«Ωραίο τυπάκι ο επικεφαλής της πυροσβεστικής στο Καπανδρίτι, έσβησα κι εγώ λίγη φωτίτσα» Σα δε ντρέπεσαι μωρή….! Ψινάκης στον αέρα του ΣΚΑΪ: Έχει τρύπια εξάτμιση ο τύπος- άφησε την Μύκονο και ήρθε με τα μαγιό…κατεβασμένα

Κοινοποίηση:
c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b-32

Απολαυστικός, ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης καταστροφής,

εμφανίστηκε πριν από λίγα λεπτά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης ο οποίος βρίσκεται στο μέτωπο του Καπανδριτίου!

Ο κ. Ψινάκης, όπως ο ίδιος είπε βρέθηκε περισσότερο ως εθελοντής για να βοηθήσει όπως μπορεί και του ζητηθεί, ενώ κουβάλησε μαζί του σάντουιτς και νερά για να μοιράσει στους πυροσβέστες, χαρακτηρίζοντάς τους μάλιστα ήρωες, όπως και τους κατοίκους που βοήθησαν με κάθε τρόπο στην πυρόσβεση.

Ο ίδιος χαρακτήρισε «πολύ ωραίο τυπάκι» τον προϊστάμενο της Πυροσβεστικής στο σημείο, με τον οποί συνομίλησε, ενώ τόνισε ότι «έσβησα και λίγη φωτίτσα. «Εγώ δεν ήξερα για τη φωτιά. Ήμουν σε ένα ερημονήσι. Ούτε ίντερνετ, ούτε τηλεόραση, ουτέ τίποτα. Με πήρε η Δούρου τηλέφωνο, πήρα ένα ελικόπτερο και τσακίστηκα» τόνισε ο δήμαρχος Μαραθώνα ο οποίος καθησύχασε τους πολίτες τους δήμου του τονίζοντας πως η περιοχή τους δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και σημείωσε πως η κατάσταση στο Καπανδρίτι είναι εκτός ελέγχου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Εδώ βλέπουμε έναν άνθρωπο που φοράει γυαλιά ηλίου τη νύχτα και του αναθέσαμε δημόσιο αξίωμα.
    Κάποιος από ψηλά πρέπει να παίζει φάρσα με μας…

  2. Ακουμε τον πουστη μισομεθυσμενο βραδυατικα γαμω τον πατο σας αχρηστοι..Ξυπνηστε ρε τριμαλακες συνελληνες και παμε να τους ριξουμε στη θαλασσα.

  3. Μπράβο ρε Ψινάκη !Τουλάχιστον εσύ είσαι κοντά στους πυροσβέστες….όχι σαν το κωλόπαιδο τον πρωθυπουργό!

  4. ενταξει ,αφου το συντονισε ο ψωλακης με τη μπουρου ειμαστε γαμω. σωθηκαμε. και τα παιδια ,οι πυροσβεστες δηλαδη, πολυ ωραια.
    μπε μπε μπε!!!!!

  5. Σύντροφοι μη μασάτε από εθνικιστική προπαγάνδα…
    η ακροδεξιά χ.α. φταίει που μας σαμποτάρει….
    εσείς σταθερά ξαναψηφίστε ψινάκη και δούρου,
    για ακόμα καλύτερες φωτίτσες!!!!

  6. Τώρα σας ενοχλούνε και τα λόγια και όχι οι πράξεις;Προπαγανδιστές της κακιάς ώρας.

Comments are closed.