ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Ο κουμπάρος του Νικολόπουλου ούτε πήγε στα δικαστήρια ούτε δικάστηκε – Παιδικός του φίλος αποκαλύπτει…

Κοινοποίηση:
str2

Η ερώτηση του στρατηγού δημιουργεί πολλά ερωτήματα με αφορμή την αποκάλυψη της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ για τον κουμπάρο του Νίκου Νικολόπουλου.

 

Ο εα στρατηγός Χρήστος Ρουγκάλας, ρωτάει τον βουλευτή για ποιο λόγο δεν πήγε ποτέ στα δικαστήρια ο κουμπάρος του και γιατί δεν καταδικάστηκε.

str1

Διαβάστε όλη την επιστολή του εα στρατηγού.

« προς κ. Νίκο Νικολόπουλο ,ανεξάρτητο βουλευτή Αχαΐας

ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΥΓΚΑΛΑΣ·ΣΑΒΒΑΤΟ, 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

κ. Νικολόπουλε ,

εκ των πραγμάτων με αναγκάζετε να απαντήσω στα όσα είδα να δημοσιεύονται στα sites parapolitika.gr ,dete.gr k contraseolous.gr ως δική σας απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ .

Λέτε λοιπόν στην από 12 Αυγούστου ε.ε  επιστολή σας  , πως  η παραπάνω εφημερίδα παρανόμως ,αδίκως και κατά τρόπο ανήθικο και κατάπτυστο ενέπλεξε εσάς και τη σύζυγό σας σε μια υπόθεση με το πραγματικό περιεχόμενο της οποίας ουδεμία σχέση έχετε .

Δυο αράδες όμως πιο κάτω στην ίδια επιστολή παραδέχεστε πως η σύζυγός σας κα Αναστασία Μανωλοπούλου είχε καταθέσει ως μάρτυρας διότι αυτό συνιστούσε συμμόρφωση σε νόμιμη υποχρέωση να καταθέσει τα όσα αληθή γνώριζε στις εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές .Άρα ντε φάκτο ,από μόνος σας , αντιλαμβάνεστε πως κάποια εμπλοκή έχει μέλος της οικογενείας σας στην υπόθεση αυτή . (Πάμε καλά μέχρις εδώ;).

Αλήθεια κ. Νικολόπουλε ,μιας και γνωριζόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια , μήπως έτυχε να διαβάσετε εσείς ή κάποιος παρατρεχάμενος του πραγματικά πολύ καλά οργανωμένου πολιτικού σας γραφείου ,την από 29 Οκτωβρίου 2011 ανοιχτή κ δημόσια επιστολή μου προς εσάς ; Μάλλον όχι φαντάζομαι ,διότι η ευγένεια που σας διέπει καθώς και η δημοκρατική σας συνείδηση θα σας επέβαλαν να απαντήσετε σ ένα συμπολίτη σας και παιδικό σας φίλο.

Να μου επιτρέψετε λοιπόν να σας θυμίσω εν τάχει ,κάποια σημεία της επιστολής μου , άμεσα σχετιζόμενα με τα τωρινά δημοσιεύματα .Σας ρωτούσα κ. βουλευτά αν θυμόσαστε ένα μήνυμα που χατε λάβει στο κινητό σας από εμένα στις 28 /10/2010 δυο μέρες μετά τη σύλληψη του κουμπάρου σας ,δικηγόρου Πατρών κ. Θεόδωρου Γιοβάνη , για ασελγείς πράξεις σε ανήλικη κοπέλα ,που έγιναν μέσα στο δικηγορικό του γραφείο και την με συνοδεία αστυνομικών μεταγωγή του στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών !

Όπως ίσως γνωρίζετε οι δικηγόροι ως πρόσωπα ιδιαζούσης δωσιδικίας για τα πλημμελήματά τους δεν δικάζονται στο Αυτόφωρο ,αλλά γίνεται τακτική ανάκριση και τελικά αν φτάσει η υπόθεσή του σε ακροατήριο ,αυτό είναι αρμοδιότητας του Τριμελούς Εφετείου Πλημ/των . Εσείς μου απαντήσατε με μήνυμα πως βρισκόσασταν στην Τυνησία ,είχατε πληροφορηθεί το συμβάν κι είχατε συγκλονιστεί.

Σας ρωτούσα επίσης (με την επιστολή μου )τις προσωπικές σας απόψεις για πολιτικά πρόσωπα που καταθέτουν ως μάρτυρες υπεράσπισης σε τέτοιου είδους περιπτώσεις αλλά αφού μάλλον δεν την είχατε πληροφορηθεί πως να μου απαντήσετε;

Για να επανέλθουμε στα τωρινά δημοσιεύματα , η σύζυγός σας που πήγε στην Πταισματοδίκη και κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του παραπάνω αναφερόμενου κουμπάρου σας ,σε άλλη υπόθεση για ασελγείς κατ εξακολούθηση πράξεις σε βάρος ανήλικου κοριτσιού που φιλοξενούσε στο εξοχικό του σπίτι στ Αραχωβίτικα ,γνώριζε πως δυο μήνες πριν δώσει την κατάθεσή της ,είχε συλληφθεί ο κουμπάρος σας κι ήταν κρατούμενος στην Ασφάλεια Πατρών; Είχε πάρει κλήση για να πάει να καταθέσει στην κα Πταισματοδίκη, όπως ορίζει ο νόμος;

Τέλος για να μην σας κουράζω και πολύ ,μήπως γνωρίζετε για ποιο λόγο δεν πήγε ποτέ στα δικαστήρια ούτε δικάστηκε ή καταδικάστηκε ο κουμπάρος σας για τις βδελυρές πράξεις του όπως σεις ο ίδιος τις ονομάζετε στην επιστολή σας ;

Χρήστος Ρουγκάλας  -Στρατηγός εα ΕΛ.ΑΣ»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: