Χαμός με ηλικιωμένο οδηγό στο Ηράκλειο – Η καταδίωξη και το κόλπο του παππού

Κοινοποίηση:
PERIPOLIKOO_532_355

Δεν σταμάτησε σε σήμα μοτοσικλετιστή της Ομάδας ΔΙΑΣ ένας ηλικιωμένος οδηγός δικύκλου στο Ηράκλειο σήμερα το πρωί, με αποτέλεσμα, μετά από… “καταδίωξη” η μοτοσικλέτα της αστυνομίας, να τον ακολουθήσει μέχρι το σπίτι του.
Ο αστυνομικός του ζήτησε τον λόγο που δεν σταμάτησε και ο ηλικιωμένος απάντησε ότι δεν αντελήφθη το σήμα. Ο διάλογος που ακολούθησε στο πεζοδρόμιο ήταν έντονος, οι γείτονες μαζεύτηκαν και παρακολουθούσαν ενώ λίγη ώρα αργότερα, έφτασε και δεύτερη μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ.

Αφού οι αστυνομικοί πήραν τα χαρτιά, του ζήτησαν να τους ακολουθήσει μέχρι το Αστυνομικό Μέγαρο. Ο ηλικιωμένος οδηγός, άρχισε να παραπονιέται ότι θέλει να πάει στην τουαλέτα. “Πρέπει να πάω προς νερού μου, σας παρακαλώ”, άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον αφήσουν να μπει στο σπίτι.

Μόνο που ο παππούς μπήκε στο σπίτι και δεν βγήκε ποτέ έτσι ώστε να μην μπορούν οι αστυνομικοί να μπουν και να τον πιάσουν.

Όλα του τα προσωπικά έγγραφα του ηλικιωμένου δικυκλιστή παραδόθηκαν σε γνωστούς του για να του τα δώσουν με την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ λίγο αργότερα να αποχωρεί…

ekriti

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: