Χ.Α: “Ίχνος ντροπής! Για δύο κακουργήματα κατηγορείται η διορισμένη από τον Σύριζα στο Υπερταμείο ξεπουλήματος, Ράνια Αικατερινάρη!” (βιντεο)

Κοινοποίηση:
aikaterinari-in3__article

Η επιλογή της δις υπόδικου Ουρανίας Αικατερινάρη με αριστερές οικογενειακές καταβολές που διώκεται για απιστία σε βαθμό κακουργήματος και σχετική ζημία του Δημοσίου ύψους πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στην θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε., δηλαδή του διαβόητου Υπερταμείου Ιδιωτικοποιήσεων, εγείρει εύλογες απορίες καταλληλότητας προάσπισης του δημόσιου συμφέροντος που δεν θέλουν να βρουν απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 20 Ιανουαρίου 2017 ανακοινωνόταν η σύνθεση του υπερταμείου ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου της Ελλάδος στα ξένα τοκογλυφικά κοράκια ή αλλιώς το διοικητικό συμβούλιο της ανώνυμης εταιρίας με το όμορφα πλασμένο παραπλανητικό όνομα “Ελληνική Εταιρία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε”.

Δηλαδή οι αριστερο-νεοφιλελεύθεροι των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με δεκανίκια τους τη Νέα Δημοκρατία σύστηναν και εξουσιοδοτούσαν μια ανώνυμο εταιρία ώστε να αναλάβει να κρίνει την τύχη της περιουσίας της Ελλάδος. Αναλυτικά στο “υπερταμείο” έχουν υποθηκευτεί για τα επόμενα 99 χρόνια κύρια δημόσια περιουσιακά στοιχεία, όπως πολλές ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΕΛΒΟ, Κτιριακές Υποδομές ΑΕ, ΑΒΕ, Αττικό Μετρό) και άλλα πολλά περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου.

Αναμενόμενα το διοικητικό συμβούλιο αυτού του υπερταμείου εκποίησης προήλθε μετά από διαλογή και έγκριση των τοκογλύφων δανειστών με πρόεδρο της επιτροπής επιλογής τον γάλλο Ζακ Λε Παπ και στην θέση της διευθύνοντος συμβούλου βρέθηκε η Ουρανία Αικατερινάρη, κόρη της πρώην βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Αριστεράς Ασημίνας Ξηροτύρη.

Αυτή η επιλογή προκάλεσε αλγεινή έκπληξη σε όλη την Ελληνική κοινωνία επειδή ενώ η Αικατερινάρη διώκεται με δυο διαφορετικά κατηγορητήρια που αφορούν το αδίκημα της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου, σύμφωνα με την αποστολή του υπερταμείου, όπως αυτή είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του, “η εταιρία λειτουργεί χάριν του δημοσίου συμφέροντος”.

Αναλυτικά η Ουρανία Αικατερινάρη κατηγορείται για αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος που εκδικάζεται αυτή την περίοδο από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών σχετικά με την παράνομη δανειοδότηση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ από τη ΔΕΗ όταν αυτή ήταν Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΔΕΚΟ.

Παράλληλα μαζί με την Αικατερινάρη έχει ασκηθεί δίωξη και κατά άλλων πέντε πρώην στελεχών της ΔΕΗ σε βαθμό κακουργήματος για απιστία από κοινού για ζημία που σύμφωνα με την δικογραφία ανέρχεται σε περίπου 74,5 εκατομμύρια ευρώ σχετικά με την προσπάθεια κατασκευής νέου εργοστασίου της ΔΕΗ στη Ρόδο.

Άρα προκύπτει μείζον ζήτημα που έχει αναδειχθεί μέσω επίκαιρης ερώτησης από την βουλευτή Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ελένης Ζαρούλια, ότι στην θέση του επικεφαλής του υπερταμείου έχει τοποθετηθεί η Αικατερινάρη που εκκρεμούν εις βάρος της σοβαρές κακουργηματικές διώξεις που έχουν άμεση σχέση με την διασπάθιση του δημόσιου χρήματος.

Στον παραπάνω εύλογο κοινοβουλευτικό έλεγχο που άσκησε ο Λαϊκός Σύνδεσμος δεν υπήρξε απάντηση από τον αρμόδιο υπουργό Οικονομικών, ο οποίος επικαλέστηκε “φόρτο εργασίας” για να αποφύγει για ακόμη μια φορά να απαντήσει σε σοβαρό θέμα που έγκειται στις αρμοδιότητες του.

Απίστευτη απάντηση είχε δώσει στον παραπάνω κοινοβουλευτικό έλεγχο η προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου που εκτέθηκε για ακόμη μια φορά, αφού δήλωσε ότι δεν αποτελεί κώλυμα για τον διορισμό της Αικατερινάρη στο υπερταμείο η τρέχουσα διπλή δίωξη της για θέματα κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος.

Συμπερασματικά οι αποδεδειγμένα εξαιρετικά επιβλαβείς ενέργειες του ΣΥΡΙΖΑ στον νευραλγικό τομέα της Ελληνικής Οικονομίας προσβάλλουν βάναυσα το κοινό αίσθημα δικαίου των Ελλήνων και η απόδειξη εμφανίζεται στα συνεχώς αυξανόμενα ποσοστά του Λαϊκού Σύνδεσμου – Χρυσή Αυγή” αναφέρει χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της η Χρυσή Αυγή.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ . ΑΠΟ ΣΙΜΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ .ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ .ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ , ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ , ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ .ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ , ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ .

    1. Ναι,η μονη λυση ειναι η ΧΑ,για να παμε απο την Ουρανια τη λεπτη στην Ουρανια τη χοντρη.

Comments are closed.