ΧΑΜΟΣ στην πλατεία Κύπρου Καλλιθέας! Ο ιερέας ΕΚΡΑΞΕ αριστερούς που προσπάθησαν να διακόψουν τη δοξολογία! “ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΒΟΥΛΩΣΤΕ το αν είστε Έλληνες”!

Κοινοποίηση:
kallithea parelasi

Με αντιφασιστικά συνθήματα πραγματοποιήθηκε η δοξολογία για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην πλατεία Κύπρου στην Καλλιθέα.

Από νωρίς το πρωί αριστερές συλλογικότητες συγκεντρώθηκαν στην περιοχή εκφράζοντας την αντίθεση τους στο γεγονός ότι έγινε αποδεκτό από τον δήμο Καλλιθέας το αίτημα της Χρυσής Αυγής να καταθέσει εκπρόσωπός της στεφάνι στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Ωστόσο για να μην προκληθούν περαιτέρω αντιδράσεις που θα οδηγούσαν στην ακύρωση της μαθητικής παρέλασης τελικά μόνο ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, έκανε εν μέσω αποδοκιμασιών, κατάθεση στεφάνου.

Να σημειωθεί πως όταν ξεκίνησε η επιμνημόσυνη δέηση, οι συγκεντρωμένοι φώναζαν αντιφασιστικά συνθήματα γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ιερέα που τους κάλεσε να σιωπήσουν. Μάλιστα τους είπε χαρακτηριστικά: «Ντροπή σας ρε, βουλώστε το αν είστε Έλληνες».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ; ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ; ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ..ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΟΥΣ…. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ…
    ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ..ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΤΙΜΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ…
    ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ -ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΛΟΠΟΔΗΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΤΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ Ο,ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ…
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ,…..ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ… ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ…..

  2. Ο/Η ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΙΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ λέει:

    Hταν τα λαθροπαρταλια του κεερφα..Εμετος..

      1. ΟΙ ΝΑΖΙ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ…ΑΚΟΜΑ ΔΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ ΖΩΟ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟ ΚΑΙ ΣΥ?ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ..ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝ ΗΤΑΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΡΕ ΖΩΟ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ?ΜΕΤΑ ΟΙ ΝΑΖΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΡΕ ΝΑΖΟΠΑΡΜΕΝΕ ΖΩΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΙΚΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑΖΙ..ΕΙΣΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΧΟΛΕΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕΣ ΝΑΖΙΣΤΑΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΑΘΕΕ ΦΑΣΙΣΤΑ…ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΧΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΖΩΟ..ΑΥΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΔΑΡΒΙΝΟ ΖΩΟ,ΗΤΑΝ ΑΘΕΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΖΩΟ..ΔΛΔ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΖΩΟ ΓΤ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΑΤΣΕΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΖΩΟ..ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΑ

        1. ριξε κι ένα χαιλ για να πεισεις, θλιβερε μαιμουδοελληνα της σβαστικας

      2. Οι αριστεροί δυστυχώς υπάρχουν και σήμερα και καταστρέφουν την ανθρωπότητα , οι ναζί και ο Χίτλρ έχουν φύγει εδώ και πολλά χρόνια. Μακάρι να τους ακολουθήσουν και όλες οι αριστερές λούγκρες όσο πιο σύντομα γίνεται μήπως προλάβει και σωθεί κάτι.

  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ … Οι ΄Ελληνες σέβονται και τιμούν τα ιερά και όσια … Αυτά τα σιχαμερά ερπετοειδή, που αμαυρώνουν δοξολογίες και Εθνικές επετείους, είναι καλοπληρωμένα τσιράκια ξένων κέντρων, που επιδιώκουν τον αφανισμό του Ελληνικού ΄Εθνους και την εξάλειψη των Ιδανικών της Πατρίδος … ΄Οσο και να λυσσάνε, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ !!! Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ από κάτι σαύρες …. Απεναντίας ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΙ !!!

  4. Προς εχθρους μας ,οπως κι εμεις τωρα, ξαπωσταινουμε, αυριο μαχες να ελευθερωσουμε τον τοπο απο τα σκουληκια διεθνη κ ντοπια.

  5. Προς εχθρους μας ,οπως κι εμεις τωρα, ξαποσταινουμε, αυριο μαχες να ελευθερωσουμε τον τοπο απο τα σκουληκια διεθνη κ ντοπια.

  6. ΕΧΕΙ Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ . ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΒΓΑΖΕ .ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΟΙΟ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΩΝ .

  7. Εμ! Δεν είναι Έλληνες πως να το βουλώσουν! Η περιοχή έχει πολλά τέτοια στοιχεία, δεν λίγες οι φορές που οργανώνονται αντιφασιστικές εκδηλώσεις!

    1. λουκουμαδες με μελι,και φαπες μεχρι να πεις ζητω το εθνος,κουραδα

    2. ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΠΡΟΒΑΤΟ!ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΣΟΥ ΖΩΟ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΛΛΑΧ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΟΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ..ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΖΩΑ…ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΑΘΕΟΥΣ ΝΑ ΑΦΡΙΖΟΥΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΠΟΤΕ ΟΙ ΚΟΤΑΡΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ…ΜΗ ΣΑΣ ΕΞΟΡΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ!ΤΡΑΓΟΝΑΖΙ ΕΙΣΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ ΡΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΠΡΟΒΑΤΟ!

      1. Κάτι ΦΟΥΣΤΡΑΚΙΑ του σορός,είναι κ κάθε χρόνο κάνουν τα ίδια οι ΛΟΥΓΚΡΕΣ.ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΕ ΠΑΠΑ,ΣΤΡΟΒΙΛΙΖΟΝΤΑΙ!!!!!! ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΦΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΌΜΑ!!!!!! ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ 180 ΜΟΙΡΕΣ,ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΓΧΕΣ,ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΔΕ ΑΓΙΑΣΜΟ,ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!

  8. ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΣ ΠΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

    1. Ε ΖΩΟ ΑΠΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ..ΑΥΤΗ ΕΔΩΣΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΖΩΟ..ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΕ ΧΑΖΕΥΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΖΩΟ…ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΘΕΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΠΑΤΡΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΔΕΡΦΗ ΑΙΣΧΟΣ…ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚ ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΑΙΣΧΟΣ ΣΙΧΑΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ!ΖΩΟ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΞΥΛΟ ΝΤΟΥΒΑΡΙ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ…ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ..ΠΙΟ ΖΩΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΘΑΛΕΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΣ!

    2. Είσαι ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ και κοκορόμυαλη …
      Η Επανάσταση του 1821, ξεκίνησε από την Μονή της Αγίας Λαύρας στα Καλάβρυτα, τα δε όπλα των Ηρώων Προγόνων μας, ευλόγησε ο Μητροπολίτης Παλαιών Πατρών Γερμανός, ο οποίος ύψωσε το λάβαρο της Επαναστάσεως …
      Επειδή, η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια, στρώσου και διάβασε Ιστορία, να ξεστραβωθείς …

    3. ηλιθιε μαθε πρωτα τι εγινε και μετα μιλα,ζωο ορθιο

    4. ΒΡΕ Μ@Λ@ΚΑ ΞΑΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΛΒΑΝΙΑΡΗ,ΚΑΙ ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΝΟΘΟ ΤΟΥ ΜΑΟ ΣΤΡΑΒΟΜΟΥΡΗ ΣΛΑΒΕ

      1. ουγκ αριε αριστοκρατη μου, χα χα χα

Comments are closed.