Χαμός στο Survivor: Ο Χάρος πέταξε εκτός παιχνιδιού τον Στέλιο Κρητικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
sozon-stelios-survivor

«Πολεμικό» έμοιαζε να είναι το χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού του Survivor με τον Στέλιο Κρητικό να αποκαλύπτει γιατί φαίνεται να έχει (τόσο ο ίδιος όσο και οι Διάσημοι) στην “μπούκα” τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο. Αυτά που ειπώθηκαν ήταν μεν πρωτοφανή αλλά αναμενόμενα και προμηνύουν ότι ο εμφύλιος Σώζοντα – Διασήμων θα κορυφωθεί.

Ειδικότερα, στο Συμβούλιο τον λόγο πρώτος πήρε ο Νάσος που δήλωσε ότι δεν έχει την ίδια επικοινωνία με τον Σώζοντα όπως με τους υπόλοιπους παίκτες. Τη σκυτάλη πήρε ο Στέλιος, ο οποίος κατηγόρησε ευθέως τον Σώζοντα ότι βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα και νομίζει ότι όλα περιστρέφονται γύρω από εκείνον. Περιέγραψε έναν χαρακτήρα που αρέσκεται να κατηγορεί τους άλλους και στη συνέχεια το παίζει «Κινέζος»: «Αναρωτιέται και ψάχνει ενόχους ανάμεσα σε εμάς και δεν έχει αναλογιστεί ποτέ τι λάθος κάνει ο ίδιος. Η πρώτη του κουβέντα όταν μπήκε στο παιχνίδι, όταν διαλέξαμε τα δύο κορίτσια και το αγόρι μετά, ήταν να έρθει σε μένα και μου είπε “αυτήν τη μελαχρινή γιατί την πήρατε; Είναι κουτσομπόλα και ανακατώστρα”. Εκεί συνειδητοποιώ εγώ ότι υπάρχει πρόβλημα ήδη στην ομάδα. Όταν την επόμενη μέρα κάναμε τη μοιρασιά στο φαγητό, μόλις έφυγαν οι γυναίκες, αυτό που ακούμε “είναι δυνατόν; Να τρώτε ίδιο οι άντρες και ίδιο οι γυναίκες; Είναι δυνατόν οι γυναίκες να πεινάνε πιο πολύ από εμάς;”. Το ίδιο βράδυ ζητάει από τον Μουρούτσο το φαγητό του. Ο Μιχάλης του το δίνει και την επόμενη μέρα διαπιστώνουμε ότι ο Σώζων είχε φαγητό στην τσάντα του. Απλά ήθελε εκείνο το βράδυ να φάει άλλο φαγητό για να έχει την ασφάλεια ότι “έχω φαγητό”».

Αυτά είναι μερικά μόνο από όσα θα πει ο Κρητικός ενώ θα προσθέσει ότι ούτε ο Νάσος θα γλυτώσει από τα δηλητηριώδη βέλη του Χάρου και φυσικά εφόσον εξαντληθούν οι παίκτες των Διασήμων, ο Σώζων θα στρέψει τα βέλη του και στους Μαχητές.

Όταν πήρε τον λόγο ο Σώζων επιχείρησε να εξηγήσει τι συμβαίνει: «Όταν εμένα οι προθέσεις μου είναι να βοηθάω και κάποιος άλλος νιώθει ότι εγώ κάνω του κεφαλιού μου, ναι τα βάζουμε κάτω, συμφωνούμε, σου ζητάω συγγνώμη κι από δω και πέρα δεν ξανακάνω το ίδιο λάθος. “Πες μου τι χρειάζεται για να επανορθώσω γιατί θέλω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας” είπα στον Στέλιο δυο φορές και δεν γίνεται στην πρώτη ευκαιρία που θα βρεις κάθε φορά εγώ ναι είμαι “πυροβολήμένος”. (..) Η ουσία είναι ότι νιώθω ένα βήμα πίσω και λαχανιασμένος προσπαθώντας να πιάσω έξι παίκτες μέσα σε μια καλύβα» είπε μεταξύ άλλων.


Η ανακοίνωση του ονόματος του παίκτη που αποχωρεί τους άφησε όλους άφωνους: Στέλιος Κρητικός. Οι Διάσημοι έδιεχναν να μην καταλαβαίνουν πώς ο κόσμος άφησε τον Χάρο στην ομάδα κι επέλεξε τον Στέλιο να φύγει.

Ο Κρητικός σηκώθηκε και ψύχραιμα αλλά εγκάρδια χαιρέτησε τους συμπαίκτες του έναν προς έναν. Ακόμη και τον Χάρο χαιρέτησε -πιο διακριτικά βέβαια- και δεν του γύρισε την πλάτη παρά τα όσα φαίνεται ότι συνέβησαν…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Στανταρ ηταν αυτο..
    Πολυ προσποιητος ο μπαρμπα-κρητικος κουραζε και η εικονα του και η συμπεριφορα του που το παιζε παπαδοπαιδι μεσα στη ζουγκλα ..
    Ο αλλος ο κλοουν τουλαχιστον ειχε να δωσει κατι στο παιχνιδι – δε σερνοτανε μη αγωνιζομενος λεγοντας ηθικα διδαγματα για παιδακια οπως ο κρητικος

Comments are closed.