei-kratiki-periousia-elladas-vid

Η δημιουργία του ευρώ είχε σαν στόχο να υποδουλώσει τις εκλεγμένες κυβερνήσεις σε μια οικονομική φόρμουλα.

Η οικονομική αυτή φόρμουλα λέγεται ο κάνονας του3% και ο τελικός σκοπός ήταν να δημιουργηθεί κατι που θα αντικαταστησει την δημοκρατία.

Τα συμπεράσματα δικά σας για την ωμή αλήθεια των πραγμάτων και για το τι επιδιώκουν απελπισμένα να μας πασάρουν τα ελληνικά ΜΜΕ και σε ποια πραγματικότητα θέλουν να μας χώσουν.

katohika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Στόχος του ευρώ ήταν η άλωση όλων των ευρωπαϊκών οικονομιών, με μια επερχόμενη και ελεγχόμενη οικονομική κρίση διαρκείας με σκοπό όλοι οι λαοί της Ευρώπης να αποδεχτούν μία νέα οικονομική πραγματικότητα μετά από πολλά…πολλά…πολλά χρόνια μιζέριας. Όποιος νομίζει ότι Γάλλοι, Γερμανοί, Ολανδοί υπερβόρειοι κ.λ.π. θα την γλιτώσουν κοιμώνται με τα τσαρούχια. Το γαμήσι δεν έχει αρχίσει ακόμα, είμαστε στα προκαταρτικά. Κάποιος μαλάκας μου είπε μια φορά ότι ”μπόρα είναι! Το βιοτικό επίπεδο θα ξανανέβει!”. Λάθος κύριοι! Η Ευρώπη που ξέρατε πέθανε. Όταν αυτό το τέρας που λέγεται Ε.Ε ξεκινήσει να έχει και δικό του στρατό τότε σίγουρα τον πόλεμο δεν τον γλιτώνουμε!

  2. ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΉ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΊΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΝΌΜΙΣΜΑ. ΧΏΡΙΣ ΔΗΜΌΣΙΟ ΑΠΑΛΑΣΩΜΕΘΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΎΣ Κ ΜΠΑΊΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΆΠΤΥΞΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΊ ΆΛΛΗ ΛΎΣΗ.

  3. ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ! ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ! Η ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ !

Comments are closed.