ΧΑΖΕΨΕ ΑΥΤΟΣ; Μετά τα οικονομικά ο Γιάνης κανονίζει και τις διεθνείς σχέσεις –Υπέρ της κατάργησης των συνόρων με την Τουρκία ο Βαρουφάκης!

Κοινοποίηση:
varoufakis-630x380

Στη Ρώμη βρέθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης για να λάβει μέρος σε φιλοευρωπαϊκή διαδήλωση με αίτημα «μία καλύτερη Ευρώπη», αλλά όπως φαίνεται για άλλη μια φορά δεν μπόρεσε να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Η τουρκική εφημερίδα Vatan παραθέτει δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος φέρεται να είπε από την Ρώμη, ότι θέλει να δει τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία να καταργούνται και τις δύο χώρες να έρχονται όσο το δυνατόν πιο κοντά, καθώς έχουν κοινά συμφέροντα.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, σύμφωνα πάντα με την τουρκική εφημερίδα, φέρεται να δήλωσε επίσης ότι πρέπει να εκδημοκρατιστεί τόσο η Τουρκία όσο και η ΕΕ και οι δύο να συναντηθούν σε μία δημοκρατική ένωση, μία πανευρωπαϊκή δημοκρατία, στην οποία θα είναι μέλος και η Τουρκία.

Το «καλό» για τον Γιάνη Βαρουφάκη είναι ότι βρίσκεται στον δικό του παράλληλο κόσμο και το διασκεδάζει. Το εάν κάποιοι τον παίρνουν σοβαρά, «κακό του κεφαλιού τους» που λέει κι ο λαός.

Να σημειώσουμε ότι η δήλωση Βαρουφάκη δεν αποτελεί κάποια ακόμα καινοφανή ιδέα του, είναι μια παλιά «πρόταση» που ξεπεράστηκε από την ιστορία και τα γεγονότα. Είναι ο λεγόμενος «Ελληνοτουρκισμός».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: