ΧΑΜΟΣ στο Σύνταγμα! Η Λουκά έκανε “ΝΤΟΥ” στην παρέλαση! “Είστε όλοι ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ” (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
loyka ntoy sthn parelash

Η κυρία Λουκά έκανε «ντού» στην παρέλαση και αφού εξέφρασε την άποψή της όσο πιο χαρακτηριστικά μπορούσε, αποτραβήχτηκε….μετά και την «παραίνεση» των αστυνομικών.

MG_1840
loyka ntoy sthn parelash
MG_1857
MG_1856

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. οποιος λεει αληθειες κρινεται και κατακρινεται σε τουτον τοπο!!!

  2. ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΛΟΥΚΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΜΗΠΩΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΟΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΝΘΕΛΗΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΑΝΤΙΦΑ ΣΚΑΤΙΦΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΣΧΗΜΗ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΣΧΗΜΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΕΘΙΞΕ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΣΟΥ ΗΘΗ?

  3. Η γυναικα αυτη ειναι ψυχολογικα αρρωστη και κανονικα θα επρεπε να βρισκεται σε κανα ιδρυμα….Εχει αναγκη να ασχολουνται μαζι της και να προβαλλει μονιμως τον εαυτο της…Το αστειο βεβαια ειναι οτι εξαιρει τον εαυτο της…και λεει ειστε…(αληθεια δεν διευκρινιζεται σε ποιον τα λεει),λεει ειστε …ποιος αυτη που ειναι, σαν αναποδο γαμωτο, για την ακριβεια , ενα μαυροχαχαλιαρικο πολυ ασχημο , μαυρο και αραχνο γαμωτο…Και για αυτο το εχει ριξει δηθεν στο θεο…βεβαια οπως καθε ασχημη μουρλεγκο, ετσι και αυτη μονο τον θεο δεν εχει μεσα της…καποιος αλλος εχει εγκατασταθει μεσα της εδω και χρονια…

    1. ναι αλλα οταν ειπε τον μητσοτακη σατανα ειδες πως γυρισε το κεφαλι ο κουλης? ακουσε το ονομα του αφεντικου του και εκανε κινηση αλα χιλαρι…εσυ την λες μαυρη και αραχνη..εσυ τι εισαι ξανθια γαλανοματα οπως οι σουηδεζες? και να φανταστω 2 μετρα ψηλη με δερμα σαν γαλα?και πανεμορφη? ρε μηπως εισαι η σαρον στοουν στα νιατα της?
      βρε ουστ

  4. από τρελό κι από μικρό…

  5. ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΩ ΤΗΝ ΛΟΥΚΑ..ΤΡΕΛΗ ΞΕΤΡΕΛΗ ΟΛΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ..ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΩ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΣΚΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ

  6. Καλά λέει, η Ελλάδα είναι γεμάτη ελληνόφωνους τουρκαλβανούς που το παίζουν Έλληνες.

Comments are closed.