Χίος στο Μυλωνάκη: “Πηδιώντας μέχρι τα καλάμια του Ευρώτα, θα πάμε εκείνους που θα τολμήσουν να αρπάξουν χρήματα από τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Αρχίζει ο πατριωτικός ακτιβισμός και θα ναι σκληρός με τους αλήτες. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ”

Κοινοποίηση:
xios-milonakis7-5

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Οι μόνοι που πρέπει να χαίρονται για την νίκη Μακρόν στην Γαλλία είναι οι τραπεζίτες πάτρωνές του και οι υπέρμαχοι της πολιτικής σκληρής λιτότητος της Μέρκελ, την οποία υφίσταται εδώ και 7 χρόνια και ο Ελληνισμός με το μνημόνιο.

    Παρά την πολεμική όμως ενός ολοκλήρου Συστήματος, ένα 35% του Γαλλικού Λαού είπε ΟΧΙ στην Παγκοσμιοποίηση, είπε ΝΑΙ στην Ευρώπη των Πατρίδων και αυτή είναι μία μεγάλη ελπίδα για τις σκληρές ημέρες που έρχονται.

    Υ.Γ ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΥΠΕΛΛΟ 2017 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΥ 2017.ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…..

  2. ΚΥΡΙΕ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΕΛΕΟΣ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ 43 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.Η ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΠΛΕΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΟΥ ΕΤΑΞΕ Η ΝΔ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ………………

  3. ΔΟΣΕ ΠΟΝΩ ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΕ ΔΗΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΙΜΕΡΗΝΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΕΑ ΜΑΘΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΛΙΘΙΕΣ ΟΡΕΟΣ!!!!

  4. Εδω παιρνεις μισθο και μολις παει 5 του μηνος χανονται στις υποχρεωσεις που θελει ενα σπιτι και τουσ φορους που μασ εχουν βαλει αυτοι οι αγυρτες δεν υπαρχει περιπτωση να σταματησουν με τιποτα μεχρι τελικης εξαθλιωσης 12 χρονια μεχρι το 2020 και ακομα δεν θα εχουμε βγει απο το δντ ποια αναπτυξη που διαλυσατε τη χωρα αγυρτες και πολιτικοι απατεωνες.

Comments are closed.